داداشما دوستش باهاش حرف زدن یاره فقط فوش میداده توراخدا برام دعا کنید همه بهم میگفتن اشتباهه اما الان چوبشا دارم میخورم کاشکی زودتر این کارا میزاشتم کنار
نمایش نسخه قابل چاپ
داداشما دوستش باهاش حرف زدن یاره فقط فوش میداده توراخدا برام دعا کنید همه بهم میگفتن اشتباهه اما الان چوبشا دارم میخورم کاشکی زودتر این کارا میزاشتم کنار
با خونواده ات در ميون بزار اكه نميتوني با كسيكه بهش اطمينان داري و با اطلاع برادر و خواهرت لطفا,حتما و حتما مشورت كن
شايد احتياج باشه پليس رو در جريان بزاري,سعي كن عاقلانه حلش كني و از پيامد كوتاه مدتش نترس
داداشم 30سالشه به اون گفتم به مامانمم گفتم یارو مزاحم میشده و به داداش گفتم اما پیامای شبانه را فقط داداشم میدونه خانوادم نمیدونن دیگه
بچه ها زنگ زد خونمون قبلا یکم امادگی به مادرم داده بودم پدرمادرمم فوشش دادند گفت ریز مکالماتشا نشون پدر مادرم میده اما مگه میتونه از رو شماره تلفن ادرس خونمونا گیر بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها تورا خدا بگید چیکار کنم حالا که خانوادم همه چیا میدونن به جز اس ام اسای شبانما پسره باهاشون حرف زده امکانش هست بتونه از رو خطم یا شماره تلفن ادرس خونه را گیر بیاره و بیاد دم خونمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:302::302::302::30 2::302::302::302::302::302::302:
يلدا خانم...
سلام
شب ها بهم اس ام اس جنسي مي دادين؟
يا تلفني؟؟؟
كامل بگو تا كمكت كنيم.
سلام هم با اس ام اس هم با تلفن حرف جنسی میزدیم میگفت باید صداتا بشنوم تا ارضا شم
سلام یلدا جان اصلا اعصابتو خراب نکن من و خیلی از رفیقام این مشکلو داشتیم .من دوستم صد بار اومد درخونمون شیشه پنجره خونمونو شکوند با برادرم دعواش شد خیلی چیزای دیگه ولی اصلا جوابشو نده اگه الان از تهدیداش بترسی دوباره باش حرف بزنی باز فردا همین اشوو همین کاسه.بزار با خانوادت حرف بزنه قبله تو واسه اون مشکل پیش میاد میتونید راحت ازش شکایت کنید حتی اگه خانوادت کله جریانم بفهمن باز می ارزه مطمئن باش 95 درصد نگرانیات که پدرم میکشتم مادرم میزنتم هیچ کدوم پیش نمیاد شاید یه چیزای بت بگن ولی خوبیش اینه که از شر اون پسر راحت میشی من خودم چند سال اسیر تهدیدای دوستم بودم که ضعفمو که ترس از خانوادم بود فهمید ولی الان که خانوادم همه چیو فهمیدن واقعا خیلی راحتره از اضطراب و ترس همیشگی تهدیداش.نترس اصلا وا نده برادرتم که همه چیو میدونه دیگه ترسی نداره.بزار خانوادت به حسابش برسن.اگه بیاد در خونتونم پدرت نمیشینه اسمساتو بخونه قبلش یه دل سیر اقا رو گوش مالی میده که فرصت اس نشون دادن پیدا نکنه.یکبار دوستم اومد جلو در خونمون به خودش چاقو زد که دخترتون منو نمیخواد کله همساسه ها فهمیده ولی چند روز بود تموم شد ماله توام چند روزه بزاز خانوادت بفهمن چیزی پیش نمیاد
مرسی از راهنماییت ولی خیلی اس ام اسای بدجور داره ازم صدامم اگه ضبط کرده باشه که بدتر هر روز از وقتی بیدار میشم کلی خدا خدا میکنم نکنه بتونه ادرسا پیدا کنه یا زنگ بزنه دوباره از روی شماره تلفن خونه یا خط همراه اول اعتباری میتونه ادرس خونمونا پیدا کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگران نباش هيچ كاري نميتونه بكنه....خودش بيشتر مي ترسه...خدا رو شكر كن كه حضوري باهش نبودي و گرنه معلوم نبود چه قدر ازت سوء استفاده مي كرد.خونت رو پيدا نميكنه....مطمئن باش....سيم كارتت رو عوض كن....همه دخترا اس رو تجربه دارن....طبيعيه....پس وا نده.....