RE: سخت گیری های خانواده من
بسیار بسیار از شما تشکر میکنم که توجه میکنید و به خوبی تحلیل میکنید بدون اینکه شناختی غیر از چند جمله از شخص مقابل داشته باشید
خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم و امیدوارم که تجربه م برای جوانترهای با طرز فکر مشابه مفید باشه در اصل هدفم این بود نه چیز دیگه ای
متاسفانه به واسطه شغلم همکار زن ندارم ولی تا دلتون بخاد مراجعه کننده دختر و البته در سن کمی اونطرف تر از کیس مناسب برای خودم طرف هستم چیزی در حدود 20 الی 25 ساله
سعی خودم رو می کنم با دید آزادتری و کمی نزدیک به خط قرمزهای اخلاقی و فکری خودم به اطراف نگاه کنم تا که اون کسی که به نظرم کشش و جذابیت هر چند ظاهری داره رو به خانواده معرفی کنم ترسی از این ندارم که کیس مورد نظر با معیارهای خانواده م و خودم هماهنگی نداشته باشه نمی خام بیش از این در این مسیر پیاده و تنها قدم بردارم
چون به اندازه کافی وقت کشی کردم و این مسئله که چرا این تصمیم بسیار بد رو گرفته بودم همچنان جای سوال هست ولی به جای پیدا کردن جواب برای یک سوال که از اصل اشتباه بوده فکرم رو باید متمرکز این کنم که از تمام تواناییم استفاده کنم تا مثل همیشه خالق موقعیت باشم
سخت گیری کردن گاه بی جای خانواده واقعآ باعث بسیاری از مشکلات می شه و این هم نوعی از اون بوده که با بی توجهی نسبت به اون چند سال رو سپری کردم
باز هم تشکر از شما