RE: خانواده ام میخوان از همسرم جدا بشم
سلام goodfellow عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
خوب درک می کنم که در چه وضعیت سختی قرار داری و احساس می کنی در بن بست هستی . نگران نباش قابل حل هست .
آیا ادله خانواده ات برای جدایی فقط موضوع اعتیاد هست ؟ اگر فقط این هست چطور دوسال به شما اجازه دادند که شما کمکش کنی و نگفتند جدایی و درست بعد از ترک گفته اند جدایی ؟
تا چه حد اطمینان داری که ترک کرده ؟ آیا فقط به گفته خانواده اش ؟ ایشون چند سال دارند ، چند ساله اعتیاد دارند و به چه چیز اعتیاد دارند ؟
بهتره که به اتفاق خانواده نزد یک مشاور خانواده بروید . همچنین با همسرتان نیز نزد مشاور بروید و بخاهید که همه جوره بررسی شود که رون زندگی شما با توجه به ویژگیهای هردوی شما و همچنین مسئله اعتیاد در آینده چگونه خواهد بود و سپس تصمیم عاقلانه بگیرید .
مهم این است که جدایی یا عدم جدایی ، احساسات و وابستگی به هریک از دو طرف خانواده یا همسر را دخیل نکنید بلکه صرفاً عقلانی و با بررسی احتمالاتی که در زندگی پیش می آید یک تصمیم منطقی بگیرید .
موفق باشید
.
سلام فرشته مهربون...آخه خانواده ام نمی دونستن که من 5 6ماهه دارم بهش کمک می کنم....اونا معتقد هستند که هیچ معتادی ترک نمی کنه...ایشون30سال دارن و اعتیادشونم به کراک بوده فکر می کنم 8 9ماه بوده که اعتیاد داشته .... الان هم حدود 4 ماه ترک کرده و هر روز یا یه روز در میون پدرش ازش تست می گیره...خانواده ام نمی ذارن ببینمش اما چند باری که یواشکی دیدمش یا باهاش حرف زدم چیزه غیر عادی ندیدم...البته بازم 100% مطمئن نیستم اما با شرایط روحی که الان داره کاملا بعید میدونم طرف مواد بره...یه ماه پیش باهاش بازم یواشکی رفتم پیش مشاور، اونم با 2تامون صحبت کردو آخرش بهم گفت الان کاملا ترک کرده و اگر بهش کمک کنی خیلی انگیزه داره واسه پاک موندن اما اگه ترکش کنی نه... خانوادم هم اصلا اعتقادی به مشاوره ندارن متاسفانه. واقعا سردرگمم،نمیدونم چیکار کنم...:302:
میگم چرا هیچکس هیچی نمیگه بهم؟؟؟ کمـــــــــــــــــــــــ ـــــک....