RE: پر از خشم و عصبانیتم. فشار شدید روی جسمم دارم. دلیل و درمانش ؟ نکند خوب نشوم؟
یک چیز دیگه رو بگم. همسرم خیلی بد میخوابه. وقتی که خونه نیست شب میخوابم صبح بلند میشم. اما وقتی هست من چندین بار نصف شب بیدار میشم. خواب خیلی به من کمک میکنه و همیشه کرده. یعنی اگر خوب بخوابم کلی انرژی میگیرم. اما خوب این مسأله رو با همسرم دارم. دوست ندارم جاهای خوابمون رو جدا کنیم. به نظر شما این مشکل رو چطوری میشه حل کرد؟ دکتر واینا نمیره. یعنی اصلا وقت نداره بره. برای یک مشکل دیگه که اونم به خواب مربوطه یک ساله قراره بره دکتر!
سحر دارم یک چیز دیگه رو امتحان کنم به اسم نیا. ترکیبی از یوگا و چند تا چیز دیگه. البته خیلی پر تحرک است. فکر کنم یوگا تحرکش زیاد نیست. حتما تو ذهنم یوگا رو هم نگه میدارم.
RE: پر از خشم و عصبانیتم. فشار شدید روی جسمم دارم. دلیل و درمانش ؟ نکند خوب نشوم؟
سلام عزیزم
درکت میکنم .روزهای سختیه.
دوست من
اول بیا باورکن که تنش داری به نظروحشت داری یا فرارمیکنی این راه حل خوبی نیست. برای این مشکل موقت شما هزارها را ه حل هست.که آب درمانی شایعترینشه.اینو بدون که همه مثل خودتن.سعی نکن صددرصد باشی.بین صفر تا صد سیرکن. اینقدازخودت متوقع نباش.به خودت فرصت استراحت بده. خودترو اذیت نکن.زیادی به فکرات گیر نده و تحلیلشون نکن.افکار مزاحمتومدیریت کن.بالای شصت درصدافکاری که روزانه به ادم هجوم میارن
منفی هستن.ازشون نترس.به استقبالشون برو.بذار اروم از ذهنت عبور کنن.شبها که این حالت برات پیش میاد مدیتشین انجام بده یا عبادت کن.با این روشا مرفین بدنت بالا میره و حس خوب پیدا میکنی.مثلا اگه از ساعت چهارتا پنج ورزش کنی یا عبادت یا مدیتیشن به طور مدام هم ادامه بدی روزی که اینکارو به دلیلی انجام ندی مغزت که شرطی شده شروع میکنه به تولید هورمون آرام بخش تو همون ساعتی که همیشه اینکارو میکردی...
اصلا نترس.وبدون همه ما ادما گهگاهی میریم توی این وضعیت و کاملا کاملا طبیعیه..
نگران نباش دوست عزیزم همه چیزروبراه میشه دوباره:72::72:
دوست عزيزم
الان شرايطت جطوره؟
ازمايش دادي؟
از نظر ذهني خودتو ارومتر كردي؟
من كه واقعا از پستهات لذت ميبرم جون نشون ميده ادم متفكر و در عين حال دقيق و نكته سنجي هستي
ميتوني از همين نكات مثبتت براي كنترل ارامشت استفاده كني
به پزشك مراجعه كردي يا خدارو شكر شرايطت بهتره؟
سلام نقاشی جان و ممنون از ابراز لطفت و اینکه یادم بودی. تو خودت هم خیلی مثبتی و بی دریغ به بقیه می بخشی.
الان خیلی بهترم. یعنی روزهایی هست که خیلی خوبم ولی گاه باز بی دلیل اضطراب میاد سراغم. شاید بد نباشه که بنویسم که چه کار کردم و نتیجه چی بوده شاید یک روزی به کار یکی دیگه مثل خودم بیاد:
1. یک فایل درست کردم و توش می نویسم که در روز چی خوردم و چه فعالیت هایی کردم و بعد گزارش خواب شبم رو می نویسم. وضعیت روحیم رو هم در طول روز می نویسم. کلا تمام چیزهایی که فکر میکنم ممکنه اثر داشته باشه رو مینویسم و بررسی میکنم. مثل اینکه رابطه با همسرم در طول روز چطور بوده.
2. فهمیدم که شبهایی که گوشت می خورم خیلی بد میخوابم. بنابراین گوشت از عصر به بعد مطلقا نمیخورم.
3. روزهایی که ورزش میکنم (پیاده روی) شب خوب میخوابم. گاهی وقتی پیاده روی رو شروع میکنم تمام تنم پر از استرس هست اما وقتی که یکساعت پیاده روی میکنم خیلی آروم میشم.
4. قرص آهن رو شروع کردم. ظاهرا کمبود آهن خیلی موجب استرس و نا آرامی میشه. یا یک پزیشک تلفنی صحبت کردم و گفت که اگر مشکل از کمبود آهن باشه معمولا بعد از دو هفته قرص خوردن یک تغییراتی حس می کنی. من تازه شروع کردم. آهن رو هم باید با ویتامین ث مصرف کرد تا بهتر جذب بشه. بنابراین: گوشت با لیمو ترش و خود قرص هم با پرتقال یا هر چیزی که ویتامین ث داشته باشه. چای هم مانع جذب آهن میشه.
5. فکر مثبت. فکر مثبت. فکر مثبت. تا می بینم حالم داره بد میشه و احساس بدی دارم پیدا میکنم سریع از یوتیوب یک ویدئویی انرژی مثبت پیدا میکنم یا یک سایتی نوشته ای چیزی که حرفهای مثبت بزنه و شده به زور گوش می کنم. روزهایی که فکر منفی نداشتم یا لااقل اگر هم فکری بوده ننشستم و هی فکر کنم و پر و بال بدم بهشون شب خیلی خیلی بهتر میخوابم.
6. خوندن داستان قبل از خواب.
6. یک چند تا گلدون گرفتم و بهشون میرسم. خیلی تو روحیم مؤثرن.
به طور کامل به جسم و روحم مسلط نیستم. برام دعا کنید. هنوز راه باقی هست.
فریاد خدا
ممنون. حرفات خوب بود. دارم یادم میگیرم به افکار منفیم گیر ندم. یعنی هی نگم چرا من این طوری فکر میکنم.
یک اصلاحیه:
خوردن قرص آهن بعد از یکی دو هفته باعث کاهش اضطراب و نا آرامی نمی شود و تنها حال عمومی فرد کمی بهتر میشود.
نگین ایران سلام
خوشحالم که داری از این تاپیک نتیجه خوبی میگیری و تبریک بهت میگم
سعی کن فکر مثبت رو از خودت دور نکنی خیلی اثر داره
موفق و شاد باشی عزیزم
تقریبا سه هفته حالم خیلی خوب بود. شبها بدون هیچ فشاری میخوابیدم. بدنم آرومتر شده بود. اما از دو سه روز قبل از پریود حالم دوباره بد شد. البته شدت فشار خیلی کمتر از قبل هست اما باز شبها خوب نمیخوابم. :302: و روزها استرس دارم و کمی حالت افسردگی. اگر خودم رو به حال خودم رها کنم از صبح تا شب هیچ کاری نمیکنم. :316:
من چه کار کنم؟؟؟ چرا نمیتونم به خودم کمک کنم؟ چرا نمیتونم منشأ این حالم رو پیدا کنم. چرا نمیتونم جسمم رو به آرامش برسونم؟
در پست علائم خاموش استرس بالهای صداقت نوشته که حساسیت (آلرژِی) زیاد. من دقیقا تو این چند روزه حساسیتم زیاد شده.
اما من نمی تونم منبأ این استرس رو پیدا کنم.
البته یک خبر بد شنیدم هفته پیش. اما خبرش در حدی نبود که بخواد این همه اثر بد بزاره و دو روز بعد یادم رفت.
به نظرم شما یه ناراحتی و خشم سرکوب شده از گذشته تو وجودتون دارید شاید اون موقع بنا به مصلحتی بروز ندادید و و به قول خودتون گذشت کردید ولی واقعا دارید از این موضوع رنج می برید حتی شاید الان چیزی یادتون نباشه ولی هنوز در ضمیر ناخوداگاه شما باقی مونده
این رفتارها و کارهای تیک مانندی که داره ازشما بروز میکنه یعنی یه غم همیشگی و نامحسوس داره با شما زندگی میکنه باید اون مسئله ای که باعث آزارت رو شده شناسائی کنی و پیش خودت حل و فصلش کنی تا به آرامش برسی عزیزم
بعضی وقتها ما آدم ها از چیزی که خیلی ناراحت مون کرده به خیال خودمون به سادگی میگذریم ولی خودمون هنوز بابتش غمگین هستیم پر از خشم هستیم این یعنی اون مسئله هنوز برای حداقل خود ما حل نشده
غم ها رو توی دلت نریز بیارشون بیرون یا کاملا" اونها رو ببخش و یا واکنش مناسب نشون بده و ابرازشون کن.
موفق باشید.
تو این چند روز یک خشمی نسبت به شوهرم دارم که دلیلش رو نمیدونم. کاری نکرده.