روی هیچ قولی حساب باز نکنید . فرد را با همی افکار و رفتار پیش از ازدواج ببینید و امید به تغییر را هم ملاک انتخاب قرار ندهید و تصمیم بگیرید
.
نمایش نسخه قابل چاپ
روی هیچ قولی حساب باز نکنید . فرد را با همی افکار و رفتار پیش از ازدواج ببینید و امید به تغییر را هم ملاک انتخاب قرار ندهید و تصمیم بگیرید
.
دوست عزیز من ایشان را حضوری ملاقات کرده ام چند بار.وبه ایشان گفته ام که اصلا حاضر نیستم چنین روابطی را بپذیرم و ایشان هم قول داده اند که بعد از ازدواج دیگر طرف این کارها نروند و خودشان اظهار کرده اند که دوستانشان که چنین روابطی را داشته اند چندموردشان دارند ازهم جدا میشوند! و فهمیده اند که درست نیست این روابط. خداکنه که راست بگه. حالا من چیکار کنم اصلا فراموشش کنم؟ وبهش اعتماد نکنم؟ یا اعتماد به قولش کنم ؟
به خودش میتونی اعتماد کنی اما به قولش نه
همون طور که فرشته مهربون گفت آدمها روباید همون طور که هستن بپذیری
اصلا اولین قدم تو تغیییر هم پذیرش همون چیزی هست که وجود داره و بعد تلاش برای تغییر
واقعیتش اینه که خصوصیات اخلاقی آدمها تغییر نمیکنه
به قول مامانم میگه: همیشه زیاد شنیدیم که فلانی با یه سخن یا یه شعر به خودش اومد و ایمان آورد یا به اعتقادی رسید اما هیچ وقت نشنیدم که فلانی به طور ناگهانی مهربون شد یا خوش اخلاق شد
تغییرات خصوصیات اخلاقی به سختی و تو دراز مدت ممکنه ایجاد شه تازه اگه خود فرد واقعا بخواد نه که فقط حرف باشه
دوست عزیز
تحول در ادمها خیلی خیلی کم به شکل واقعیش اتفاق می افته من خودم کسی هستم که فکر می کردم ادمها می تونن به راحتی متحول بشن ولی بعدها دیدم که این شانس رو هر کسی نداره!اگر می تونید با این شرایط بپذیریدش بهتره باهاش جلو برید وگرنه اصلا توصیه نمی کنم.
در ضمن فکر میکنید با این نوع رابطه و چند بار دیدن شناخت ایجاد شده که بخواهید اعتماد کنید!؟!؟
به حرفهای فرشته ی مهربان توجه کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نرگس شیروان
وقتی زمینه خانوادگی چنین روابطی برای فرد باشد یعنی در فرهنگ خانوادگی وی هیچ اشکالی برای روابط نباشد ( چنان که گفته است مادرم نیز این روابط را دارد ) اطمینان داشته باشید که بعید است ایشان براین قول پایدار بماند ضمن اینکه عادت به این نوع روابط پیش از ازدواج به سختی ترک می شود ،بخصوص با نوع رفتاری که ایشان نشا داده به احتمال بسیار قوی روابط اینچنینی در چت نیز داشته و اهل فیلمها و کلاً استفاده از سایتهای پورن هم هست و مجموعه ای از رفتارهای اینچنینی را داشته و احتمالاً همچنان دارد و لذا شخصیت ایشان متأثر از این نوع زندگیست و تنوع طلبی و هوس وقتی اینگونه رشد کرده باشد بسیار سخت است که کنار بگذارد و مهار کند مگر کسی که توبه نصوح کند یعنی در رابطه با خدای خود به پشیمانی و توبه آمده باشد و مدتی ریاضت برای مقابله با هوس رشد یافته اش داشته باشد . که ظاهراً ایشان فقط خواسته شما را راضی کند و به نظر نمیرسد با فرهنگی که از خانواده خود اشاره داشته است چنین زمینه ای در او باشد .
در هر صورت شما یک ریسک خطرناک را خواهید کرد اگر وی را انتخاب کنید و قطعاً باید هزینه هایش را پیش بینی کرده و بپذیرید .
بهتره بدور از احساسات و کاملا ًعقلانی تصمیم بگیرید ظاهراً سخته که از احساساتتان چشم بپوشید و عقلانی نگاه کنید ؟؟؟؟ آیا اینطور است ؟
.
سلام. تشکر مجدد دارم از همه دوستان که منو راهنمایی کردن.من به این نتیجه رسیدم که باایشون قطع رابطه کنم.چون تحمل مشکلات احتمالی بعدی رو ندارم. وبهتره عاقلانه تر تصمیم بگیرم. ممنووووون. موفق باشید.