RE: شوهرم هميشه همه را در جريان دعوا و قهرمون مي ذاره
سلام شوهر شما مشکل عصاب وروان داره؟؟؟
ببر پیش روان پزشک .به طور مستقیم بهش نگو بیا بریم دکتر به بهانه ای که خودت میخوای بری دکتر اون رو هم با خودت ببر.
قبلش با دکتر هماهنگ کن.
اگر دست بزن داره وکتک میزنه .آدم عادی که دست رو زن بلند نمیکنه .همه میدونند زن از لحاظ جسمانی آسیب پذیره وتوانایی دفاع از خودش رو نداره.
مخصوصا که شما باردار هم هستی.
مشاوره برای خود شما خوبه هم از طریق همین تالار همدردی هم مشاوران حضوری.
ولی همسرت با مشاوره مشکلش حل نمیشه. از نظر من روان پزشک بهتره.
بازم دوستان راهنمایهای بهتری به شما ارایه میدن.
مرسی کبوتر جان
می دونی بدبختی من بیشتر اینجاست که وقتی زنگ به بابام میزنه می گه بیاین دخترتون رو ببرید بعد که به خونوادم میگم می زنتم میگن حالا یه کتکیت هم زد چت می شه مگه ؟؟ نکشتتت که الکی بزرگش می کنی!!
همین مشکل شمارو ما خودمون در خانوادمون داریم
و 14ساله که داریم با این مسعله کنار میایم .
داماد خودمون غریبه هست و شناختی ازش نداشتیم.نگو ناراحتی عصاب داره وکنترول رفتاری نداره.
بل آخره به روان پزشک مراجعه کرد خداروشکر 1سالی میشه که هم آروم شده هم دست بزن گذاشته کنار و
دیگه به پدرم زنگ نمیزنه.
طوری شده بود که هروقت تلفن زنگ میخورد مادرم رنگش میپرید طوری که میخواست سکته کنه ازبس که دامادمون با کوچکترین چیزی زنگ میزد.
من بخاطره سلامتی مادرم پدرم بیشتر موفعه ها تلفن رو یوتشکی میکشیدم.
یه دکتر در حوالی تهران هست که واقعا هرکی پیشش رفته نا امید برنگشته.
سلام عزیزم
من نمیدونم مشاورها چرا تا تقی به توقی می خوره میگن طلاق بگیر ؟! یعنی میخوان خودشون رو راحت کنن؟ یا نمی تونن مشاوره بدن؟!!!
عزیزم من یک توصیه بهت میکنم .اصلا وقتی قهر میکنی نرو خونه بابات بمون .در بدترین شرایط هم سعی کم خونه خودت بمونی ،این طوری هم تو و هم همسرت به این کار عادت می کنید و هم ممکنه دیگه نیاد دنبالت اونوقت دست از پا درازتر باید برگردی خونه و شاید یک وقت حتی به التماس کردن هم برسه که بزارن بری خونت .این رو که بهت میگم از این سایت برام تجربه شده ،آخه خیلی ها که میان تو این سایت مشکلشون رو مینویسن این مشکل رو دارن ، که آرزو دارن برگردن خونه خودشون ولی همسرشون راضی نمیشه .
وقتی خونه خودت بمونی مشکلتون زودتر حل میشه و قهرتون هم کوتاهتره .
منم فکر میکنم سعی کن هرطوری شده همسرت رو راضی نگه داری و به حرفش در موقع عصبانیت گوش بدی تا زنگ نزنه خونتون .یعنی اون لحظه هرچی گفت بگو چشم و اگه دیدی داره عصبانی میشه باهاش شوخی کن و بگو و بخند تا یادش بره (مثل بچه ها باید کاری کنی یادشون بره ) .بعد که اعصابش راحت شد مثلا فردا یا پس فرداش باهاش راجع به موضوعی که ناراحتت کرده بود صحبت کن(اگه می دونی همه که حتما صحبت کنی)ولی باید حواست باشه عصبانی نشه دوباره .تکنیک های صحبت کردن و حل اختلاف رو از این سایت پیدا کن و بخون .
عزیزم مردا اکثرشون زود عصبانی میشن در اون لحظه فقط باید سکوت کنی.و تو اون لحظه باید فقط حرفشون رو قبول کنی . و تا قبول نکنی هم اونا کوتاه نمیان .
من فکر کنم الان بیشتر از اون من نیاز به یه روانبزشک دارم چون با وجود علاقه ای که بهش دارم زندگیم رو از دست رفته می بینم تو زبون همه افتادم تا یه جا دعوت میشیم من و شوهرم با تاخیر بریم همه میگن اینا حتما دوباره دعواشونه ،یعنی حتی وقتی هم که خوبیم همه ازم می برسن دیگه دعوا نکردید ؟این در حالیه که اوایل ازدواجمون همه مخصوصا مادر شوهر و خواهر شوهرام به عشقی که همسرم نسبت به من داشت حسادت می کردن اما همونا الان با نگاه ترحم نگام می کنند و برام دلسوزی می کنند احساس می کنم وسط 4 راه نشستم دارم زندگی می کنم بدون هیچ حصار،دیوار یا سقفی هر کی از راه میرسه نصیحتم می کنه و برا نجات زندگیم یه نسخه ای می بیچه:316:
تمنای عزیز من دقیقا همین کارو می کنم وقتی می گه برو خونه بابات می گم خونه من اینچاس می گه زنگ به بابات می زنم صاحابت مبیاد ببرتت می گم صاحبمن تویی ولی اون عصبانی تر می شه و شروع به کتک کاری می کنه بعدش زنگ به بابام میزنه تا اونا بیان وببرنم
اقا کبوتر معذرت نمی دونستم اقا هستید:311:
خوب به هر حال چرا جدا شدید؟؟؟ البته اگه دوست دارید و حوصلش رو دارید دوست دارم به عنوان یه تجربه بشنوم
بس رو هم رفته شما با جدایی موافق نیستید
الان یک هفتست با همسر قهریم آخه یک ماه از قولایی که داده بود نگدشته بود که جمعه گدشته نهار خونه مادرش اینا دعوت بودیم که من دلدرد داشتم نتونستم برم هر چی گغتم خودت برو گفت نه و گفت چه طور هر وقت میخوای بری خونه مادرت حالت خوبه بعدش دوباره شروع کرد به کتک کاری و اینکه باید بری خونه بابات دیگه تحملت رو ندارم اما با کلی گریه و زاری من لحظه آخر بشیمون شد و خودش از خونه زد بیرون فرذاش که روز زن بود تا ساعت 11 نیومد خونه و فهمیدم تنهایی هم خونه مادر خودش رفته هم مادر من براشون گل و شیرینی خریده بود ناگفته نماند مادر شوهر تو خونه راش تداده بود گفته برو با زنت بیا:43:
ساعت 11 اومد خونه بدون کادو:302:
خونه مامانم اینا هم دوباره گلگی منو کرده بود و از بابام خواسته بود باهام حرف بزنه من همون شب دوباره دلدرد شدید داشتم ساعت 10 بهش زنگ زذم بیا منو ببر دکتر گفت نمیام گفتم بس خودم تاکسی می گیرم میرم گفت نه حق نداری اگه خیلی درد داری زنگ بزن بابات بیاد ببرتت وگرنه بگیر بخواب
آخه چرا کسی کمکم نمی کنه؟؟؟؟
مردم 123 چرا نظر نمی ده؟؟؟؟
دارم تز بیخیالیش و اینکه هر کار دلش می خواد می کنه کلافه شدم
خیلی ناراحت شدم تاپیکتو خوندم عزیزم، ولی تو بخاطر آرامش بچت باید آروم باشی.
ببین چرا با شوهرت منطقی صحبت نمیکنی؟ بهش بگو که اگه منو کتک بزنی یه موقع به بچه آسیب میرسه، بهش بگو این بچه تو هم هست میگه نمیخوائی که سالم بدنیا بیاد. عزیزم توروخدا مواظب باش یه موقع روی شکمت نزنه، اون بچه گناه داره بخدا. سعی کن این چندماه باقیمانده بارداریت اصلا سربه سرش نزاری تو آروم باش و وقتی بینتون بحث میشه برو توی یه اطاق یه مدت تنها بشین تا شوهرت اروم بشه، چون مردایی که عصبی هستن وقتی جلوی دستشون باشی کتک میزنن ولی وقتی بری توی اطاق اون هم اروم میشه.
بخاطر بچت این کاررو بکن حتما عزیزم.
ساناز جان مرسي از همدرديت
خدا منو به خاطر حرفي كه ميخوام بگم ببخشه ولي اصلا دلم نمي خواد اين بچه به دنيا بياد
بچم دختره ، من خيلي از اين جنسيت لعنتيم ضربه خوردم با اينكه حقوقم از حقوق همسرم بالاتره با اينكه تحصيلاتم بالاتره و از نظر قيافه هنوز كه هنوزه خواستگار دارم ولي هيچ كوم از اينا به دردم نخورد
با حقوق خودم برا مادرم دستبند طلا ، النگو . . . خريدم تا يه وقت به خاطر اينكه پسر نداره غصه نخوره دوست داشتم براش مثل يه پسر باشم اما هميشه سركوبم كرده و مي گه كاش تو رو نداشتم چون همش با شوهرت دعوا داريد و خواب و خوراك رو ازم گرفتي وقتي ميگم تقصير من چيه مي گه تو اونو عصباني مي كني و رو اعصابشي وگرنه اون كه الكي نمياد بزنتت و به ما زنگ بزنه مي گه بايد هر چي مي گه بگي چشم تو زني و اون مرد اگه مي گه نرو سر كار خوب نرو اگه ميگه نرو پيش خونوادت خوب نرو اگه مي گه بريم خونه مادرم هرچقدر هم كه حالت بده برو نميميري كه!!! اگه دير موقع مياد خونه و بهت نمي گه كجا بوده خوب نگه نا سلامتي اون مرده :316:
من با اين شرايط روحي بدي كه دارم مخصوصا تو اين 6 ماه بارداريم كه اندازه 6 سال تحقير شدم و بهم توهين شد ديگه چيزي از شخصيتم باقي نمونده اصلا توانايي اينكه بتونم يه دختر تربيت كنم و تحويل جامعه بدم رو ندارم
آخی نازی بچت دختره؟؟ چه خوب ، خوش بحالت بهت تبریک میگم ، نی نی دختر خیلی دوست داشتنی هست مطمئن هستم که با بدنیا آمدن بچت زندگیتون خیلی تغییر میکنه و خوب میشه،
عزیزم من کاملا درکت میکنم منم کم و بیش مشکلات توروداشتم و دارم خانواده منم وکیل مدافع داماد هستن، همیشه در هر مسئله ای منو مقصر میدونن و حتی اگه دامادشون بزنه دختراشون رو داغون کنه بازهم هیچی نمیگن، شوهر منم عادت داشت سر هر مسئله ای گوشی رو برمیداشت زنگ بزنه به خانواده من و چون منم حساس بودم کسی نفهمه اون بدتر میکرد، منم مثل تو از این که همه ازمون بپرسند با هم خوبید یا نه عذاب میکشم، مامانم هروقت زنگ میزنه سریع میپرسه دیگه با هم خوبید؟؟ این کلمه عین چماق توی سر من میاد خیلی از این حرف بدم میاد به قول تو دیگه هر جایی مهمونی چیزی باشه که حالشو ندارم برم یا دوست ندارم بریم همه فکر میکنن که ما با هم قهریم. این خیلی بده که شوهرامون فکر میکنن کسی پشت ماها نیست. منم به شوهر گفتم اگه یکبار دیگه زنگ بزنی به خانواده من دیگه یک ثانیه باهات زندگی نمیکنم و بیایی به التماس کردن هم بیفتی دیگه فایده نداره با این تهدیدم الان کمی بهتر شده، ولی تو دیگه مادر هستی و پای یک بچه وسطه ، به نظرم باید یه مشاور مجرب میرفتی حالا هم با شوهرت بری مشاوره انشااله این چندماه بارداری رو با آرامش طی میکنی، به نظرم این کار رو بکن. ما الان چندوقته مشاوره میریم تحمل هردومون بالاتر رفته خیلی تاثیر داره شما هم برین حتما.