RE: نامزد قبلیم زیر آبم و زد
بله درسته حق با شماست با حرف من و شما ترویج پیدا نمیکنه یعنی خودش به همه جا سرایت کرده.
ولی من ترجیح میدم خود شخص من حرفی نزنم که باعث شیوع بیشتر بشه.
بعضی وقتا خوبه آدم خودشو به ندیدن بزنه تا یه واقعیتهایی دلت رو به درد نیاره
میبخشید که اینجا بحث کردم میدونم جاش نبود
به نظرم که اصلا به هیچ صاطی مستقیم نمیشه چکار کنم
واقعا هم الان که فکر میکنم،میبینم که به آدم برمیخوره!
داداش بر میخوره خب!
بگو من انقدر آدم پست و بیخودی نیستم که از ترس اینکه یهو جانی بشم، بیاین مهریه رو زیاد کنین!
بگو پس اعتماد متقابل چی میشه؟
بگو خداقل میرفتین درست حسابی تحقیق میکردین، بعد با سند و مدرک بهم میگفتین که آقا، تو اینکارارو کردی، حالا ازت ترسیدیم،میخوایم مهریه رو زیاد کنیم!
بگو من نمبخوام اول زندگی سر هیچ و پوچ و به خاطر چند کلمه حرف، اعتماد خانوادت از من سلب شه
بگو قبول نکردم،چون سنگین بود برام که راحت متهمم کردین
بشین منطقی حرفتو به دختره بزن
بابا الان تازه این اتفاق افتاده
انتظار داری همین الساعه بیاد به صراط مستقیم هدایت بشه؟!!
باید یه کم صبر داشته باشی که جو یه کم آروم بشه
مادر نامزدت و خواهر شما با هم بحث کردن، درست
ولی از این بحثا زیاد پیش میاد
حتی اگه کار به گیس و گیس کشی هم کشیده باشه، بازم قابل حله
یه دو سه روز صبر کن
بعد برو با دختره حرفاتو بزن
نمیدانم شاید این صبر کردن بیفایده باشه
روز آخر پدرش گفت که اگر مهریه هم رو بکنید 1000تا بازم قبول نمیکنم
نمیدانم چرا مردم با احساسات جوان بازی میکنن
اصلا واقعا دلیل بهم خوردن این نامزدی حرف مردم بود یا توج ایشان به حرکات و رفتار خواهرام
من خواهرم رو خوب میشناسم اهل تیکه انداختن نیستند اگر تیکه انداختن خوب نباید به خاطر یه تیکه انداختن یه ازدواج بهم بخوره
tomcat عزیز
شما دو بار نامزدیتون( بعد از صیغه!) به یک دلیل به هم خورده ما نمیتونیم بگیم هر دو اون دختر ها ایراد داشتن ! یعنی درصدش خیلی پایینه
تو هم نمیتونی این سیکلو ادامه بدی هی بری خواستگاری صیغه شین و بعد با دعوا!!! نامزدیو بهم بزنید و تمام
شما اعتماد بالایی به خانوادتون و خوتون دارین ...
من نه شما رو میشناسم و نه میخوام قضاوت کنم
اما به قول آنی دیگه باید دوربینو بچرخونی سمت خودت ...ببین کجای رفتارت میلنگه
این خانواده اگه به خاطر حرف مردم میخواست مهریه رو بالا بگه از اول میگفت چون از اول میدونستن
به نظرم ببین ایراد کارت کجاس چه رفتارهای رو مشترکا با دو دختر داشتی که منجر به یک نوع برخورد از سوی اونها شدی؟
هر دوشون سر مسائل مالی و مهریه و خرید؟؟و بعد رابطه اس ام اسی با دختر و اینکه اون میخواد و خانوادش نمیخوان!!! خیلی خیلی عجیبه
همون طورم که تو تاپیک قبلی و نامزد قبلیت عذاب وجدان داشتی در حالی که اگه واقعا ایراد از اونا بود عذاب وجدان تو چیز غیر معقولی بود
و حتی تو پست آخر گفتی باز هم احساس گناه میکنی... واقعا چرا؟
به نظرم تو یه چیزایی رو اینجا نمیگی ؟؟
به نظرم از دختر بخواين با پدرش صحبت كنه و مجدد شما با منطق با پدرشون صحبت كنيد. پدرها حرف منطقي رو راحتتر قبول مي كنن. اين كار كمي احتياج به سماجت از طرف شما و دختر خانم داره. اين رو بدونيد اين زندگي شماست. براي زندگيتون تا جايي كه مي تونيد تلاش كنيد. در ضمن قبول كردن 313 سكه به نظرم كار درستي نيست وقتي روي 114 تا توافق شده و اينكه شما هم تواناييش رو ندارين. حداقل مي تونيد بگيد به احترامشون مثلا 50 تا سكه اضافه مي كنيد ، شايد جواب بده.
من فكر مي كنم شما زيادي اجازه ميدين خانواده در تصميماتون دخالت كنن، خودتون رو عقب مي كشين تا بقيه تصميم گيرنده باشن. وگرنه چطور ميشه وقتي شما به اون خانم علاقه مندين و يك بار هم تجربه اين مورد رو داشتين، باز هم بگذاريد كار به اينجا بكشه.
با حرف جوانه عزيز هم موافقم، به نظر مياد شما يه چيزهايي رو نمي گيد
من هرچه بوده رو گفتم در مورد ایشان هم عذاب وجدان ندارم چون من از نامزد قبلیم درس گرفته بودم و نمیخواستم که بازم تکرار بشه
این هم میبینی که خورده بهم در واقعه مسایل مادی اینطور فکر میکنم که یه بهانست که من رو رد کنن
من اتفاقا در این مورد اجازه دخالت خواهرام رو ندادم ایشان خیلی ریز بین هستندمثلا به ایشان گفتن کدام آرایشگاه رفتی تا ماهم بریم خوب ب ایشان برخودن یا به ایشان گفتن قد شما اندازه قد آقا پسر ماست بازم به ایشان برخورده
بعدش خوب چند نفر بیان مرتب بدگویی کنن به نظر شما طرف مقابل سست نمیشه
من هم از همین ناراحتم که هر دو نامزدی سر همین مسایل بهم خورده
کسی که تصمیمشو گرفته باشه و به درستیش معتقد باشه با بد گویی دیگران سست نمیشه
بازم هم میگم باید بگردی دنبال رفتار نا درست خودت تو رابطه هات که منجر به شکست شده
شما رو چه حسابی میگی بشون برخورده؟ خود دختر گفت برخورده؟ یا برداشت خواهرتون این بود که بر خورده؟
اگه فکر میکنی مسائل مالی بهانه است پس بهتره اصل مشکلو پیدا کنی و حلش کنی
خود دختره میگفتش
العان با دختره که صحبت میکردم میگفت یه صحبت هایی میگن و حرف هایی میزنن که من خودمم از این جریانات بیخبرم یعنی چه این حرکتها
دوست عزیز،
شما فروردین ماه یک نامزدی به هم زدید.
یک ماه نشده دوباره با چه سرعتی یکی را پیدا کردید و خواستگاری رفتید و صیغه کردید و به هم زدید؟
جالب اینکه دوستی از شما پرسیده دوستش داشتی؟ و شما می گی بله. دوستش دارم و ...
کمی عجول + احساساتی هستی.
البته نسبت به مورد قبلی کمی بهتر عمل کردی. اما قرار نیست که شما 10 بار نامزد کنی و درس عملی بگیری تا بار یازدهم موفق بشی.
یک مدت بی خیال ازدواج شو. روی اعتماد به نفس خودت، معیارهات و ... کار کن.
در این حین از مادر و خواهر هم بخواه که خیلی آروم و یواشکی دخترهای خوب دور و بر را برات زیر نظر بگیرند و یک سنجش پنهانی و مقدماتی انجام بشه.
بعد از هفت هشت ماه که هم شما آتیش احساساتت و ناموفق بودنت در خواستگاری خاموش شد و هم اون دختر خانم ها فراموش کردند و رفتند دنبال زندگیشان، با یک برنامه درست برو خواستگاری.
اون خانم هنوز داغ دلش تازه است. شما سریع رفتی یکی دیگه را عقد کردی و اونها هم بهشان برخورده یا ناراحت شدند یا ... به شیوه خودشان تلافی کردند یا .... ( کارشان صددرصد غلط بوده، مگر اینکه موقع تحقیق حقایق را گفته باشند)
به هر حال شما با همچین خانواده ای طرفید. بهتره بذارید کمی آروم بشن، شاید هم دخترشون ازدواج کرد یا ... دست از سر شما برداشتند.
یک مدت خواستگاری را بی خیال شو.