RE: دودلی و تردید در ازدواج با دختر...
با درود؛هیچ جا کلیتی مطلق برقرار نیست و نباید تنها از یک زاویه به مسایل نگریست،لذا سخن لیندا را نمی پذیرم،هرچند که باید اعتراف کرد که بیشتر دختران در این روزگار چنین تجربیات جنسیی دارند.
با سخن مدیریت تالار که هر کس سکس داشته،پس از ازدواج مشکل دارد و دچار:مضرات چنین هیجانات کنترل نشده ای می شود،کاملا مخالف و آن را ناشی از دیدگاهی مذهبی و عرفی می دانم.
بهاره و امید،بدانید که منع قهری هر پدیده ای به تشدید و تغلیظ آن می انجامد و جهت بحث ژرف تر و گسترده تر،به نوشتارم با عتوان:**لزوم ارتباط و دوستی پسر و دختر** در بخش:*آگاهی ها،مهارتها و روشها* سری زده و آرایتان را بیان دارید؛؛؛بدرود.
با سلام
من نمی دونم چرا همه دنبال دختر خوب و نجیب هستند. .....****واقعاً خجالت داره ***.... حتی آقایونی که خودشون قبل از ازدواج حتماً تجربه ... داشتند (به وفور). وقتی شما می گید که اکثر دختران چنین رابطه هایی رو تجربه کردند پس بنابراین می تونیم بگیم که **همه پسرا** هم همین طور هستند. اگه آقایون نیاز به ... دارند حتماً خانوم ها هم نیاز دارند. پس تکلیف ما دخترا چیه؟ چطور باید به مرد زندگیمون اعتماد داشته باشیم. از صبح که برن بیرون همش ترس از اینکه نکنه .....، این ترس تو دخترا بیشتره آقاجون من.
صرف اینکه کسی قبل از ازدواج تجربه داشته نمی شه گفت برای زندگی مناسب نیست. مهم اینه که واقعاً تصمیم بگیریم که به عهدمون وفادار بمونیم. من خودم به عنوان یه دختر می دونم که اکثر دخترا (به جز موارد استثنا) حتی تو دوستیشون هم وفادار هستند و واقعاً هدفشون تشکیل زندگیه . ولی آقایون ماشاءا... ، دستم به تخته، تنوع طلب و ....
چه بسا مردها و زنانی که بعد از ازدواج به دلیلی که شاید تصور می کنند آزادی پیدا کردند تازه یادشون می افته که در دوران مجردی چه فرصتی رو از دست دادند. نمی گم مهم نیست آدم قبل از ازدواج چطور باشه ولی به نظر این حقیر ازدواج یک عهد و پیمان مقدسه و وفای به عهد هم واجبه. اگه قرار هست خرده ای به کسی گرفته بشه، بهتره به اون آقا یا خانومی گرفته بشه که با وجود اینکه متاهله و بچه هم داره باز چشمش دنباله این کارهاست. « اگه واقعاً از زندگیت ناراضی هستی اول طلاق بگیر بعد برو دنبال یکی دیگه، طلاق بهتر از خیانته». نه دختر و پسری که نمی تونه ازدواج کنه!!!!!!
اگه گله از روزگار می کنید بله درسته ، الان همه دم از شرایط آسان ازدواج می زنن. تو دوره زمونه ای که هنوز پدر و مادرهای خودمون مستاجر هستند و 8 شون گرو 9 شونه کی دیگه به فکر سر و سامون دادن دختر و پسرشه. اصلاً به این فکر نمی کنن که خودشون تو سن 10 و 11 سالگی ازدواج کردند. تازه اون موقع لی لی و خاله بازی می کردن و خودم از خیلی زنا شنیدم که حتی با عروسکشون به خونه بخت رفتن و نمی دونستن کجا می رن، نه به اون موقع که دخترا از ترس شب ازدواج فرار می کردن نه به حالا . بابا جون من کی می دونه ازدواج برای چیه؟ برای اینه که زن و یا شوهر آیندمون رو به رخ فامیل و دوست و آشنا بکشیم که اینچنین و اینچنانه و ....؟
اینقدر دلیل ازدواج رو با عبارات اسلامی پیچوندن که جوونا نمی دونن برای چی می خوان ازدواج کنن.
.....***** ازدواج هم مثل آب و غذا و اکسیژن، پاسخ دادن به یک نیازه*****.........
فرض بگیریم دو نفر که همدیگه رو دوست دارن... **بدون هیج خرج و مخارجی **.... با هم ازدواج کنن، بعد از ازدواج کرایه خونه و خرج زندگی رو چی کار کنن؟ حالا هم که دیگه پسرا تا سن بیست و چند سالگی هم تکلیف شغلشون مشخص نیست. مگه نه این که نیاز به جنس مخالف هم یکی از نیازهایی که خدا در وجود بشر گذاشته و نمی شه کاریش کرد. با این تفاوت که نیاز به آب و غذا از بدو تولد هست و نیاز به همسر از سن بلوغ (البته ببخشید !!!! آدم یه وقتایی از بچه کوچولوها یه چیزایی می بینه که شاخ درمی یاره) اگه از روزی که به سلامتی متولد می شیم به ما غذا نرسه چند روز زنده می مونیم. ازدواج هم همینطوره، (ولی یه مقدار می شه کنترلش کرد.) از دوران بلوغ که تو دخترا از 9 سالگی و در پسران از 15 سالگیه چند سال تحمل می شه کرد. علما جواب بدن؟ 10 سال، 15 سال، 20 سال و یا شاید هم باید خویشتن داری کرد و تا آخر عمر پاک و مطهر موند. شاید یه دختری اصلاً خواستگار نداره و یا پدرش هنوز نمی تونه دخترشو بفرسته خونه بخت، چی کار باید بکنه ؟ شاید یه پسر اصلاً پول نداره و حالا حالا هم نتونه ازدواج کنه باید چی کار باید بکنه؟ این همه افسردگی به خاطره چیه؟ چرا ذهن جوونای ما مشغوله؟ چرا تمرکز ندارن؟ چرا خیلی هاشون دیگه ادامه تحصیل نمی دن؟ و خیلی چرای دیگه که همه دخترا و پسرا باهاش دست به گریبانند.
چرا همه سعی می کنن که این نیاز رو مهار کنن. چرا همه فکر می کنن این نیاز حیوانیه؟ همه نیازهای ما مقدسه فقط این نیازه که حیوانیه؟ مگه نه این که یه گرسنه ای رو می بینیم بهش غذا می دیم. یه تشنه ای رو می بینیم زود بهش آب می دیم.
تا دوره های پیش که سن ازدواج دخترا و پسرا در سن بلوغشون بود چرا این مشکلات نبود؟
مگه نه این که الان هر پسری که می خواد همچین رابطه هایی رو داشته باشه به یه دختر نیاز داره، دنبال زن مردم که نمی تونه بره!!!!! خیلی عذر می خوام یا باید خودشو ارضا کنه که بعدها هزارو یک مشکل بوجود می یاد یا باید با یه دختر دوست بشه. (خدا به دور !!!! بعضی ها هم که چشمشون به دنبال خواهر خودشونه) حالا گناه این دختر چیه که به خاطر علاقه ای که به طرف مقابلش داره بهش محبت می کنه و ...
مشکل ما اینکه که بین نسل گذشته و نسل خودمون گیر کردیم. نمی دونیم باید سنتی باشیم یا اینکه با این مشکلات دنبال یه چاره دیگه باشیم.
بهتره به جای این شعارها به دنبال راهکارهای جدید بود، مناسب با شرایط حال.
سلام تارا
مسائل خوبی را اشاره کردی و بعضی مسائل هم مبهم شد، ای کاش بتونی خلاصه ای را به تفکیک از پست شماره 12 خود بدهی و در آن دقیقا محورهایی را که مورد انتقادت هست را مشخص کنی، و بعد پیشنهادهای عملی و صحیح خود را در زیر هر کدام بیاوری، تا ما هم بتوانیم در بحث شرکت کنیم. اگر همه چیزها را در هم بنویسیم ، نمی توانیم به هم در پیدا کردن راه حل کمک زیادی بکنیم. البته این موضوع دو دلی و تردید در ازدواج با دختری بود که دچار انحرافی شده بود. اگر مسائل را حول این مشکل متمرکز کنیم، بهتر مطالب شفاف می شود.
با سلام خدمت دوستان
در رابطه با گفته جناب مدير بايدبگم كه كسي كه تن به چنين كاري داده عوام نيست از روي سادگي و زود باوري خودش رو در اختيار كسي قرار داده من منظورم از عوام بودن اينه كه الان كمتر كسي پيدا ميشه كه قبل اينكه اخلاق طرف مقابلشو بشناسه باهاش ازدواج كنه چون به نظر من واقعا ازدواج كار آسون و ساده اي نيست كه فرد بخواد با يه كسي كه هيچ شناختي ازش نداره ازدواج كنه خوب دوران نامزدي هم كه بخواي اخلاقشو بشناسي و ازش جدا شي ميگن ازدواج كرده و طلاق گرفته. درسته كه در دوران دوستي فرد اخلاق طرف مقابلو 100درصد نميشناسه ولي كسي رو كه برا ازدواج از رو منطق نه احساسات انتخاب كرده تا حدودي كه ميشناسه و از همه مهمتر نسبت بهش علاقمنده.خوب چرا آمار طلاق تو ايران بيشتر از كشورهاي اروپاييه؟ چون بعد اينكه ازدواج مي كنن اخلاق طرفو ميشناسن در حاليكه كشورهاي اروپايي اينطور نيست بله ميدونم ما ايراني هستيم ولي....
از اونجايي كه من تقريبا با افراد زيادي سرو كله دارم يا تو دانشگاه ميبينيم و تو اجتماع :الان كمتر كسي پيدا ميشه كه دوست پسر يا دختر نداشته و نداره.
در مورد دوست عزيزم بهاره
بهتره خودمدنو گول نزنيم كه تعداد اين افراد انگشت شماره اگه وارد اجتماع بشين مي فهمين كه چه خبره. همش هم نتيجه اين طلاق هاست اگه يه دختر با يه پسره در حد دوستي نه فراتر (تا جايي كه هيچ رابطه اي در ميان نباشه)صحبت كنه بهش ميگن ناپاكه.پس اونوقت در اجتماع با مردا اصلا" صحبت نكنيم كه ناپاك ميشيم واقعا" كه...
و اميد خان آدم كه با هر كس و ناكسي دوستي نميكنه!
با آرزوي خوشبختي براي شما
سلام Linda
خیلی ممنونم ، این یادداشتت شفاف تر و بهتر شده و من در بعضی موارد با شما هم نظر هستم. مثلا اینکه باید قبل از ازدواج نسبت به طرف مقابل شناخت حاصل کنیم. اما باید بدانیم باید امن ترین راه باشد. خودتون تلویحا اشاره داشتید که به نظرتون اکثر این رابطه ها بر اساس نوعی احساس یا فریب هست. ما باید روی این مسیر و امن کردن آن برنامه بریزیم.
البته اینکه گفتید آمار طلاق در کشورهای اروپائی کمتر از ایران است، متاسفانه من نتوانستم منبعی برای آن بیابم، خوشحال می شوم اگر منبع علمی و معتبری دارید معرفی کنید، علاوه بر آن حتی اگر آما طلاق در کشور ما بالاست آیا تحقیق علمی ثابت شده ای نسبت به علت طلاق وجود دارد ( مثلا من تاکنون تحقیقی ندیدم که در آن آمده باشد نبودن دوستی قبل از ازدواج منجر به طلاق می شود )
به نظر می رسد در کوتاه مدت راه عملی اینست که ارتباط دختر و پسر برای ازدواج با محدویت زمانی و مشخص ، و با هماهنگی خانواده ها باشد. و به جای برون ریزی احساس که موجب تحریف شناخت طرفین می شود ، باید مبتنی بر مسائل عقلانی باشد. و طرفین به خصوص دختر خانمها نسبت به هر گونه انحراف احساسی یا ....، در اینگونه رابطه ها محکم بایستند. و بتوانند مرز شناخت برای ازدواج را با یک ارضاء احساس تفکیک کنند.
سلام جناب آقاي مدير
من فكر نميكنم بين نوشته هام حرفي از فريب دادن كسي برده باشم من فقط به اين اشاره كردم كه در رابطه دوستي دختر و پسر در كنارش سكس هم هست اگه هدف ازدواج باشه فريب نيست تمايل هر دو طرفه . همونطوري كه دوست عزيزمون تارا هم اشاره اي بهش كردن كه بايد اين نياز رو جواب داد.
بله در مورد آمار طلاق اگه شما مقالاتي كه در اين مورد نوشته شده ويا كتاب فاطمه اردكاني و احمد رضا اصفهاني و دكتر مريم فاتح پور كه سه كتاب مجزا هستند و نيز مقاله ي بختيار نصر آبادي ، حسنعلي . « انگاره هاي قبل از ازدواج » ، همايش طلاق ، پيشگيري و يافتن علل و راهكارهاي مبارزه با آن را مطالعه فرماييد به وضوح خواهيد ديد كه آمار طلاق در ايران رو به افزايش است
تحقيقات نشان ميدهد كه نسبت طلاق به ازدواج در سال 1370، 76/8 درصد در كل كشور، 68/10 درصد در مناطق شهري و در مناطق روستايي 44/4 درصد بوده است، بالاترين نسبت طلاق به ازدواج، مربوط به استان تهران با 9/15 درصد و پايينترين مربوط به استان يزد با 2/3 درصد در سال 1370 است. اين نسبت در سال 1380، 5/9 درصد در كل كشور، 9/11 درصد در مناطق شهري و 1/4 درصد در مناطق روستايي بوده است كه بالاترين درصد مربوط به استان تهران 2/17 درصد و پايينترين درصد مربوط به استان ايلام 3/3 درصد در سال 1380 است
در مورد علت طلاق هم خوب برا چي طلاق ميگيرن؟...اخلاقمون جور در نميياد. شوهرمو با يكي ديگه ديدم ..زنمو با مرد ديگه ديدم ..من پول ندارم رفت سراغه يكي ديگه ......
خوب بعضي از حقايق هستند كه قابل نوشتن در كتابها و مقالات نمي باشند وقتي نيروي انتظامي محترم بيرون يه دخترو پسر و ميبينه و بهش گير ميده و ميبره ناحيه بياد بگه قبل از ازدواج برين با جنس مخالفتون دوستي كنين؟تا اخلاقشو بشناسين آخ چنين چيزي ممكنه با اين ايده هاي غلط و بجا نيفتاده؟
كه شما برين و تحقيق كنين؟ از قديم گفتن " چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است "
سلام linda
آمار طلاق و حتی رشد آن ، همانطور که اشاره کرده ای موجودند، اما آمار و نتیجه گیری که شما کرده اید برایم جای سئوال است که هنوز منتظر پاسخ هستم. و اتفاقا اصلا ادعای شما در موضوع رابطه طلاق و دوستی های قبل از ازدواج عیان نیست. جالب هست لطفا آماری را که در بالا خودتون آورده اید با دید نقادانه بررسی کنید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط linda
سلام جناب آقاي مدير
تحقيقات نشان ميدهد كه نسبت طلاق به ازدواج در سال 1370، 76/8 درصد در كل كشور،
68/10 درصد در مناطق شهري
44/4 درصد در مناطق روستايي
بالاترين نسبت طلاق به ازدواج، مربوط به استان تهران 9/15 درصد
و پايينترين مربوط به استان يزد با 2/3 درصد
در سال 1370 است. اين نسبت در سال 1380، 5/9 درصد در كل كشور،
9/11 درصد در مناطق شهري
1/4 درصد در مناطق روستايي بوده است
بالاترين درصد مربوط به استان تهران 2/17 درصد
پايينترين درصد مربوط به استان ايلام 3/3 درصد
در مورد علت طلاق هم خوب برا چي طلاق ميگيرن؟...اخلاقمون جور در نميياد. شوهرمو با يكي ديگه ديدم ..زنمو با مرد ديگه ديدم ..من پول ندارم رفت سراغه يكي ديگه ......
خوب بعضي از حقايق هستند كه قابل نوشتن در كتابها و مقالات نمي باشند وقتي نيروي انتظامي محترم بيرون يه دخترو پسر و ميبينه و بهش گير ميده و ميبره ناحيه بياد بگه قبل از ازدواج برين با جنس مخالفتون دوستي كنين؟تا اخلاقشو بشناسين آخ چنين چيزي ممكنه با اين ايده هاي غلط و بجا نيفتاده؟
اگر آمار را دقیق بررسی کنید متوجه نکات ذیل خواهید شد.
1 - آمار طلاق از سال 1370 الی 1380 افزایش داشته است
2 - رشد طلاق در شهر تهران بیشترین هست
2 - آمار طلاق در شهر یزد کمترین هست( نمی دانم با بافت سنتی یزد چقدر آشنا هستید)
3 - آمار طلاق در شهر ها از روستاها بیشتر است
4 - رشد طلاق در شهر ها از روستاها طی سال 1370 تا 1380 بیشتر بوده است.
5 - در حالیکه از سال 1370 تا 1380 در شهرها به خصوص تهران آمار طلاق رو به رشد داشته است در روستاها با کاهش طلاق روبرو بوده ایم.
لطفا این آمار و این 5 بند را مجددا و با دقت بررسی کنید ببیند چگونه می توان نتیجه گرفت؟
- آیا می شود این فرضیه را داد که در شهرها ( علیرغم اینکه دوستی های دختر و پسر نسبت به روستا ها بیشتر هست) طلاق افزایش می یابد.
- آیا می شود نتیجه گرفت در شهرهایی با بافت سنتی ( مثلا یزد)، طلاق نسبت به شهرهایی مثل تهران کمتر است؟
- آیا کاهش طلاق در روستا و افزایش طلاق در کلان شهرهایی مثل تهران
موجب نمی شود یک بازنگری در مورد ذهنیات خود بکنیم؟
البته این آمار نشان نمی دهد مستقیما نقش ارتباطهای قبل از ازدواج در طلاق چقدر است ولی نشان می دهد که مسائل علمی ، تحقیقی و جامعه شناختی دقیق تر از اینست که ما با نگاه به دور و بر خود، آنرا در کل جهان ضرب کنیم و نتیجه بگیریم. و بعد بر اساس آن نتیجه گیری خطا به دیگران بگوئیم اگر با هم دوست نشوید ، طلاق می گیرید، و در اروپا چون با هم دوست هستند و ...، طلاق کمتر هست.
پس در خیلی زمینه ها تحقیقی صورت نگرفته است و درمواردی هم که تحقیقی وجود دارد ، چنین نتیجه گیری را که « عدم دوستی دختر و پسر موجب طلاق می شود» را رد می کند
سلام عليكم
ببينيد آقاي سنگ تراشان من نمي خوام بعضي از ناگفتني ها رو بگم . اين آمار رو من خودم ننوشتم كه به من ايراد بگيرين اينارو دكتر هاي محترم ايران زمين نوشتند و ثابت كردند.
اگه شما يه كم مطالعه اي در اين مورد داشته باشين يا فقط يه كمي وقت عزيزو با ارزشتون رو صرف تحقيقات و مقاله ها و پژوهش ها بكنين اونوقت متوجه ميشين .من كه اينا رو از خودم نميگم وا چه حرفا!خوبه منابع هم خدمتتون معرفي كردم .
و در ضمن داخل پرانتز بگم كه : هيچ موقع شما نمي ياين بعضي از مسائل رو تاييد كنين چون موقعيت سايتتون به خطر مي افته و شما بيكار مي مونين!
سلام linda
اولا باید ازتون به خاطر اینکه زمینه بحث و تبادل نظر را فراهم کردید تشکر کنم. و واقعا پست 16 شما برایم تحسین برانگیز بود و نشان از احساس مسئولیت و پیگیری سریع در ارائه نظراتتون داشت. چرا که در عرض یکساعت شما منابع دقیقی را که بر اساس آنها نتیجه گیری کرده بودید، ارائه دادید.
در ضمن من پست 18 را که در جواب شما نوشتم دوباره خواندم، به نظر خودم هم لحنش قشنگ نیومد. اینطوری به نظر میرسه که به جای یک بحث منطقی، من در صدد برخورد با شما بودم. به قول ستاره دستام بالا. اعتراف می کنم که بعد نوشتم. جالبه بدونی رفتم جملات نامطلوب آنرا اصلاح کنم. دیدم جمله های بد به کار نرفته ولی کلیت یادداشت دلچسب و رضایت بخش به نظر نمی رسه. اما به هر حال اگر پست 18 تند هست امیدوارم به بزرگی خودتون ببخشید. اما در مورد وقت گذاشتن روی تحقیقات ، پژوهش ها ومطالعات ، به نظرم حق با شما باشد. اگرچه من به طور محدود این کار را میکنم ولی نیاز هست که بیشتر روی این حیطه هم سرمایه گذاری کنم و توصیه های شما را به فال نیک می گیرم.
امیدوارم ما اعضاء سایت بتوانیم در تعامل با هم و به طور مشترک از زوایای مختلف مسائل خود و جامعه را ارزیابی کنیم و آگاهی های خود را در مسیر رشد یکدیگر به جریان بیندازیم