RE: شرکت در ازمون های استخدامی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط agirl
"ممنون پاییزان
دوستتون سهمیه خاصی نداشت ؟یا امتیاز خاصی مثلا پدرش قبلا اونجا کار کرده باشه ؟یا جزو نخبه ها باشه؟
نه عزیزم دوستم نه سهمیه خاصی داشت و نه جزو نخبه ها بود .شغل پدرش هم ازاد بود و وضعیت مالی متوسطی دارند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط silda
سلام دوستان
الان هزینه شرکت تواینجورآزمونها حداقل 20 تومن هست به نظرتون این مقدار کمه؟:81: اونم واسه کسی که کاری هم نداره
من خودم می خواستم تویه آزمون شرکت کنم هزینه اش 25 تومن بوداونم آزمونی که کل کشور 10 نفرمیخوادبرداره:302:
درسته 20 هزار تومان واسه یه جوون بیکار هزینه زیادی است . ولی همه آزمون ها هم به این
اندازه نیست مثلا همین ازمونی که خودم ثبت نام کردم هزینه اش شش هزار و پونصد
بود.
من هیچی از ازمون استخدامی نمی دونم. هیچی. منابع ازمون چی هستن و ار کجا باید پیدا کنم؟ لینکی؟ رشته به رشته فرق داره؟ اصلا از کجا باید بفهمم این ازمون کی برگزار می شه. هیچی نمی دونم. ممکنه راهنمایی کنید؟ ممنون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
من هیچی از ازمون استخدامی نمی دونم. هیچی. منابع ازمون چی هستن و ار کجا باید پیدا کنم؟ لینکی؟ رشته به رشته فرق داره؟ اصلا از کجا باید بفهمم این ازمون کی برگزار می شه. هیچی نمی دونم. ممکنه راهنمایی کنید؟ ممنون.
باید اول رشته شما، در لیست رشته هایی که اداره یا سازمانی که آگهی استخدامی زده ، وجود
داشته باشه. بعد ثبت نام میکنید(معمولا به صورت اینترنتی) . تاریخ توزیع کارت امتحان و منابع آزمون
در آگهی استخدامی هست. منابع ازمون معمولا به دو صورت عمومی و اختصاصی است که باید
به صورت میانگین نمره 60 از 100 بگیرید و بعد از این مرحله مصاحبه حضوری هست.
ممنون میشم اگه بگیدکدوم آزمون شرکت کردیدکه هزینش 6500 هست؟
شایدمنم تونستم شرکت کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
شما به این سایت برید http://www.myexpert.ir و ثبت نام کنید.
آخرین و به روز ترین اخبار استخدامی رو میتونید اونجا ببینید (پنل سمت چب آگهی ها رو اعلام کرده)و هر کاری مرتبط به
رشتتون وبا توجه به تخصصتون توی شهرتون اگه براتون باشه بهتون خبر میدن.
:72: