نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردیبا سلام
تصور نمی کنم سئوالی برای طاهره گرم باشه. ولی از آنجا که نام این یار قدیمی همدردی در تالار هست و نیست و افراد دوست دارند بیشتر ازشون بدونند چند تا سئوال سرد و نیمه گرم و داغ:
سلام و احترام ،
ممنون از لطف شما ..
خدا به خیر کنه ..
چه سوالایی ..
مرسی از توجه ویژه ای که به بنده دارین ..
شما همیشه اینجوری هوای اطرافیانتونو رو دارین؟
اگر خدا بودی و اینهمه خلایق را روی زمین می آفریدی، برایشان پیامبری هم از سوی خودت می فرستادی یا نه؟
صادقانه بگم که واقعا نمی دونم ..
اصلا تصورش رو هم نمی تونم بکنم که خدا بوده باشم ..
دیگه چه برسه به بعدش ..
راستش از فکر کردن بهش دچار واهمه میشم ..
2 - در اوائل تالار زحمت زیادی کشیدی و پراکندگی آموزش ها برای تازه واردین را تجمیع کردید در این پست ، ولی به نظر می رسد هنوز هم کسانی که با تالار گفتگو آشنا نیستند به هنگام ورود به تالار گیچ می شوند، راه علاجی سراغ دارید؟
دقت افراد معمولا با هم متفاوته ، ضمن اینکه وقتی کسی با هیجان و نگرانیهایی که تو ذهنش هست برای اینکه به سرغت خودش رو از تنگنا خارج کنه وارد اینگونه فضاها میشه ، اصولا دقتش کمتر میشه ..
یادمه یه وقتی تصمیم بر این بود که به محض عضویت اشخاص همراه با پیام خوشامدگویی لینک مربوط به قوانین تالار ، نحوه آموزش حضور در تالار و .. به صورت اوتوماتیک برای افراد ارسال بشه .. نمی دونم اینکار شد یا نه ..
اما شاید یکی از راههاش این باشه که لینهایی از این دست رو جوری ساماندهی کنید که هم به شکل پیام ارسال بشه و هم تا مراجع مثلا می خواد پست بزاره به شکل یک آلارم روی صفحه ظاهر بشه و ..
متخصصهای اینترنت و .. شاید بتونن راه حل های خوبی در این خصوص بدن ..
3 - اگر خاطرتون باشد ماههای اول تالار ما سعی داشتیم با آزادی کامل تالار را اداره کنیم، اما برخوردها، و درگیری ها و تنش ها همه وقت مدیران را به خود می گرفت؟ ناچار شدیم محدود کنیم؟ آیا فکر می کنید تصمیم درستی بود. یا باید با همان سبک مثل سایر تالار ادامه می دادیم؟
به نظرم تصمیم خوبی بود ..
شخصا اولش یه کوچولو نقد داشتم در مورد این کار ..
اما به مرور که وجوه تاثیرگذاری تخصصی این تالار رو روی مراجعینش دیده ام فکر می کنم اینجا یه فروم عمومی و عادی نیست و باید حتی اگه به سختی ، نوع حضور افراد رو در اون متمایز کرد .. ضمن اینکه اینکار به ظرافت تاکید داره روی آموزه های رفتاری و مهارتهای زندگی ..
4 - موفقیت تالار همدردی را با آشنایی که با آن دارید چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا پیشنهادی برای بهتر شدن آن دارید؟
[size=medium]- خیلی خوب ..
با وجود اینکه تیم مدیریت تالار به لحاظ کمی و از نظر جذب افراد متخصص نتونسته شاید به اونجا که میخواسته برسه و همینطور محدودیتها و مشکلات مالی و هزینه ها و .... که به هر نحوی این تالار باهاش روبرو بوده .. به نظر من به بهترین شکل ممکن در روش پویایی گروهی موفق عمل کرده و تونسته با استفاده از خرد جمعی همه ی کسانی که به نحوی برای حل مشکلشون به تالار مراجعه کرده و می کنن و با بهره گیری از تفاوتهای بارزی که بین این افراد هست قدرت فهم مشکلات و مسائل و روش برخورد با اونها رو تقویت و تسهیل کنه ..
- باید اجازه بدید بیشتر فکر کنم [/size]
5 - فکر می کنید علت اقبال کاربران به پستها و تاپیک های شما بیشتر به خاطر کدام وجهه آنست؟
شما لطف دارین اما من متوجه همچین چیزی نشدم .. اتفاقا خودم همیشه فکر می کردم که نمی تونم نرم بنویسم و اونقدر پیچش می دم که دیگران خسته میشن از خوندشون ..
6 - کدام بخش تالار نیاز به تقویت بیشتری دارد، و کدام بخش یا وظایف تالار بهتر انجام می شود؟
7 - رویکرد عضویت های چندگانه تالار را چگونه ارزیابی می کنید آیا تغییراتی را پیشنهاد می دهید؟
برای این دوتا سوال اجازه بدین بیشتر فکر کنم ..
8 - کلم پلو را بیشتر دوست دارید یا تدریس در دانشگاه رو؟ :311:
هر دو .. گاهی این .. گاهی اون ..
9 - به نظرتون آیا تالار همدردی وجه منحصر به فردی دارد که آن را از سایر فضاهای مجازی متمایز کند؟ آن کدامست؟
بله .. بهره گیری از مشکلات مراجعین برای حل مشکلات مراجعین ..
10 - اگر جوابتان به سئوال اول مثبت بود، از طریق آن پیامبر چه چیزی را به آدمها می گفتید که احتمالا با عقل و علمشان نمی توانستند کشف کنند؟( آیا زندگی پس از مرگ را هم جزء آن دسته از مسائل مهم می دانید که عقل و علم بشر نمی توانند از چگونگی آن مستقیما اطلاع حاصل کنند)
- معذورم
11 - گفتید که این دعا را خیلی دوست دارید:
مولای یا مولای أنت المولی وأنا العبد و هل یرحم العبد إلا المولی و ...
آیا دعای ابوحمزه ثمالی رو خوندید؟ (اگر نخوندید بخونید، در صندلی داغ بعدی یه سئوال داغ دارم)
دعای ابوحمزه رو خوندم ..
اتفاقا خیلی هم زیاد ..
ولی در گذشته ..
راستش آخرین بارها فکر می کنم حداقل باید دور و بر 12 سال پیش بوده باشه ..
الان کاملا به یاد ندارمش ولی محتواش توی ذهنمه ...
اون دعا رو شاید چون بیشتر از رادیو و تلویزیون پخش میشه و زیاد می شنومش و مدام منو به خودش مشغول می کنه اینقدر دوستش دارم .. و واقعا دوستش دارم و .. به قول جوونا باهاش حال می کنم..
12 - یخ ترین سئوال و داغترین سئوالهای فوق کدوم بود؟
به نظر من همش داغ بود حتی اون سوالی که به نظر طنز بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
1) نظرت چیه ، که هرکس در صندلی داغ ، دغدغه های ذهنی خودش رو می پرسه؟
.
.
.
:58::311::58::73::307:نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
2 - در اوائل تالار زحمت زیادی کشیدی و پراکندگی آموزش ها برای تازه واردین را تجمیع کردید در این پست ، ولی به نظر می رسد هنوز هم کسانی که با تالار گفتگو آشنا نیستند به هنگام ورود به تالار گیچ می شوند، راه علاجی سراغ دارید؟
3 - اگر خاطرتون باشد ماههای اول تالار ما سعی داشتیم با آزادی کامل تالار را اداره کنیم، اما برخوردها، و درگیری ها و تنش ها همه وقت مدیران را به خود می گرفت؟ ناچار شدیم محدود کنیم؟ آیا فکر می کنید تصمیم درستی بود. یا باید با همان سبک مثل سایر تالار ادامه می دادیم؟
4 - موفقیت تالار همدردی را با آشنایی که با آن دارید چگونه ارزیابی می کنید؟ آیا پیشنهادی برای بهتر شدن آن دارید؟
6 - کدام بخش تالار نیاز به تقویت بیشتری دارد، و کدام بخش یا وظایف تالار بهتر انجام می شود؟
7 - رویکرد عضویت های چندگانه تالار را چگونه ارزیابی می کنید آیا تغییراتی را پیشنهاد می دهید؟
9 - به نظرتون آیا تالار همدردی وجه منحصر به فردی دارد که آن را از سایر فضاهای مجازی متمایز کند؟ آن کدامست؟
:cool:
سلام طاهره گرامی
سلام بر بی دل عزیز
1. چرا تا بحال عزب اوقلی موندی؟ فلسفه ای پشت اش بوده؟ فکر میکنی وقتش نرسیده؟
- چون هنوز اون مرد خوشبختو پیدا نکردم .. ;)
- نه .. فلسفه خاصی نداشته ..
- نه .. همچین فکری نمی کنم ..
2. چی میشه که یکی مثل شما در سن 34-5 سالگی هنوز مجرده شاید هم فکر میکنه وقتش نرسیده، اما یک بنده خدایی در سن 17 سالگی فکر میکنه اند کمالات مورد نیاز ازدواجه، فک و فامیل و تیر و طایفه را اعزام میکنه به اقصی نقاط برای یافتن همسری مناسب بر اساس لیستی شامل خصوصیات مورد نظر! از قضا گویا تریپ اعتماد بنفس آقا همه رو هم قانع کرده ... اصلا غیبت مردم به ما نیومده شما همون سوال خودتو جواب بده:163:
جدای از شوخی .. اگر چه از من سوال نکردی ولی خب من نظرم رو در مورد نوشته هایی که ظاهرا به دنبال بلند بلند فکر کردن اینجا نوشته شده می دم ..
چون آدمها با هم فرق دارن ..
چون نگاه همه به مسائل مثل هم نیست و قرار نیست اگه چیزی به نظر ما عجیبه برای بقیه هم همینطوری باشه ..
3. مدرک فوق لیسانس مگه میتونه مدرس دانشگاه باشه؟
بله .. البته اگه نخواید هیات علمی باشید و بخواین به صورت حق التدریس کار کنید و همینطور در رشته ای که خوندین تعداد متخصص کم باشه ، با مدرک فوق لیسانس امکان تدریس در هر دانشگاهی رو دارید..
4. دیگه چه خبر؟
خبری خاصی نیست جز زندگی ..
5. راسته که میگن شیرازیها حال ندارند؟ تنبلی که در مورد ارسال پستهات گفتی مربوط به حال ندار بودن شیرازی ها نیست؟
آره میگن .. ممکنه باشه ..
6. کناره گیری ات از مدیریت چی؟ ربطی به موضوع فوق داشت؟
قبلا توضیح دادم .. ضمن اینکه از مخفی بودن در تالار خوشم نمیومد و دوست هم نداشتم وقتی می یام رنگ اسمم خاص باشه ..
در این لحظه دیگه حال نداریم بیشتر سوال بپرسیم انشا الله بعدا برای سوزوندن خدمت میرسیم.
راحت باشین شما تو رو خدا .. ما هستیم ..