-
RE: من فراموشي دارم؟!!!
آقا عرفان!لبته شما خودتان کارشناسید ولی میشه منم یه چیزی بگم.
شما احتمالا" در گذشته (نه چندان دور )مشکل عاطفی یا خدایی نکرده افسردگی چیزی نداشید؟ الان وضعیت تمایلتون به تحصیل و یادگیری چیزای خوندنی و یاد گرفتنی چطوره ؟
چون یه همچین مسائلی به غیر از مشغله کار و... بخشیش بر میگرده به گذشته و تمایل و یا عدم تمایل مغز برای بازیابی بعضی یا همه اطلاعات مربوط به یه مقطع زمانی به بعد. من قصدم روانکاوی موقعیت نبود فقط می خواستم بگم این موردا الان تو جامعه زیاد شده و خیلی انحصاری حسابش نکنید.
-
سلام
دوستان ممنون از راهنمايي هاتون من ديگه خيالم راحت شد كه تا حدودي اين مشكل فراگير هست و من هم نبايد زياد به اين مشكل گير بدم بالاخره مشغله كاري و مشكلات اينقدر افكار انسان رو پريشان مي كنه كه گاهي وقتها اسم خودش هم از يادش ميره ، و در مورد صحبتهاي نيلوفر هم عرض كنم كه مورد بخصوصي يادم نمياد و در مورد وضعيت تمايل به تحصيل هم اگه شرايطش باشه دوست دارم ادامه تحصيل بدم ، در مورد يادگيري چيزاي خوندني هم كه همه چيز رو به خوبي ياد مي گيرم الا آمار و رياضي اصلا ذهن من براي اين دوتا درس ساخته نشده و هميشه فراري بودم ، برعكس به مباحث ادبي ، علمي و تجربي كه فرمولهاي پيچيده اي نداشته باشن علاقه دارم و در مورد علم كامپيوتر هم با اينكه از رياضي جدا نيست اما باز علاقه مند هستم البته فقط در عرصه هنرهاي كامپيوتر و اينترنت و كارهاي روزمره به هر حال اميدوارم كه تونسته باشم سوالتون رو به طور كامل جواب بدم . اما الحمدالله مدتي است اوضاع مغزم بهتر شده مخصوصا از زماني كه در تالار هستم و هر روز اسامي دوستان رو مشاهده مي كنم و تاپيك يا موضوعات اونها تو ذهنم مياد يه خورده مغزم فعالتر شده هر چند هنوز هم در به خاطر سپاري اسامي مشكل عمده دارم اما سعي مي كنم زياد به اين مسله گير ندم حوصله يادداشت كردن اسامي و اينكارها رو هم اصلا ندارم پس بهتره بي خيال شم .....
-
آفرین نیلوفر منم میخواستم همینو بگم
افسردگی هم باعث پراگندگی افکار و فراموشی میشه ...
اما امیدوارم که همیشه بقول آقای ابراهیمی شاد و موفق باشید