از ياد رفته عزيز
جواب سوالات منو اگه ميدادي خيلي چيزا هم واسه ما روشن ميشد و هم واسه خودت
اينم جواب بده چي تو اين اقا ديدي كه به نظرت مناسب ازدواج بود؟
واضح بگم من احساس ميكنم خودت واقعيتو ميدوني اما نميخواي باهاش روبرو بشي
نمایش نسخه قابل چاپ
از ياد رفته عزيز
جواب سوالات منو اگه ميدادي خيلي چيزا هم واسه ما روشن ميشد و هم واسه خودت
اينم جواب بده چي تو اين اقا ديدي كه به نظرت مناسب ازدواج بود؟
واضح بگم من احساس ميكنم خودت واقعيتو ميدوني اما نميخواي باهاش روبرو بشي
عزیزم
هیچ تماسی نگیر نه با خودش نه با دوستاش. اون میدونه که شما هنوز منتظرشی، یا داره ناز می کنه برات یا داره اذیتت می کنه و بهت عذاب وجدان میده. یا داره مرگ رو نشونت میده که به تب راضی شی (یا نباشه یا اگه باشه بدون تعهد ازدواج)
در هر صورت کسی رو که رفته رو هیچ جوره نمیشه برگردوند مگر اینکه خودش بخواد.
یک جوری ازش دور شو که انگار تو یه جزیره دورافتاده ای. اگر بخوادت برمیگرده اگر نه یعنی هیچ وقت قصدش جدی نبوده. مطمئن باش
فقط به خودت برس. کلاس ورزش، به بدنت، به پوستت و به زیباییت برس. بدون که با فکر و خیال هیچی درست نمیشه فقط عمرت هدر میشه
از نظر من پسر خیلی خوبی بود و اهل خانوادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاشي
انقدر از من و رفتارام و دوستام ایراد می گرفت الان من احساس می کنم همه چیز من پر از ایراده
حتی بهم می گفت سر کار نرو.بیرون از خونه تنها نرو
با خیلی از دوستام گفته بود رفت و آمد نکنم
منو از خودم دور کرد
ولی خوب من اونو انتخاب کرده بودم و به تمام حرفاش گوش می دادم
تا اینکه با این خطای آخرم اون منو ول کرد و رفت
اگه سوالی مونده بگید تا براتون توضیح بدم
مرسی که کمکم می کنید
عزیزم
اینا که همش نکته منفی شد به جای مثبت. اینا همش نشون میده شما سازش و ضعف زیادی از خودتون نشون دادید و ایشون هم سوار بر رابطه شدن. از همین حرفهاتون مشخصه که نه شما نه ایشون هنوز به آمادگی لازم برای ازدواج نرسیدین
توی ازدواج شما باید کسی رو انتخاب کنید که اگر با کارهای شما همگام هم نیست، پشتیبان کارها و علایقتون باشه و شما رو به اندازه خودش دوست داشته باشه و بدونه که آزادی فردی هرکس چه معنایی داره
معلومه شما خودتون رو به اندازه کافی دوست ندارید که حاضرید از حقوقتون بگذرید
به جای فکر به ایشون و چت های اون شب که هیچ فایده ای نداره این فکر کردن ها، کمی روی خودتون تمرکز کنید و نکات مثبتت رو ببین، به علایقت و فعالیت ها و توانایی هات برس و بدون که اگه ایشون لیاقت شما رو داشته باشه، خودش برمیگرده. فکر نکن این حرفها رو از شنیده هام میزنم. منم سن شما بودم و این تجربیات رو گذروندم
درس می خونی؟ چه توانایی هایی داری؟ هدف هات چیه؟
عزيزم
به يقين ميگم اين اقا اهل ازدواج نبود و حتا اگه باهاش ازدواج ميكردي به مشكلات زيادي برميخوردي كه ممكن بود زندگيتو به هم بريزه
اين ادم به جاي شخصيت دادن به تو و به جاي ارزش گذاشتن روي تو از همين ابتدا با زرنگي تمام تورو تحت سلطه خودش قرار داده
به اصطلاح ميخواسته تورو اونجور كه ميخواد تربيت كنه ,از تو يه ادمي ساخته كه دايم من بدم ,من اشتباه ميكنم,من كمم,اون خوبه ,اون ... ميگي و حتا به حرفايي كه زيركانه رفته تو وجودت اعتقاد هم داري
ادمي كه اهل خونواده باشي ميره دنبال ساختن زندگيش واسش بهونه نمياره
اين ادم اصلا به درد ازدواج با تو نميخورد چون امروز نه فردا همينكارو باهات ميكردو يه جور ديگه عذابت ميداد,همين حس عذاب وجداني كه بيخود داده به تو
همين حس گناهكار بودن
همين كه بخاطر تو من مريض شدم,بخاطر تو...توي بد...
اعتماد به نفستو ازت گرفته و حالا شايد منتظره برگردي و يه پوءن ديگه بهش بدي
اين ادم حق مالكيت روي تو احساس ميكرده كه باهات اين رفتارو ميكرده
نه عزيزم,اين لطف خدا بود كه با يه اشتباه تو اون خود واقعيشو نشون داد,لطفا اشتباه دوم رو نكن كه به قيمت زندگيت تموم ميشه
من عين اين ادمو ديدم و از نزديك لمسش كردم ,با تمام وجود,از ياد رفته عزيز اين ادم كاري ميكرد باهات كه براي هميشه از ياد خودت بري
صبر كن عزيزم و بدون خدا بهترينارو واست بيش مياره
فقط صبر كن و تحمل كن
من صبر نكردم و چوبشو خوردم تو نكن,اين تاوان نيست كه تو داري ميدي پاداش زندگيته :72:
از همتون از صمیم قلب ممنونم:72:
خیلی کمکم کردید
برام دعا کنید که بتونم صبر کنم.:323:
عزيزم
ما دعا ميكنيم
اما لطفا خودت هم تلاش كن,برو كلاس برو ورزش
وهر وقت دلت تنگ شد و يا ديدي تحملت كم شده با يه دوست ويا خونواده يا هر كس كه ارومت ميكنه بگو بخند و خودت به خودت كمك كن
اينو از من داشته باش,زمان كمكت ميكنه شخصيت از دست رفته ات بهت برگرده و بفهمي چقدر اذيت ميشدي و نمي فهميدي و چشمتو بسته بودي,فقط زمان...
تحمل كن
موفق باشي:72:
دوست عزیز
دوستان به موارد خوبی اشاره کردن.
بنظرت اینکه من باید 25 سالم بشه تا بتونم با خانواده مطرح کنم دلیل معقولیه یا یک پیچوندنه پسرانه است؟
این موردی که برای به هم خوردن ارتباط اشاره کردین غیر منطقی میاد اگر کسی شخصی رو دوست داشته باشه با یک همچین چیزی اون رو ول نمی کنه!
ایا شخصی با این طرز نگاه به زندگی مناسب زندگی در این روزگار میاد؟با این تفکرات بسته؟
تا اونجا هم که من می دونم همچین بیماری ایی باشه که طرف با شنیدن یک خیر فلج بشه نداریم شایدم راوی درست بیان نکرده یا خدای نکرده ...
اگر برگشت ازش بخواهید به همه چیز رسمیت بده اینکه پدرش در جریان نبوده یعنی نصف خانواده در جریان نیودن وقضیه انقدرها هم براش جدی نبوده.
شما یک چت کردین اگر کسی کسی رو دوست داشته باشه از اشتباهاتش میگذره با اینکه اشتباه شما چیز بزرگی هم نبوده.