RE: نیاز به راهنمایی فوری دارم...کسی رو که دوستش داشتم با یکی دیگه ارتباط داره
سلام
لازم میدانم مواردی را برای اعضائی که میخواهند در این تاپیک پست ارسال کنند متذکر شوم
1: تالار همدردی مخالف روابط بین دختر و پسر است، پس هر پستی که باعث تشویق مراجعین به این کار شود ،چون خلاف قوانین بوده حذف خواهد شد، و چنانچه فرد خاطی مجددا" مسیر خود را ادامه دهد حساب کاربری او مسدود خواهد شد،
این تالار شخصی بوده و به هیچ نهاد یا ارگانی وابسته نیست، قوانین آن نیز بر این اساس وضع شده، و بدون شک اجرا خواهد شد.
2: در هر تاپیکی هر کاربری چه جدید باشد و چه قدیمی بخواهد مسیر تاپیک را تغییر دهد و خارج از محتوای تاپیک پست ارسال کند ،پست وی حذف خواهد شد و با او برخورد میشود
پس لطفا" قبل از ارسال پست به این موارد توجه کنید
سلام من با پست پیدا کاملا موافقم:104: آنیتای عزیز دو نکته توی این رابطه هست که اگه منطقی بهش نگاه کنی میفهمی که اون داره با هر دو نفر شما بازی میکنه اول اینکه هردوتای شما از وجود هم خبر دار شدین و اون هیچکدوم از شما دونفر رو کنار نداشته و با حرفاش شمارو بازی میده دوم اینکه اون دختری که پسوردش رو داره بهش نزدیک تره و تو اینو فهمیدی و چرا حالا میخوای وارده این بازی بشی که تهش واست شکسته؟ دوست داشتن ارزشمنده ولی اول چیزی رو که ارزشمنده پیدا کن و بعد دوسش داشته باش موفق باشی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
سلام
لازم میدانم مواردی را برای اعضائی که میخواهند در این تاپیک پست ارسال کنند متذکر شوم
1: تالار همدردی مخالف روابط بین دختر و پسر است، پس هر پستی که باعث تشویق مراجعین به این کار شود ،چون خلاف قوانین بوده حذف خواهد شد، و چنانچه فرد خاطی مجددا" مسیر خود را ادامه دهد حساب کاربری او مسدود خواهد شد،
این تالار شخصی بوده و به هیچ نهاد یا ارگانی وابسته نیست، قوانین آن نیز بر این اساس وضع شده، و بدون شک اجرا خواهد شد.
2: در هر تاپیکی هر کاربری چه جدید باشد و چه قدیمی بخواهد مسیر تاپیک را تغییر دهد و خارج از محتوای تاپیک پست ارسال کند ،پست وی حذف خواهد شد و با او برخورد میشود
پس لطفا" قبل از ارسال پست به این موارد توجه کنید
چشم دیگه تکرار نمیشه
از همگی شما ممنونم که کمکم کردین
سلام خانم آنیتا،
منظور آقا کیوان شما نبودی.
بلکه یکی از کاربران بود که باعث منحرف شدن تاپیک شما شده بود.
در رابطه با مشکلتون:
با خودتون فکر کردید که از این رابطه چه می خواهید؟
و چه هدفی دارید؟
آیا هدفتون ازدواج هست؟ اگر بله، آیا ایشون به خواستگاری شما اومدند؟ آیا ایشون اصلاً قصد ازدواج دارند؟
شما روی چه حساب ایشون رو انتخاب کردید؟ معیارهای خود برای انتخاب همسر رو می شناسید؟
از نظر سطح خانوادگی و فرهنگی چقدر با هم تناسب دارید؟ پدر مادرها راضی به این ازدواج هستند؟
احساس می کنم که به این مسائل که مهم هستند کمتر فکر کرده باشید و یا اینکه به خاطر وجود احساسات این مسائل رو حل شده فرض می کنید...
واقعیت این است که آقا پسر از شما خواستگاری نکرده و ظاهراً قصد ازدواج با شما رو هم ندارد. وگرنه به سراغ کس دیگری نمی رفت. وگرنه با شما چنین رابطه ای برقرار نمی کرد و پیشنهاد خواهر بودن نمی داد...
سعی کنید احساساتتون رو تحت کنترل خودتون قرار بدهید و کمی منطقی اوضاع رو بسنجید.
شاید خروج شما از این نوع رابطه "شکست خوردن" نباشد، بلکه رهایی از یک مسیر اشتباه باشد که درش قرار گرفته اید.
در همین انجمن سوالات ارتباط دختر و پسر تاپیک های مشابه زیادی پیدا خواهید کرد که با مطالعه اونها به جواب سوال خود می رسید.
موفق باشید.
RE: کسی رو که دوستش داشتم با یکی دیگه ارتباط داره
دوست عزیز
دوستی تعامله نه تعهد،ایشون که رسما به شما چیزی نگفتن که ازشون انتظار داشته باشین که به شما متعهد باشن همینطور که شما الزامی به تعهد به ایشون ندارید!
هر وقت رسما پیشنهادی به شما داد میشه در موردش فکر کرد اما تا قبل از اون که همه چیز حدس وگمان و یک جورایی ارزیابی و یا شایدم بازی دادن باشه!
درسته که رسما چیزی نگفته ولی غیر مستقیم اشاره کرده مثلا وقتی بهم گفته اختلاف سنی من(پسره) با اون دختره زیاده ولی یکیو میشناسم که کمه، بعدش میگه تو متولد چندی؟ بعد که من جواب میدم میگه پس 2سال اختلاف داریم...یا وقتی بهم میگه کاش عشقم تو بودی و از اینجور حرفا...
آخه مگه من مجبورش کرده بودم بیاد با من حرف بزنه؟!!!!!!!! خودش شروع کرد وگرنه من فکر میکردم حسم بهش یکطرفست و میخواستم فراموشش کنم
بعضا احساس میکنم خیلی بی لیاقتم که نتونستم همون زمان دانشگاه علاقمو بهش به نحوی ابراز کنم...احساس میکنم حقمه که اینجوری بشه.همش خودمو سرزنش میکنم
چون هم من مغرورم یه کم هم اون مغروره...خودش چندین بار گفته که به دلیل مغرور بودن و اعتماد به نفس نداشتن میترسیده بره به یکی پیشنهاد بده...میگه میترسیده ردش کنن این ضایع بشه...حتی به خود من گفت اگه بهت میگفتم برام فیس و افاده میومدی ضایعم میکردی
آخه منم از اون دخترایی هستم که کمتر به کسی رو میدم میدونم این اخلاقم خوب نیست ولی دست خودم نیست. دوستای خودم و حتی اون میگفتن خیلیا بودن که میخواستن بهم پیشنهاد بدن ولی جراتشو نداشتن و نمیتونستن پا پیش بذارن
سلام دوباره،
نقل قول:
درسته که رسما چیزی نگفته ولی غیر مستقیم اشاره کرده مثلا وقتی بهم گفته اختلاف سنی من(پسره) با اون دختره زیاده ولی یکیو میشناسم که کمه، بعدش میگه تو متولد چندی؟ بعد که من جواب میدم میگه پس 2سال اختلاف داریم...یا وقتی بهم میگه کاش عشقم تو بودی و از اینجور حرفا...
مطمئنم اگر از احساساتی که الآن دارید دور بشوید و کمی فکر شما آزاد بشود، متوجه می شوید که این رابطه پایه ی محکمی برای ازدواج نیست!
شما خیلی بیشتر باید راجع به ازدواج تحقیق بکنید، بیشتر باید خودتون رو بشناسید و بیشتر باید راجع به معیارهایتون برای ازدواج فکر کنید.
حتماً این پست مدیر همدردی رو بخوانید:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام و عرض ادب و احترام
به سئوالاتی شبیه سئوال شما بارها پاسخ گفته شده است که با جستجو در تالار همدردی می توانید آنها را مطالعه کنید.
اما به طور خلاصه:
فرایند، آشنایی ، شناخت و خواستگاری که قبل از عقد انجام می گیرد برای خود اصول و قواعدی دارد.
اولین این قواعد غیر قابل نقض اینست
که در این مراحل به هیچ وجه نباید روی مسائل هیجانی و احساسی رابطه مانور شود. چون باعث تحریف شناخت می شود. به دیگر سخن این مراحل فقط برای شناخت معیارها، تفاهمات و خصوصیات یکدیگر هست. نه دل و قلوه دادن و تمتع بردن عاطفی از یکدیگر. مسائل عاطفی ، احساسی و جنسی برای مرحله پس از عقد هست.
دومین قاعده پیش از ازدواج
رسمی و آشکار بودن مراحل شناخت یکدیگر هست. یعنی یواشکی ، مخفی نباید انجام شود.
شما می توانید برای اثبات صداقتتان، از او بخواهید به اتفاق خانواده اش آشکارا و رسما به خواستگاری شما بیایند. البته خواستگاری آمدن ایشون یعنی شروع رسمی مراحل شناخت، نه پایان شناخت و ازدواج.
سومین قاعده هم اینست
که فرایند آشنایی و شناخت باید به وقتش و به صورت نقد انجام شود. یعنی اگر آن آقا پسر یا شما فکر ازدواج همین الان ندارید، یا شرایطتان جور نیست، یا هر مشکلی پیش رو هست که نمی خواهید نقدا ازدواج کنید و آمادگی نیست. باید این فرایند تعطیل شود. چرا که مسائل شناخت برای ازدواج را نمی توان شروع کرد، اما عقد را به یک وقت دیگر وعده داد. در واقع ازدواج باید نقدی و به روز باشد. و وعده و چک دادن به آینده موجب مشکلات غیر قابل جبران خواهد شد.
======
پاورقی مهم :
ضرب المثلی داریم : اول برادریت را ثابت کن بعد ادعای ارث و میراث کن.
یعنی اول باید دختر و پسری عقد کنند و زن و شوهر شوند ، تا بعد بتوان در مورد بحث خیانت را بررسی کرد.
تا وقتی که عقدی انجام نشود هیچ تعهدی بین طرفین وجود ندارد. و هر دو طرف می توانند انتخاب دیگری برای زندگی کرده و ازدواج کنند.
به خاطر اینست که می گوییم قبل از ازدواج که هنوز تعهد قطعی نیست نباید احساسی شوند و دل و قلوه بدهند. تا عوارض وابستگی اشتباهی به عنوان نشانه های عشق تفسیر شود.
موفق باشید.
anita-n عزیز
فکر میکنم پست بالا خیلی به شما کمک بکنه.
من خیلی از این نوع داستانها هم اینجا خوندم هم با افرادی که درگیر اینجور ماجرایی بودن برخورد داشتم،واقعییت اینه که اینا که شما میگید دلیل نمیشه تا زمانی که رسما اقدام نکنه و یا اینکه لا اقل رسما به خود شما چیزی بگه.
اگر ایشون با همین ادبیات که شما گفتین با شما صحبت کرده باشن به نظرتون واقعا امادگی تشکیل یک زندگی رو دارن؟خود شما چی واقعا این امادگی رو در خودتون احساس می کنید؟اصلا دلیل شما ها برای علاقه به هم چیه؟بهش فکر کردین یا در گیر یک جور احساساتین؟
سلام به نظر من اصلا خودتو درگیر این نوع روابط نکن که اصلا دوام نداره همین طور که بهت ثابت شده مطمئن بازم میگم مطمئن باش با اون دختره هم بهم میخوره اینو مطمئن باش ارزششو نداره که خودتو ناراحت کنی به خاطر اون اونی که داره همزمان با شما با کسی دیگه ارتباط داره یعنی یه جورایی میشه گفت هم به شما هم به اون داره خیانت میشه چون هر دو تونو واسه سرگرمی میخاد نه برای ازدواج فقط وقتشو بگزرونه و از وجود شما لذت ببره از همین امروز به طور کامل قطع ازتباط کن به نفعته
از همگی شما متشکرم
واقعا باعث شدین با دید بازتری به مساله نگاه کنم...درسته فراموش کردنش برام سخته ولی همه تلاشمو میکنم
خیلی خوشحالم که در این سایت عضو هستم ... از وقتی اینجا درد دل کردم و راهنمایی های شما رو خوندم خیلی سبک شدم و روحیه ام بهتر شده نسبتا...از مدیران این سایتم بی نهایت سپاس گزارم که این سایت رو راه اندازی کردن