-
RE: ارتباط بعد جدایی
علي اقا همه درست گفتن و به اندازه كافي راهنماييت كردن
يه حرفيم من بزنم,من با تمام وجود اعتقاد دارم دنيا و حادثه هاش بازتاب اعمال خودمونه
به قول حديثي كه به نظرم يكي از زيباترين احاديثه و كلي بار معنايي داره:انچه را كه براي خودنمي پسندي براي ديگران هم مپسند و انچه براي خود ميپسندي براي ديگران نيز بپسند
حالا تو دوست داري فردا كه ازدواج كردي خودت و همسرت و يه انسان غريبه چه عملي انجام بدن
اين يكي از رازهاي درست زندگي كردنه و نداشتن عذاب وجدان
گاهي وقتا جاهامونو بايد عوض كنيم و انسانيتو به ياد بياريم
خوشحالم كه شما هنوز انسانيد و ميخواين درست عمل كنين
-
متوجه نشدم دقیقا. خانم ازدواج کردن و رفتن سر خونه زندگیشون یا اینکه عقد یا نامزدی کردن؟ یعنی شوهرشون می دونن قضیه بکارتو یا نمی دونن؟
تا جایی که متوجه شدم نوشته بودین یه اشتباهی از شما سرزده بوده. ظاهرا این اشتباه خانم رو به این نتیجه رسونده که باهم نمی تونین زندگی مشترک خوبی داشته باشین. پس اون قضیه تموم شده.
اگه زندگی مشترک رو شروع کردن و با شوهرشون رابطه داشتن یا شوهرشون خبر دارن و قبول کردن نبودن بکارتو که دیگه شما باید کاملا خودتونو بکشین کنار و به هیچ وجه کاری با ایشون نداشته باشین.
اگه زندگی مشترکشو شروع نکرده و همسرش نمی دونه ایشون با یکی دیگه در این حد رابطه داشته با خانم صحبت کنین واضح.
بگین بهش که از نظر شما هم دوست داشتن و علاقه مشترک و این چیزا تموم شده و فقط می خواین که با همسرش خوشبخت باشه. و ازش بپرسین که این پولو برای چی می خواد. اگه برای ترمیم این پرده کذایی می خواد و شما به اندازه ی کافی پول دارین که بتونین بهش بدین و ناراحت نشین و ایشونم از کس دیگه ای نمی تونه پول بگیره و به خود خانم اعتماد دارین که بعدا براتون مشکل خاص دیگه ای با توجه به اینکه حاضر شدین پول بدین بهش درست نشه، به نظر من بهتره بهش پولو بدین. خودتون رو هم درگیر رابطه عاطفی نکنین. واضح هم بهش توضیح بدین که دیگه رابطه ی احساسی و عاطفی ندارین و اصلا رابطه براتون تموم شده است.
دیگه واسه چی واستون شده لولو؟! اون بیچاره که خودش مشکلش بیشتر از شماست!!
البته اینا نظر من بود. شما خیلی چیزا رو واضح نگفتین. نوشتین زن و شوهر شدیم ولی ازدواج نکردین. اصلا مشخص نکردین که خانم و خواستگار جدید رفتن زیر یه سقف یا نه. اصلا شرایطتون و دلیل جدایی تون رو هم نگفتین.اسم تاپیکتونو گذاشتین ارتباط بعد از جدایی ولی مضمونش فقط پول قرض دادن و گرفتنه. بنابراین هر نظری که من دادم ممکنه اشتباه باشه. پس خودتون تصمیم بگیرین چه کار کنین.
-
ممنون از تمام لطفی که در حق من کردید و نظر دادید.چند بار هم گفتم این جمله رو : با شوهر ایشون که قبله عقدشون زمان خواستگاری صحبت کردم و گفتم ایشون زن منه حالا این آقا فهمیده یا نه دیگه دقیق نمیدونم.و در جواب گفته های نقاشی باید بگم که کاملن این حرفه شمارو قبول دارم ، اعقاد کامل دارم بهش که هرکار کنی بعدش خودت برداشت میکنی و رنج و عذاب هایی که این خانم الان میکشه نتیجه همون اوضاع داغونی بود که واسم ساخت و ای کاش و ای کاش باین زودی نمیرفت حداقل ازدواج کنه بنظرم بدترین راه انتخاب کرد.ضمنا ایشون فقط عقد کردن از شروع زندگی مشترکشون خبر ندارم و شک دارم فعلن برن سره خونشون چون درس میخونن هر دوشون.
حرفه دله من اینه که هنوز نتونستم کامل فراموشش کنم ولی بدون ارتباط باهاش حالم خوبه و خیلی کم بهش فکر میکنم ولی وقتی ایشون تماس میگیره همه چی بهم میریزه و دوباره جون میگیره احساسات و بدتر از همه وقتی ازم میپرسه روزگارت چطوره این فکر به ذهنم میرسه که حتما روزگارش خوب نیست که ایجور ازم میپرسه وای اوناییکه یه زمانی کسی دوس داشتن میدونن چی میگم وقتی عشق گذشتتو ببینی اوضاش خرابه کسی که باور کنین هیچی کم نداشت و خیلی افراد بهتر از من خواستگارش بودن ردشون کرد حالا بجایی برسه که ...
در مورد این پولم که ایشون گفت زندگیم داره داغون میشه و هزار فکر به ذهنم رسید که چرا می خواد اونم از من.
-
اول خطتو عوض كن
به حرفهاي اقاي داوود.ت دقت كن
من راجع به شما گفتم و حرفهاتون كه عملي كه انجام بديد بازتابش رو بعدها خواهيد ديد,اون خانم الان اينجا نيستند علي اقا
زمان همه چيو حل ميكنه
شما حق نداريد راجع به زندگي اون خانم تجسس كنيد,زندگيش خوبه يا بد به خودش مربوطه
اگه وجود شما و هر پاسخي از سمت شما باعث بشه حتا ذره اي فكر اون خانم به سمت شما بره شما بايد پاسخگوي خودتون و وجدانتون باشيد
همه ما شمارو درك ميكنيم كه باسختونو ميديم و مشكل شمارو مشكل برادر خودمون ميدونيم
برادر من زمان همه چيو حل ميكنه
سرت به زندگي خودت باشه و بزار اون زندگيشو بكنه
شوهر اون خانم هم يك انسانه و شما حق نداري پا توي حريمي بزاريد كه به شما تعلق نداره
كيه كه عشقو تجربه نكرده باشه اما معناي عميق عشق ازاد گذاشتن انسانهاست
تموم كن اين حرفارو و دنبال دليل نباش
-
اولن من خانومم دوما با مخالفت خانوادت مواجه شی مجبوری از کسی که دوسش داری بگذری هیچم مسخره نیستو نبوده اقا داوود .ت. من خواستم حس منفی که تو وجودشه و میگه یکی دیگرو بم ترجیح داده رو از بین ببره چون تا نبخشتش فراموششم نمیکنه.من خودم مجبور شدم انتخاب کنم کاری با این ندارم خانواده صلاحه منو خواستن یا نه با حسه خودم کار دارم .من خودم جای اون دختر گذاشتم چون همچین تجربه ی رو داشتم