RE: چه جوری اخلاقشو بشناسم ؟؟؟
عقل و تجربه میگه که بهتره برای جواب دادن به این آقا فرض رو بر این بذاری که با شما هم بعد از ازدواج همین اخلاق را خواهد داشت.
اما برای اینکه ببینی به درد شما می خورد یا نه بعد باید ببینی که خودت چقدر و چگونه می تونی با این مساله روبرو بشی. آیا تحمل می کنی؟ سعی در تغییر داری یا اصلا نمی تونی ؟
ولی اگر باز هم شک داری می تونی به یک مشاور حضوری مراجعه کنید تا ببیند که میزان هماهنگی اخلاقیات شما با هم چقدر است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeeded
برخی از دوستان توصیه کردن که از طریق دوستان میشه شناختی نسبی به اخلاقش به دست آورد ولی به نظر من اصلا قابل اتکا نیست و به احتمال قوی دوست صمیمی زیراب دوستشو نمیزه حتی با علم به وجود نقصان. دیدم افرادی رو که بر خلاف اخلاق و میلشون با دوستاشون صمیمی هستن چون احساس میکنن که اینشکلی برخورد کنن بهتره . نمونش برادرم. با دوستاش خیلی صمیمیه و بگو بخند زیاده ولی با خانواده اینشکلی نیست.
علاوه بر اخلاق ثبات در شخصیت هم خیلی مهمه.
ولی حداقل میتونه تو جمع دوستان به رفتار دوستش توجه کنه. کسی که ذاتاً بداخلاق باشه حتی با دوستانش هم نمیتونه به صورت ثابت خوش برخورد باشه و ممکنه یه نشونه هایی از کج خلقی تو رفتارش دیده بشه. درسته که راه صد در صد مطمئنی نیست ولی میتونه به شناخت بیشترش کمک کنه. چون به نظر من فقط به رفتار توی جمع خانواده نمیشه اتکا کرد و باید رفتار شخص رو با افراد مختلف از قبیل همکاران، دوستان، جامعه، خود این خانوم و ... با هم در نظر گرفت.
ممنون از توجهتون :16:
mr6262 : دوست عزیز خب اون منو به خانوادش معرفی کرده برای ازدواج ، اگه واقعا منو دوست نداشت اینکارو نمیکرد درسته ؟؟؟ می تونست فقط به عنوان یه دوست با من بمونه اما ایشون 6 ماه که از رابطمون گذشت به خانوادش گفت . حتی خانواده ی منم میدونن فقط منتظر یه فرصت مناسبه تا رابطمون رسمی بشه
این خودش نشونه ی دوست داشتنه .
و بلاخره از روی بعضی رفتارها آدم میتونه دوست داشتن رو بفهمه مثلا اون همیشه منو حمایت میکنه . نمیذاره کسی کوچکترین توهینی به من بکنه ، هیچ وقت تا حالا بهم دروغ نگفته (امتحانش کردم) ، بهم خیانت نکرده و....
من 20 سالمه و دانشجو هستم اون 24 سالشه و دنباله کاره
آقا مهرداد درسته ما یه ساله با همیم اما اون میتونه خودشو جلوی من خوب نشون بده (در واقع نقش بازی کنه )
من اصلا ماهی2بار میبینمش اون میتونه هر بار خودشو یه مرد رمانتیک و خوب نشون بده مسلما نمیاد جلوی من نقطه ضعف نشون بده
ما چند ماهه اول دوست بودیم و بعد اون تصمیم گرفت این موضوع رو به خانوادش بگه و گفت ، خانواده ی منم فهمیدن
الان فعلا نامزدیم تا شرایط هر دومون برای ازدواج فراهم شه و بعد ازدواج کنیم
دلجو_دلتنگ عزیز اگه اخلاقش سرد باشه و یا بد اخلاق باشه من اصلا نمیتونم با این موضوع کنار بیام .من اخلاق برام خیلی خیلی مهمه و این که طرف مقابلم بهم توجه کنه و احساساتشو بیان کنه
اخلاقش با خانوادش : بد
با دوستاش : عالیه عالی
تو محل کار سابقش : بد نبوده
با فامیل : نمیدونم
با خودم : تقریبا خوبه
در مورد اخلاقش با خودم یه دفعه بهش گفتم رفتارت اونطور نیست که من میخوام و انتظار دارم
اون گفتش من یه سری مشغله های فکری دارم باید فکرم آزاد باشه تا بتونم خیلی عالی باهات رفتار کنم تو به دل نگیر
اگه مشکلات من حل بشه و به تو برسم دیگه کلی رفتارم عوض میشه بهت قول میدم