فراموش نکن چیزی که امروز هستی ارزوی دیروزت بود موفق وشاد باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
فراموش نکن چیزی که امروز هستی ارزوی دیروزت بود موفق وشاد باشید
دل دردمندم اسیرو بارونیه /اما برای اشکهام هم دامنی مهرباتر از پای خدا پیدا نمی کنم/ دلم میخواهد اشکهامو /حرفهامو /گلایه هامو /و..دردمنیهای خودم و بقیه را به پای کسی بریزم که نگفته میدونه/و نیمه شبا که با وحشت اتفاقی که می خواهد فردا بیفته بیدار میشم/و هیچ دستی نیست تا به پریشونیم دست بکشه/با صدای آسمونیش صدام میکنه و میگه/ بیا من هستم /همیشه اینجام / حتی وقتی تو وحشت و اشکهایی که تو بی پناهیت می ریختی و منو نمی دیدی /من بودم وهستم بیا:/ ومن باهمه غرور و تواضعی که از بودن و باهاش دارم/زمزمه میکنم:
دیدی!اگر تنهاترین آدم دنیا هم باشم بازم خدا بامنه!همیشه به یاد منه /حتی اگه تو تنهام بگذاری !
چه دردیست در میان جمع بودن ولی در گوشه ای تنها نشستن . . .
برای دیگران چون كوه بودن ولی در چشم خود آرام شكستن . . .
برای هر لبی شعری سرودن ولی لبهای خود همواره بستن . .
به رسم دوستی دستی فشردن ولی با هر سخن قلبی شكستن . . .
به نزد عاشقان چون سنگ خاموش ولی در بطن خود غوغا نشستن
عرفان خيلى عالى بود
چقدر مفید بود عالی بود دستون درد نکند ممنونم
خدایا به خاطر اینکه هرگز تنهایم نمیگذاری از تو سپاس گزارم.
الهی به خاطر اینکه هر گاه در جاده زندگی قدم هایم اندکی از راه راست سست میشود تو با تلنگری به راهم میاوری از تو سپاس گزارم.
معشوقا ممنونم که هر زمان تو را از یاد برده و حضور سبزت را در کنارم فراموش کرده ام با نازل کردن بلایی کوچک مرا متوجه خود ساخته ای تا به یاد آورم که در برابر اراده بی نهایت هیچ چیز تاب ایستادگی ندارد.
معبودا ؛از اینکه میبینم بزرگی چون تو همواره مرا زیر نظر دارد وهر گز فراموشم نمیکند سخت به خود میبالم.
یارب؛با اینکه گناه کرده ام ناسپاسی نموده ام حتی گاهی از رحمت بی کرانت نا امید شده ام ؛و بنده ی خوبی برایت نبوده ام ؛اما تو مهربان هر زمان که درمانده از همه چیز و همه کس شده ام ،باز هم با آغوش باز پذیرایم بوده ای و درنهایت بزرگواری حمایتم کرده ای.
براستی ای پروردگار زیبا ومهربان در برابر این همه لطف وبخشندگی تو چه میتوانم بگوییم.
این همه سخاوت وکرم را چگونه پاسخ گو باشم.
خدایا شمار دفعاتی که در نهایت ناباوری و بهت همه گان از راه های عجیب و خارق العاده ات درسخترین وغیر ممکن ترین شرایط یاورم بوده ای از حساب بیرون است.
یارب تو خود نیک میدانی که بنده ات جز چیزهای که تو به او بخشیده ای در چنته ندارد.پس تمنا دارم در یافتن را درست زندگی و بدست آوردن شادمانی ؛عشق ؛آرامش و سعادت حقیقی یاریم کنی ؛چرا که بدون تو هیچ ندارم وبا تو از همه گان بی نیازم.
پروردگارم ,میدانم که با این همه تو باز هم مرا دوست داری و همیشه ودر هر لحظه یاریم میکنی .
چرا که این حدیث قدسی ات همواره در ذهنم طنین می افکند........
اگر آنان که از من روی برگرداندند میدانستند که چقدر مشتاق دیدارشان هستم هر آینه از شوق جان می سپردند..............
خیلی مطالب قشنگی بود...
حرف حساب...
آهی دارم بال وپری خواهد زد بر آبی آسمان سری خواهد زد
از ناله عاشقان گلی خواهد چید اوحرف حساب دگری خواهد زد
شاد باشید.
http://irapic.com/minith/1232795755.jpg
خدايا تو را دوست دارم.
.تو را دوست دارم كه آسمان تنهايي مرا با مهرباني و لطافتت پر مهر و آرام ميكني
.خداوندا تو ميداني كه جز تو عشق بي نام نشان است
.تو خود خالق عشقي پس مرا نيز عاشق گردان
،به لطافت ستارگان تنهاي آسمان شب
،به قرائت آرام كلامت
،به نجابت اشكهاي غلطان بر گونه هاي گريان بنده سراپا گناهت
و به تمام خوبيهايت تو را سوگند ميدهم
.كه مرا تنها مگذار
.مرا تنها مگذار تا با آرامش حضورت بي نياز شوم
.مرا تنها مگذار كه مبادا نگاهم به نگاه بنده اي از جنس خاك محتاج شود
.دستان نحيفم را در غايت نياز به سويت ميكشانم
چشمان گريانم را ملتمسانه به درگاه بي شائبه ات ميدوزم
و از مناعت ذاتت ميخواهم كه مرا آرام گرداني تا در آرامش تو
.عاشق شوم
از انسانها غمی به دل نگیر؛ زیرا خود نیز غمگین اند؛ با آنکه تنهایند ولی از خود میگریزند زیرا به خود و به عشق خود و به حقیقت خود شك دارند؛ پس دوستشان بدار اگر چه دوستت نداشته باشند...!
"دکتر شریعتی"
خیلی خیلی دلم گرفته از همین انسان ها............ کاش میشد از انسانها غمی به دل نگرفت............
سلام
پروردگارا از کجا بگویم و از چه بگویم؟غم ،غصه،بیماری،نگرانی،فقر،بی اعتمادی،شک و تردید،دروغ،فساد،ظلم،ریا و ... خدایا از کدامشان بگویم که از همه شان بیزارم و از همه شان به خودت پناه می برم ای پناه بی پناهان