RE: اختلاف اعتقادی فرهنگی خانوادگی در ازدواج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abcdefgh
با در نظر گرفتن مطالبی که اضافه کردم باز هم بنظرتون چنین ازدواجی با شکست یا مشکل مواجه میشه؟
ممنونم
نازنین خانوم شما نظر نمیدین؟ مریم خانوم که اومدن جواب ندادن و رفتن . من هنوز آنلاین منتظر جوابم
سلام دوست عزیز
به نظر من بهتر هست شما و نگار هردو پیش مشاور برید حضوری
و اونجا مشکل تفاوت اعتقادی رو مطرح کنید
مشاور می تونه با پرسیدن یک سری سوال از شما بسنجه که هر این تفاوت چقدر هست و آیا می تونید باهم کنار بیاین یا خیر.
اصلا چنین چیزی نیست که بگیم این ازدواج با شکست مواجه میشه!!!!
در یک ازدواج موفق عوامل بسیاری دخیل هستند که تفاهم اعتقادی هم یکی از اون هاست...
در واقع تو هر ازدواج یک سری نقات قوت هست ویک سری نقات ضعف
برایند این نقاط مهمه که به کجا ختم میشه به سمت قوت یا به سمت ضعف...
هر چند حتی اگر در یک ازدواج نقات قوت خیلی بیشتر از نقات ضعف بود بازهم با اطمینان کامل نمیشه گفت این ازدواج ،موفق هست!
بحث سر ریسک هستش
که الان با توجه به اختلاف اعتقادی که بین شما هست ، ریسکش بالاتر هست از زمانی که دو طرف در یک سطح اعتقادی قرار گرفتن.
به نظر من با توضیحاتی که دادید به نظر نمی رسه این خانم خیلی سفت و سخت باشه و خانواده خیلی مذهبی داشته باشه.
می تونید با خانواده تون مشورت کنید مثلا به مادرتون بگید دختری رو برای ازدواج انتخاب کردید و چنین خصوصیاتی داره !مثل روسری سر کردن تو مهمونی ....
ببین واکنش خانواده شما چیه!آیا اون دختر رو به خاطر حجابش تحسین می کنند یا نه !
و نگار هم با مادرش قضیه رو در میان بزاره و بگه شما در جه سطح اعتقادی هستید...
ی چیز دیگه هم بگم!
و خودتون هم باهم بیشتر در این باره صحبت کنید !به دور از احساسات و رک
در مورد انتظارهاتون با هم صحبت کنید
مثلا چند تا کیس فرضی در نظر بگیرید و ازش بپرسید تو این شرایط چیکار میکنه؟
مثلا مهمونی دعوت شدید و تو مهمونی از شما با مشروب پذیرایی میشه!
اون دختر چیکار می کنه؟
می تونه اون جمع رو تحمل کنه!یا نه عصبانی میشه و به شما اعتراض می کنه که چرا تو همچین جمعی آوردینش!
یک پیشنهاد دیگه البته نمی دونم چقدر درسته باشه:
اگر شما این جریان رو رسما با خانواده در میون بزارید و خانواده هاتون باهم برخورد داشته باشن خیلی راحت تر میشه تصمیم گرفت...
به نظر من اگر واقعا دوستش دارید و به نظرتون از هر نظر مناسب می اد این موضوع رو با خانواده مطرح کنید و رسما اقدام کنید
و طی جلسات خواستگاری بهتر مشخص میشه که به هم می خورید یا خیر....
مــــــــــــــرسی نازنین خانم . نظراتتون خیلی خوب بود پس نتیجه این شد اول با خودش صحبت میکنم اگر نظرش مثبت بود و فقط با این مسئله مشکل داشت رسما میریم خاستگاری و رفت و آمد خانوادگی تا با فرهنگ هم بیشتر آشنا شیم در کنارش هم میریم پیش یه مشاور
مرسی
خوب چرا راجع به ازدواج با خودش حرف نميزنين؟؟؟؟؟؟؟
ميشه سن هر دوتون رو بدونيم؟
من 30 سالمه و نگار 26 ساله . راستش چون انقدر خوندیم وشنیدیم که اختلافات اینچنینی منجر به شکست در ازدواج میشه میترسیدم میخواستم یه نظرسنجی کنم ببینم اصلا صلاح هست یا نه . حالا با نظرات دوستان به این نتیجه رسیدم که اول با خودش هم مشورت کنم اگر خودش هم علاقمند بود رفت و آمد خانوادگی داشته باشیم تا با خانواده هامون بیشتر آشنا شیم و بتونیم یه ذهنیتی از آینده و روابط آیندمون به دست بیاریم و از روانشناس هم همونطور که نازنین خانوم گفتن کمک بگیریم تا بقولی ریسک رو برامون برآورد کنه اگر که بالا بود که این قضیه رو فراموش میکنیم در غیر این صورت که یه شیرینی مهمون مایین:227:
اینطوری خوبه دیگه نه؟
در واقع میخواستم اول تکلیف خودم رو با خودم روشن کنم اگر دیدم تو تصمیمم به یقین رسیدم بعد با نگار مطرح کنم آخه جالب نبود وقتی خودم شک دارم چیزی بهش بگم . برا همین اومدم اینجا از راهنمایی دوستان استفاده کنم و دیدم که باید با خودش راجع به این قضیه صحبت کنیم و سنگامونو وا بکنیم
هر دوتون عاقليد و بالغ
اين بهترين كاره اما هيچوقت خودتونو گول نزنيد كنار ميايم,ميتونيم,مهم نيست
اگه احساس كرديد نميشه يا نبايد خيلي راحت كات كنيد چون تفاوت زياده,هيچ زني نميتونه تا نرفته تو زندگي بگه من حساس نيستم مگه اينكه همسرشو دوست نداشته باشه
مرسی یلدای عزیز
چشم حتما . همه سعیم بر اینه که عاقلانه تصمیم بگیرم چون همیشه بر این عقیده بودم که شرط ازدواج موفق تایید عقل واحساس با همه اگه یکی تایید نکنه باید فاتحه اون زندگی رو خوند . من هم سعی میکنم خوب فکر بکنم آیا جاهایی که لازمه میتونم کوتاه بیام یا نه البته فکر میکنم برای نگار کمی سخت تر باشه با فرهنگ ما کنار بیاد دیگه توکل بر خدا دیگه برامون دعا کنید
مرسی
آقای محترم با شاید و اما و اگر نمیشه تصمیم گرفت. تا در مورد تمام موارد مطمئن نشدید اقدام نکنید. اگر الان با هم اختلاف دارید مطمئنا بعد از ازدواج این اختلافات اعتقادی بیشتر خودش رو نشون میده چون سطح روابط شما با هم وسیعتر میشه ضمن اینکه خانواده ها هم در این روابط وارد می شوند.
می دونید وقتی کسی در دین اسلام مذهبی است تنها بر اساس احترام به حقوق طرف مقابل نمیتونه زندگی خوبی داشته باشه. من و همسرم هم چنین مشکلی داریم و این اختلاف تو سطح وسیعی از اختلافاتمون خودش رو از اول زندگیمون نشون داده اگرچه ما خیلی سعی داریم انکارش کنیم و به اعتقادات هم احترام بگذاریم.
در بهترین حالتش شما دو نفر مدام مجبورید از خواسته هاتون بگذرید در صورتی که طرف مقابل ممکنه اصلا نتونه درک کنه این گذشتن برای طرف دیگه چقدر گرون تموم میشه و بعد از مدتی احساس می کنید دیگه اون شخص اولیه نیستید و کم کم از خودتون بدتون میاد.
برادر گرامی
ضمن تایید صحبتهای دلجو دلتنگ باید بگم که نیازه شما پیش مشاور خانواده برید نه روانشناس
مرسی دلجو و مریم عزیز .
دلجوی عزیز من که نخواستم زندگیمو رو شک بسازم ! آخه نمیشه رو تصورات تصمیم گرفت که ! وقتی نگار وارد جمع ما نشده نمیتونه بگه که میتونه یا نه !چطور با قاطعیت جواب بده و مطمئن باشه ؟! ما باید وارد جو خانوادگی و فامیلی هم بشیم تا ببینیم میتونیم یا نه . (البته برا من کنار اومدن با شرایط اونا آسونه اما باید برای نگار سخت باشه که بیاد تو جمعی که مجبور بشه یه سری از عقایدشو نادیده بگیره) و این میسر نیست مگر بعد از انجام خاستگاری و یه صیغه محرمیت برای همین میخام اول باهاش صحبت کنم اگر نظر نگار هم مثل من بود بعد از خاستگازی با خانواداه ها معاشرت میکنیم نگار وارد جمع ما میشه تا واقعیت رو ببینه و براساس اون تصمیم بگیره میتونه با این وضع خودش رو وفق بده یا نه . اگر دیدیم نمیشه که بیخیال قضیه میشیم اما اگر تونستیم که فبهاالمراد و البته در این زمینه از مشاور کمک میگیریم .
درسته ما با هم اختلاف اعتقادی داریم اما هیچ وقت سرش با هم به مشکل نخوردیم .(البته تو دوستی! و امکانش زیاده که تو ازدواج اینطور نباشه)
بنظرم نازنین خانم حرف جالبی زد مهم نیست که در چند زمینه با هم اختلاف یا تفاهم داریم مهم اینه که در هر زمینه عمق اختلاف چقدره و باید این عمق رو براورد کنیم تا ببینیم که به زندگیمون آسیب میزنه یا نه .
شاید عمق اختلاف اعتقادی شما و همسرتون بیشتر از من و نگار باشه شاید عقاید شما خیلی محکم تر از نگار باشه .مثلا چادری هستین نماز اول وقت و مسجد . آرایش اصلا . در حالیکه نگار مانتوییه همیشه آرایش ملایم رو داره نماز میخونه اما اهل مسحد و نماز جمعه و این جور چیزا نیست با بعضی از مردای فامیل دست میده گاهی تو جشناشون جلوی نامحرما میرقصه و ... منم خیلی حساس نیستم حجابشو داشته باشه نمازشو بخونه دعا و قرآنشو بخونه ......
بعدشم من نگرانی (بهمراه کمی عصبانیت ) رو تو کلام شما و مریم خانم حس میکنم و ازتون ممنونم که تا این حد همنوعاتون براتون ممهمن و برای گمراه نشدنشون دارین تلاش میکنید اما بخدا من هم اندازه شما برای خودم نگرانم برا همین اومدم اینجا تا با همفکری یه تصمیم درست و عاقلانه بگیرم . سعیم بر این نیست دنبال تایید این ازدواج باشم دنبال اینم ببینم میتونیم این شکاف اعتقادی که بینمونه رو پر کنیم یا نه .
مرسی
من نه نگرانی داشتم و نه عصبانیت. بلکه فقط دوست داشتم تجربه ام را در اختیار شخص شما قرار بدهم و نه نگار خانم. چون شما اینجا اومدید و شما هم تالاری ما هستید. من به گمراه شدن ادمها در این تالار فکر نمی کنم. اما به خوشبخت شدن بچه های تالار فکر می کنم.
من انچه شرط بلاغ است با تو می گویم خواهی از سخنم پند گیر و خواهی ملال
من هم نه مسجدی بودم و نه .... تنها یک مذهبی عادی. امیدوارم هر چه به صلاحتونه براتون پیش بیاد.