-
RE: احساس گناه ميكنم
از همتون ممنونم
خيلي ارومتر شدم انگار
حرفامو كه زدم احساس بهتري دارم,خيلي دوست دارم نماز بخونم,اون موقعها خيلي بهم ارامش ميداد,خيلي با خدا كلنجار رفتم,ديشب تا صبح گريه ميكردم.نوشته هاي شماها اشكمو بيشتر درمياورد اما ارومتر شدم
نميدونم هم خدا رو خيلي دوست دارم هم ازش عصبانيم هم خجالت ميكشم,ديشب كلي باهاش حرف زدم و گفتم تو عادل نيستي,خودمو ميزدم ,دوست دارم نماز بخونم دوست دارم احساس كنم هنوزم دوستم داره
خيلي بهش نياز دارم,يه وقتايي دلم ميخواد برم يه جايي اينقدر فرياد بزنم و گريه كنم تا خوابم ببره و بيدار بشم همه گذشته يادم رفته باشه
خدا منو نبخشيده وگرنه چرا نميتونم نماز بخونم
تكرار دوستت دارم خدا خيلي حس خوبي بهم ميده
امروز بعد مدتها يه لبخند زدم,همون موقع يه اقاي مسني از كنارم رد شد و با لبخند گفت بزرگترين نعمت خدا شاديه دخترم,خدا هيچوقت لبخندو از لبت نگيره,واسم عجيب بود,اينقدر چهره اين اقا اروم بود كه لبخندمو بيشتر كرد و يادم انداخت لبخندم نعمت خداست
من خدا رو دوست دارم اما دلم مملوشده از حسهاي متضاد
چه كنم
-
من ی پیشنهاد دارم واستون:
اولا خدا را مقصر ندونید چون انتخاب ماست که زندگیمون را تقدیر میزنه و بعضی مواقع امتحان و ابتلا در تقدیر انسان نوشته شده!
و
اگه میتونید برید مشهد چه بهتر اگه نمیتونید همین امشب نیمه های شب از خواب پاشید و وضو با حضور قلب بگیرید و ی نماز شب جانانه که عمق روح و روانتون را صیقل بده با سجده های طولانی و گریه کردن در سجود و رکوع بجا بیارید. بعشم چند مدتی هر شب این کار رابکنید تا کم کم روحتون به ملکوت نزدیکتر بشه و اون وقت ی توبه از ته دل و آشتی با خدا میشه نقطه تولد دوباره شما. بعدشم به فکر از نو ساختن ی زندگی جدید باشید و دیگه رابطه قبلی و تلخیهاشو بیاد نیارید!دوست ندارید بقیه عمرتون را به یاد گذشته بسوزونید که؟ درسته؟:310:
-
دوست عزیز که اسم سیاه رو واسه خودت انتخاب کردی میدونم خیلی ناراحتی ولی شاید بهتره واسه تسکین خودت از یک منظر دیگه به این قضیه نگاه کنی. اشتباه کردی ولی چرا اینقدر خودت رو سرزنش میکنی و مهمتر از همه اینقدر ناشکری خدای بزرگ رو میکنی اگه خودت رو به خدا سپردی پس شاکرش باش شاید این بهترین اتفاقی و پایان واسه راه اشتباهی که رفتی! بهتره از همین لحظه با ایمان بیشتر خودت رو دست خدا بسپری و واسه ادامه زندگیت برنامه ریزی کنی. تو هنوز آینده و ادامه زندگی رو پیش رو داری امیدوار و محکم باش واسه شروع از تغییر اسمت شروع کن
-
تو شابسته اون ... نبودي.مطمئن باش عشق واقعي ميياد.
-
دوست دارم برم مشهد
دعا كنيد بطلبه
هر دري ميزنم بسته است
دعا كنيد اين در به روم باز شه
از راهنمايياتون ممنونم
-
" اي كساني كه بر خود زياده روي كرديد، إز رحمت خدا نا أميد نشويد، خداوند همه گناهان را مي آمرزد، چرا كه او آمرزنده و مهربان است"قران مجيد،٥٣ زمر
-
از اخرین ارسال این تاپیک بیش از یک سال می گذره. هنگام ارسال به تاریخ توجه کنین