RE: تردید طرف مقابلم در ازدواج
ممنون از راهنماییتون...من چندین بار با ایشان قطع رابطه کردم ولی مجددا ایشان با من تماس میگیرند و حتی به ایشان گفتم که مناسب هم نیستیم ولی باز اصرار دارند که به خاطر شرایط روحی خاصشان به ایشان فرصت دهم و ایشان میگویند حاضر نیستند مرا به راحتی از دست دهند البته ابراز علاقه هم زیاد میکنند...نمی دانم شاید صحبت شما عزیزان درست است و بایستی از ایشان جدا شوم.هر تصمیم جدیدی که گرفتم برای تجربه شما عزیزان در سایت اعلام میکنم...:43:
RE: تردید طرف مقابلم در ازدواج
دوست عزیز
این اقا در شرایط روحی مناسبی نیست و بنظر میرسه که سعی داره تنهایش رو با کسی پر کنه!شما احساس میکنید ایشون با تجربه ی یک زندگی مشترک هنوز روحیه ی خانمها رو نمیشناسن که با این ادبیات صحبت میکنن و یا اصلا علاقه ایی به شما ندارن و دنبال پر کردن خلاء های رو حیشون هستن؟
مگه خدای نکرده ایشون می خوان سیب زمینی بخرن که هنوز به دلشون نشستید و منتظرن که به دلشون بشینید؟ادمی که امادگی و قصد ازدواج داره یک چهار چوبی برای خودش داره اگه کسی توی این چهار چوب قرار گرفت باهاش وارد رابطه میشه اگر هم نه که دیگه دلیلی نداره بخواد وارد یک رابطه بشه و بگه ببینم چی میشه!
اگر هم که هنوز تکلیف خودشون رو با رابطه ی قبلیشون روشن نکردن که مشکل خودشونه و به شما ارتباطی نداره و تا قبل از مشخص شدن تکلیف خودش نباید وارد یک رابطه ی جدید بشه و بخواد مقایسه بکنه!ایشون باید بدونن که اون رابطه براشون تمام شده و فقط یک خاطره است براش نه اینکه بخواد همه رو با اون مقایسه بکنه این یعنی نداشتن امادگی برای ورود به یک رابطه ی جدید!
دقت کنید که ناجی نباشید چون اینگونه روابط سر انجامی نداره!