RE: ☼رابطه به قصد ازدواج با پسر مذهبي☼
امروز اس زدم كه تو مذهبي هستي چرا با من رابطه داري گفت سوال سختي بود جوابي ندارم براتون
بعد گفتم تا حالا شده به خودتون بگيد كارم اشتباه گفت راستشو بخواين هر روز عذاب وجدان دارم ولي ...
اين ولي... يعني بهم علاقه داره
منم بهش دارم نه از رويه هوسه نه احساسات بخاطره اينكه حرفامون يكيه
گفتم يه كاري كنيد ديگه عذاب وجدان نداشته باشيم گفت چيكار گفتم اگه نيتتون ازدواجه نزارين مخفي بمونيم گفت
شرايطشو ندارم ولي بله نيتم خوبه
نميدونم حالا چيكار كنم راهمو ادامه بدم تا بفهمم چه جور ادميه يا بازم قط كنم ؟؟؟
من هم مثل بقیه ی دوستان میخوام نظر شخصیمو بگم
هیچوقت از طریق اینترنت و اس ام اس بازی و از راه دور نمیتونی به شناخت برسی عزیز من.
اینی که تصمیم دارین به صورت پنهانی اونم چندین ماه از راه دور با اس ام اسو چت شناخت پیدا کنید کار اشتباه اندر اشتباهه چون به هیچ شناختی نمیرسه چوون اون میتونه هر فیلمی برات بازی کنه و ودشو جای یه ادم مومنو مذهبی قرار بده هنوز بعد ازدواج شخصیتو چهره ی واقعیش معلوم بشه دختر ها تو این جور روابط باید خیلی مواظب خودشون باشند چون اسیب پذیر هستند نباید از روی احساس تصمیمی بگیری شاید فکر میکنی چون گفته مومنمو یه نمازمم قضه نشده خیلی ادم خوبیه ولی این اشتباهو تنها با دو رکعت نماز خوندنو...نمیشه گفت طرف خیلی ادم خوبیه یادت باشه همه ی اینایی که شنیدی حرف بوده.از کجا میدونی اصلا مذهبی واقعی هست یا نه ...از کجا معلوم چند ماه با تو خوش گذروند و بعد چند ماه راحت گفت تو اونی نیستی که میخوا؟اینی هم که گفته قیافه برام مهم نیست همش کشکه
در کلام کاااااااااااااااااااااااا ت:324:
قبل از اینکه درس عبرت بشی عبرت بگیر.به قول بهار66 این روابط همش هیچ هست و پوچ.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط S0zi
امروز اس زدم كه تو مذهبي هستي چرا با من رابطه داري گفت سوال سختي بود جوابي ندارم براتون
بعد گفتم تا حالا شده به خودتون بگيد كارم اشتباه گفت راستشو بخواين هر روز عذاب وجدان دارم ولي ...
اين ولي... يعني بهم علاقه داره
منم بهش دارم نه از رويه هوسه نه احساسات بخاطره اينكه حرفامون يكيه
گفتم يه كاري كنيد ديگه عذاب وجدان نداشته باشيم گفت چيكار گفتم اگه نيتتون ازدواجه نزارين مخفي بمونيم گفت
شرايطشو ندارم ولي بله نيتم خوبه
نميدونم حالا چيكار كنم راهمو ادامه بدم تا بفهمم چه جور ادميه يا بازم قط كنم ؟؟؟
دوست عزیز.
این ولی :یعنی تو سرش یه فکرهایی شیطانی داره. نه کی گفته نه شما رو دیده چطور با اس ام اس علاقه مند شده.
چطور حرفهاتون یکی هست .خوب معلومه که باید حرفهاتون یکی باشه. چرا چون اون آقا پسر بخاطر این که به شما برسه سعی در این داره که هرچی شما میگید رو تعید کنه.
ویا یه حرفهای آمیانه که بین همه دختر وپسرها رایج هست رو میگه و با این کار دل شما رو به دست بیاره.
اگر واقعا نیتش خیر باشه براش خیلی هم بهتره که خانوادهاتون در جریان باشن.
اگرم نیتش خیر نباشه سعی در این داره که از رابطه تون کی با خبر نشه.
بهشون بگید با پدرم یا برادم میام برای ملاقات همدیگر:به احتمال زیاد قبول نمیکنه.
پس بهتره این رابطه رو بدون چون و چرا قطع کنی .نه خداحافظی نه حرفی ولطف کن خطتم عوض کنی .
دختر خوب تو در این جامعه داری زندگی میکنی چشمو گوشتو باز کن .انقدر پسران گرگ وجود داره که فقط دنبال فرستند از دختران معصوم وساده لو سوء استفاده کنند.
دختری الان تایپ زده در عثر رابطه که داشته. بکارتشو ازدست داده والان خواستگار داره ولی چون بکارتش رو از دست داده هر خواستگاری میاد رد میکنه. این دخترم هم سن سال شما بوده .الان که بزرگتر شده از کرده خودش پشیمونه.:305:
دوست داری سر نوشتت مثل این دختر بشه .برو ادامه بده به رابطه ات.:324:
موفق باشه.
من تو شهرستان زندگي ميكنم يه شهر كوچيك
همه هم ديگرو ميشناسن
و فكر نميكنم اينطور شخص باشه
اخه واقعا كم اس ميديم
من اونجور دختر نيستم برم پيشش بكارتمو از دست بدم
ولي چشم به حرفاتون فكر ميكنم تا تمومش كنم :72:
S0zi عزیز
من در تعجبم اخه چطوری ممکنه بدون اینکه هم رو ببینید و یا حتی با هم حضوری حرف بزنید به این نتیجه رسیدین که به هم علاقه دارین؟!؟!ایا این چیزی جز یک عشق اتشینه؟اینکه با چت حرف بزنید و بگین حرفامون یکیه ناشی از سن کم شماست!
اگر تمام استنباطهای شما از ایشون بر فرض محال هم درست باشه و انقدر شیفته ی شماست فعلا بیاد خواستگاری تا بعد زیر نظر خانواده هم رو بشناسید و شرایطش رو پیدا کنه!اینکه نشد تا 6 ماه هم رو بشناسیم بعد ول کنیم .... همچین چیزی نشدنیه با این شرایط شما فقط بیشتر بهش وابسته میشی!
ادم نباید نه زیاد بد بین باشه و نه انقدر مثل شما خوشبین!
دوست عزیز گاها بعضی از پسرها و دخترها برای اینکه اعتماد طرف خودشون رو جلب بکنن میگن ما مذهبی هستیم و قصدمون ازدواجه اما باید بگم معمولا چیزی جز پوشش برای شناخته نشدن هدفشون نیست!
ضمن تایید صحبت دوستان .
من خودم پسر هستم و در جمعهای پسرونه حرفایی میشنوم که باور نمیکنم فلان آدمی که من سالها باهاش دوست هستم چنین آدمی باشه .
و یه نکته اینکه مذهبی بودن اصلا دلیل بر خوب بودن آدم نیست .لطفا دیدتون روبازتر کنید و همه چیز رو در خوندن نماز و ... نبینید .
نقل قول:
من اونجور دختر نيستم
خیلی از دخترهایی که به اون سرنوشت دچار شدن قبلش طرز فکری شبیه شما داشتن .
و در انتها خواستم روی این جمله تاکید کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
2.اگه اصرار داری این پسرو ببینی پیشنهاد اکید میکنم خانوادتو در جریان بزار و اولین دیدارتون با حضور یکی از اعضای خانواده(مامان خواهر برادر اگرم با پدرت راحتی که پدر) باشه .در غیر این صورت اصلا اصلا نرو