RE: مشکل رابطه با هم دانشگاهی پسر و همکلاسی دختر
آشا
حتی اگه قصد ازدواج نداری و فقط رابطه جنسی میخوای این آدم مناسب نیست
چون فقط تو رو برای این رابطه خواسته و این که از اول اینو گفته نشانه رو راستی نیست نشانه هرزگیه
و هر لحظه ممکنه ولت کنه و یا خیانت کنه ....اینا هم برات مهم نیست؟
تو هر رابطه ای احترام دو طرفه مهمه و از همچین آدمهایی احترام نمیبینی
دارم بت میگم به لذتش نمیارزه و اصلا اصلا از تنهایی در نمیای
و اگه اینکه واقعا یه آدم درستو پیدا کنی
یه آدمی که تو رو دوست داشته باشه وفادار باشه مرد باشه و تو رابطه جنسیم خوب باشه( از نظر ظاهر بپسندیش)
که وقتی به یه همچین آدمی بررسی بعد 1 سال دیگه میشه همه چیزت
دیگه میخوای بشه همسرت و اینجا دو حالت داره که یا اونم میخواد ( که اگه پسر خوبی باشه میخواد) : با توجه به روابط قبلیتون به هزار تا مشکل میخورین بعد ازدواج ...
حالت دومش اینه که اون آدم نخواد : که در این صورت شکستی میخوری که هیچ وقت قابل جبران نیست و یه عمر درگیرش میمونی
تو دوستهام خیلی زیاد دیدیم دخترای یکه اولش فقط برای سکس با کسی بودن( و فکر کردن چقدرم روشن فکرن)و بعد براشون این شرایط پیش اومده
با توجه به طرز فکر و دوستای دورت خیلی خیلی مراقب خودت باش
من واقعا میترسونمت از اینجور روابط چون به عینه آدمهایی رو دیدم که درگیر شدن و دیگه راه نجاتی نداشتن
الان تنهایی موضوع اصلیته
اما با این جوور روابط هزار تا موضوع پیدا میکنی برای غم و غصه داشتن برای افسردگی و تنهایی بیشتر
در ضمن اینکه همدردی مخالف روابط دختر و پسره است و در این ضمینه مشاوره نمیده و اگه کماکان اصرار داری وارد اینجور روابط بشی حتما با یه مشاور یا آدمهایی که تجربه دارن (کسایی که اعتقادشون مثل تو) مشورت کن
و د رآخر پای هر کاری میکنی بایست
مطمئن باش بعد چند سال نظرت این باقی نمیمونه که تو هم سود بردی و رابطه دو طرفه بوده بعد یه مدت به این نتیجه میرسی که ازت سو استفاده شده و بت توهین شده ...باور کن آدمهای روشن فکر تر از تو هم دیدم آدمهایی که حتی خانواده هاشونم با این روابط موافق بودن اما بعدش چنان آسیب دیدن که هیچ کس نمیتونه براشون کاری کنه
امیدوارم همیشه تو زندگی بهترین تصمیمو بگیری:72:
Ashaa عزیز
تمایل به همجنس همونطوری که گفتم طبق جداول DSM 4 و کتاب روانشناسی اکسفورد که از معتبر ترین کتب در علم روانشناسی هستن یک نوع اختلال محسوب میشه اگر خواستید شماره ی صفحشم براتون می نویسم،این کتابها در امریکا نوشته شده نه در ایران!البته قطعا در کتب دیگر هم به همین شکله که من اونها رو مطالعه نکردم.
شما مسئول کارهای خودتون هستید و کاملا مختارید و ازاد اینجا هم قرار نیست بحث اعتقادی و روانشناسی بکنیم چون جاش در انجمن ازاده اما من فکر میکنم ادم نباید به هیچ ادمی نگاه ابزاری بکنه چون ما ادمیم و وجدان داریم جواب وجدانمون رو هم نباید بدیم؟از اون بدتر اینه که بگذاریم بهمون همچین نگاهی بکنن یعنی بشیم الت دست یکی و یک ادم رو الت دست خودمون بکنیم!ایا اگه کسی از ما بخواد که اون رو بکشیم قانون و انسانیت به ما این اجازه رو میده؟حتی عده ایی که خدا رو قبول ندارن به مشی عقلی و انسانی معتقدن اگه قرار باشه دید انسانی هم به خودمون و هم به دیگران نداشته باشیم پس از ادمیت چی داریم؟
ما مسئول اعمال دیگران نیستیم که فلانی با 400 تومن چه کرد و اون یکی با طرفش چه ها که نکرد ما مسئول اعمال و وجدان خودمونیم شاید همه بخوان خودشون رو بکشن این شد دلیل؟
اینکه شما در بچگی مشکل براتون پیش اومده فرق داره با اینکه بخواین هیچ ارزشی برای بدن خودتون و دیگری قائل نشین و قطعا سالهای اینده زمانی که خواستین ازدواج کنین برای شخص مقابلتون بسیار فرق خواهد کرد که بخاطر چه بوده و براش راهه اثبات بازه.
در دنیا هم خوبی هست و هم بدی بعضیها دنبال بدین و بعضی هم دنبال خوبی اینکه یکی بده یا چند تا بدن دلیل نمیشه که همه بد باشن.
شما اونطور که میخواین ازدواج کنین سنتی نباشه که همه ی ازدواجهای سنتی هم به این صورت که میگین نیست
شما فکر کردین همه ی ادمها میل جنسی ندارن و شما فقط اینطورین؟همه با شیو هی درست کنترلش میکنن.
ادم چطور میتونه با کسی که هیچ حسی نداره چنین رابطه ایی داشته باشه پس فرق یک انسان که دارای درک و شعوره با یک حیوان چیه؟
دوست عزیز کسی که نییت خوبی در رابطه با ما نداشته باشه بهش میشه گفت دوست؟دوست خوب کم پیدا میشه حتی شاید کمتر از انگشتان یک دست دوست بد نه تنهایی رو پر میکنه و نه همراهه ادمه ونه هیچ چیز دیگه!
شما مسئول مشکلات این خانم نیستید میتونید به روانشناس معرفیش کنید و از دور باهاش در ارتباط باشین،شما چطور هم به همجنس تمایل دارین هم به غیر اون اصلا در موردش فکر کردین که چه تمایلاتی دارین؟یعنی هر کی اومد جلو و گفت بهت تمایل دارم حله؟حتی گربه ی همسایه؟
خیلیهای دیگه هم هستن که می تونن در درسها کمک کنن قطعا ایشون تنها شخص موجود نیست.
اگر خواستین من کتابهایی رو به شما معرفی میکنم که قران با معادلات ریاضی حقانیتش ثابت میشه نه با ایه و حدیث ،همون کتابی که این نوع روابط رو منع کرده و ما باید در پیشگاه خدا پاسخگو باشیم.
در بین ادمهای با حجاب هم مثل هر گروه دیگری خوب و بد داریم و هر کسی مسئول اعمال خودشه.
من توصیه میکنم حتما برای ریشه یابی این مواردی که گفتید تا قبل از اینکه دیر بشه پیش یک روانشناس برید.
با سلام و احترام
به لحاظ شدت مشکل مراجع که ناشی از زیرساخت های شناختی وی هست. و نیاز به مداخله حضوری و طی چندین جلسه با یک متخصص روانشناس دارد، چنین تاپیک هایی در فضای مجازی که معمولا گستردگی زیاد و عمق کمی دارد نمی تواند کمکی به او بکند. و آسیب چنین تاپیکی برای سایر مراجعان بیشتر از نفعش برای این مراجع می باشد.
از طرفی طرح بحثهای چالش فکری و اعتقاداتی که مراجع از فرصت بدست آمده در تاپیکش استفاده کرده و تبلیغ و دفاع کرده است، (که اتفاقا ریشه گسیختگی و تعارضات روانی مراجع هست.) صرفا مکانش در انجمن آزاد می باشد که شرایط خودش را دارد.
لذا این تاپیک قفل شده و از مراجع می خواهیم به صورت حضوری مشکل خود را با یک روانشناس بالینی در میان بگذارند. اگر هم تمایل به دفاع از نظرات و اعتقادات خود دارند می توانند آنرا در انجمن آزاد مطرح نمایند.