RE: پول دوستی و اخلاق خشک همسرم و بی اعتمادی من نسبت به ایشان
ممنونم گندمزار از این همه روحیه که بهم دادی :43:
آره عزیزم دیشب کلی گریه کردم وبا خدا رازو نیاز کردم بلکه یه فرجی بشه یه کم شوهرم بهم ابراز محبت کنه....
اینقدر باهاش حرف زدم نامه نوشتم کتاب خریدم ولی افسوس هیچ کدوم تاثیری رو ش نداشت که نداشت
هنوزم از درکه میاد تو اخماش تو هم انگار کوه کنده حالا خوبه منم شاغلم تازه از سرکار که میام شغله دومم شروع میشه .....
سلام میناز عزیز به همدردی خوش اومدی
چون تازه واردی شاید زیاد با قوانین آشنا نباشی.عزیزم ازین به بعد اگه خواستی در تاپیک دیگران نظر بدی و راهنمائی کنی اول به تاریخ آخرین پست دقت کن و اگه دو هفته بیشتر بود نباید نظر بدی تو فقط می تونی تاپیک خودت رو به روز کنی گلم:72: چون تو چند تاپیک قدیمی نظر دادی گفتم بگم بهت
سلام دوست خوبم
يه اشتباهي را 7 ساله شروع كردي و ادامه دادي حالا بايد با درايت حلش كني،شما بايد كاري ميكردي كه پولت به صورت غير مستقيم نقشش رو تو زندگيتون نشون مي داد بايد نشون مي دادي كه مسئوليت مالي رو دوشت نيستي و هر وقت بخواي مي توني بيخيال كار كردن بشيد الان هم با پولتون طلا بخريد يا بگيد از طرف محل كارتون زمين يا هر چيزي ثبت نام مي كنيد
ميناز عزيزم راستش همه ما واقعاً همه ما انتظار داريم اگه يه كاري براي زندگيمون كرديم سريع تو زندگيمون نتيجه خوبشو ببينيم.
كتاب ميخونيم و با يه جمله اش تحت تاثير قرار ميگيريم . بعد يه شبِ شمع و گلدار رو مهيا ميكنيم و انتظار داريم مشكلي كه تو 7 سال ايجاد شده اون شب به سمت حل شدن بره!
يا شب شهادت و تولد كلي اشك ميريزيم و نذر ميكنيم بعدش انتظار داريم عين فيلمها معجزه اتفاق بيفته و زندگيمون متحول بشه. اصلاً فكر كنم مشكلات ما تقصير فيلماست اونا ما رو بد عادت كردن:D
ميناز گلم ميدونم كه از قانون علت و معلول تا آيه تغيير:" ان الله لا يغير ما بقوم حتي يغير ما بانفسهم" خوب ميدوني. پس انتظاراتمون رو مطابق قانون كنيم.
اگه دندون شما سخت درد بگيره با نذر و گريه مرتفعش ميكني يا به دندانپزشك مراجعه ميكني؟
قطعاً كه پيش پزشك ميري .
خوب مسايل زندگي هم از همين دسته ديگه.
ما مهارتهاي زندگيمون به اندازه كافي نيست. وارد زندگي ميشيم بدون اينكه بدونيم درست و غلط چيه؟ نتيجه نابلدي نادرست عمل كردنه. و از راه نادرست جواب درست به دست نمياد.
من و شمايي كه وارد اين تالار شديم متوجه شديم كه دستمون براي حل موضوعاتي كه باهاش مواجه ميشيم خاليه.
بلد نيستيم پس بد عمل ميكنيم. بعد اين موضوع تبديل ميشه به مساله. بلد نيستيم پس بد عمل ميكنيم. مساله ميشه مشكل . بلد نيستيم پس بد عمل ميكنيم مشكل ميشه [size=x-large]بحران[/size] و حالا ديگه اصلا نميتونيم بهش نزديك بشيم چه برسه كه حلش كنيم./
پس الان شما فقط به راه حل عملي احتياج نداري كه دوستان پيشنهادهاي خوبي دادن مثل خريد طلا و زمين. اما در حال حاضر عملي نيست.چون مشكل سر جايش هست و اون نوع تفكر همسر شماست كه با خريد طلا حل نميشه بلكه احتمالاً جري تر هم بشه.
بعد از اين اقدام:
همسرتون شما رو خودراي ميدونه و چون براي يه مرد سخته كه همسرش بدون توجه به عقايدش خودسرانه و بدون مشورت اقدام به خريدهاي بزرگ (زمين-ماشين) و كوچيك(طلا.)كنه لذا به موضع خشونت و تهاجم كشيده ميشه.
و البته خودتون بهتر ميدونيد كه واكنشهاي منفي ديگش چي ميتونه باشه؟
شما در اونصورت چقدر به هدفتون كه رسيدن به حقتون بوده نزديك شديد؟
جز اينكه جو خونه متشنج ميشه؟ حرمتها بيشتر شكسته ميشه؟ دعواها ادامه دار ميشه /و با توجه به اينكه گفتيد اوايل همسرتون يه بار با يه خانومي بوده /ممكنه دوباره به سمت بيرون از خونه بره؟
اونوقت ديگه مساله شما خساست شوهرت نيست خيانت شوهرته!
ممنون از را هنمایی های دوستان
خوب گندمزار عزیز من دنبال حل مشکلم هستم دیگه
منم خودم فکر نمی کنم اگر مثلا الان پولم رو بردارم برم طلا بخرم مشکلی که ازم حل نمی شه بلکه همسرم ممکنه واکنش بدتری هم داشته باشه
خوهشن راه کار هایی که به ذهنتون می رسه بدید
من واقعن چند تا مطلب خوب تو یاین سایت خوندم که از خودم تعجب کردم که تا بحال همچین چیزهایی نشنیده بودم
یکی تکنیک های گفتگوی موثر بود
ویکی هم رفتار جرات مندانه من تا به حال اصلا نشنیده بودم ووقتی اینها رو خوندم فکر کردم که واقعن می تونه بهم کمک کنه
مينازجان سلام
من هم دقيقاً خواستم شما رو متوجه عمق قضيه بكنم. و بگم كه مساله شما با رفتار دلبخواه شما حل نميشه. بلكه زمان و كار زيادي ميبره.
در ابتدا هم اين رو بايد بدونيم : مايي كه تصميم به تغيير در زندگيمون داريم ، تغيير اوليه و اساسي رو بايد در خودمون بديم. چه بسا شما چندماه هم شروع كرده باشي كه روي خودت كار كني بدون اينكه در همسرت تغييري ببيني. اين نبايد شما رو دلسرد كنه.
شما كه خودت يكسري مطالب راجع به تكنيك گفتگوي موثر پيدا كردي و خوندي. حالا من هم لينك يه تاپيك با موضوع "چگونه منفعل نباشيم "رو براتون ميذارم. مطالب مفيد و خوبي رو مطرح ميكنه.
http://www.hamdardi.net/thread-19883-page-2.html
انشااله كه براي آغاز راهتون موثر باشد
ممنون گندمزار
من دنبال کارگاه رفتار جرات مندانه گشتم ولی نمی تونم پیداش کنم ممکنه راهنمایی کنید
رفتار من کلا این جوریه منفعل منفعل منفعل و در نهایت پرخاشگر
من باید خیلی روی رفتار خودم کار کنم
یعنی ممکنه بتونم خودمو یه تغییری بدم ......
چشم من دنبال آدرس كارگاه ميگردم.
دقيقاً تو تاپيكي كه معرفي كردم اشاره ميكنه كه رفتارهاي منفعل به رفتارهاي پرخاشگرانه ختم ميشه. ميناز جان با حوصله و دقت تاپيك رو بخون. نت برداري كن. تمرين كن. مطمئناً تغييرات مثبتي در تو ايجاد ميشه. علت اينكه ما درست عمل نميكرديم اين بود كه نميدونستيم.
ميناز جان من به اين ضرب المثل خيلي باور دارم "دانايي توانايي است". (knowledge is power) . مگه ميشه وضعيت ما در حالي كه چيزي رو نميدونيم با وقتي كه ميدونيم يكي باشه؟
و اينو بدون كه :پشتکار مادر خوش شانسی است.
درسته گندمزار عزیز
من یه تاپیکی رو خوندم با مضمون تقویت مهارت های گفتگوی همسران که البته حالت یه کارگاه بود و از همه صفحاتش پرینت گرفتم وبار ها وبارها خوندمش
روز 5 شنبه با همسرم صحبت کردم و قبلش جمله ای رو که می خواستم بگم کلی روش فکر کردم تا بیشترین تاثیر رو داشته باشه و در نهایت بهش گفتم که حس می کنم تا زمانی که درآمد دارم تو یاین خونه ارزش دارم می خوام به خودم ثابت بشه که این طور نیست
بهش گفتم قسطهای ماشین ور من می دم وسندش رو به نام من بزن و تو از ایمن به بعد کل هزینه های زندگیمون رو تامین کن
و فعلا قبول کرد که همه هزینه ها رو خودش بپردازه ....
از معدود دفعاتی بود که گفتگوی ما به مشاجره ختم نشد که اونم مدیون راهنمایی های این سایتم شوهر من آدم خوبیه وما بهم علاقه داریم ولی هم من تا به حال نمی دونستم که چه طور باید رفتار کنم و این باعث شد که اون فکر کنه که من از همین روال راضیم و فکر می کرده باید همین طور باشه چون از من اعتراضی نمیدیده و همیشه همون که گفتم می شده
منفعل منفعل منفل ودر نهایت پرخاشگر و دوباره همین چرخه تکرار می شده
ای کاش دوستان دیگه توی این راهی که دارم شروع می کنن کمک کنن
من به همفکریتون نیاز دارم دوستان
خواهشن تجربیات ودانسته هاتون رو از من دریغ نکنید