-
RE: خشم
آسمان آبي عزيزم سلام بخش اگه دير رسيدم
خانمي من راستش در مورد اون كاغذي كه گفتي چيزي نمي تونم بگم آخه من هم باورش نداشتم ولي انگار يه وقتايي هم راسته.اگه بگم من يكي دو مورد هم در رابطه با خودم و هم نمونه هاي ديگه ديدم خنده نمي كني؟ولي هنوز باور نمي كنم كه اين حرفها راست باشه!
و اما در مورد داد زدن شوهرت
وقتي عصباني مي شه سعي كن حداقل در اون لحظه تو سكوت كني آخه هر چي بخواي دفاع كني يا حتي اونو آروم كني فايده نداره هر كلمه حرف تو يه فوته براي شعله ورتر شدن آتش خشم شوهرت
بعد از اينكه آروم شد شايد حتي هي روز بعد بهش بگو اين كارش باعث رفتن آبروش مي شه و چون دوستش داري نمي خواي كوچكترين خدشه اي به شخصيتش وارد بشه و مثلا جلو در و همسايه به عنوان يه فرد پرخاشگر بشناسنش.
وقتي داد مي زنه و مي گه تو حرف نزن حتي نگو باشه ساكت مي شم يا هر چيز ديگه چون حتي همين يه كلمه كه بايد اونو آروم كنه برعكس قضيه رو بدتر مي كنه سعي كن آروم بشيني و بهش گوش كني يا اگه صلاح مي دوني خودت رو به يه كاري مشغول كني.يه ذره داروهاي گياهي هم بد نيست ثملا گل گاو زان خيلي به آرامش اعصاب كمك مي كنه گاهي بايد به مردها حق بديم با اين همه مشكلاتي كه دارن بخوان يه جايي خودشون رو تخليه كننو اونجا هم قطعا خونه و پيش همسرشونه!
در هر صورت بعد از فروكش كردن عصبانيت شوهرت كم كم باهاش حرف بزن و بدون اينكه بخواي پاي خودت رو ميون بكشي با استفاده از چيزايي كه براش مهمه مثلاغ آبرو يا شخصيت يا هر چيز سعي كن اين عادت رو ازش دور كني!
سخته ولي شدنيه!
-
گلپرجونم سلام
ممنون كه جواب دادي ولي بايد بگم ديگه فايده نداره ،چه سحر و جادويي در كار باشه يا نباشه من فقط يه چيزيو فهميدم گلپر جون ........ همسر من اسير هواي نفسش هست و فقط خودشو ميبينه نه ديگران را .....
در هر صورت من براي جدايي اقدام كردم ......
شوهرمن تعادل رواني نداره درعين حال كه بسيار زيرك و باهوشه و ذهن بسيار خلاق و پيچيده اي داره كه فقط در جهات منفي اونو پرورش ميده هيچ راهي براي مصالحه نذاشته و از آنجاييكه بسيار مغرور و لجباز و ازهمه بدتر اينقدر موقع دعوا ،هتاك و بددهن ميشه كه من از حرفها و جملاتش خجالت ميكشم . بهمين خاطر بعد از پنج سال به اين نتيجه رسيدم كه تنها يك مرجع قضايي ميتونه كمكم كنه حالا يا اين آقا متنبه ميشه و زندگي ميكنه و يا نه من از اين وضعيت اسفناك خلاص ميشم.
بهرحال از تمام توصيه هاي خواهرانه ات تشكر ميكنم.
-
موضوع عالی مفید بود موفق وشاد باشید