RE: وابستگی به پسرهایی با تیپ خاص ازدواجمو تحت تاثیر قرار داده
بهار جان به نظرم عجيب نيست حست ..
من فكر ميكنم هر دختري يه سري خصوصيات رو توي ظاهر مي پسنده و دوست داره توي زندگي با چنين فردي باشه
مثلا من قد بلند خيلي دوست دارم و برام يه معياره
من دوستاني رو ديدم كه با ديدن يه فيلم از يكي خوششون مي اد و هميشه ارزو مي كنن كه ادمي كه باهاش ازدواج مي كنن اندامي شبيه به اون ادم داشته باشه (منظورم همين فيلم هاي عاديه)
يا يه ادم خوشتيپ مي بينن و چنين حسي دارن
فردي با اين خصوصيات جايي ديدي كه روت تاثير گذاشته باشه ؟مثلا من فكر مي كنم علاقه من به قد بلند هم چنين دليلي داره.
بازم من فكر ميكنم يه بشيني و به معيارات امتياز بدي بهت كمك ميكنه
سلام بهار جان
این موردی که گفتی کاملا سلیقه ای هست سلیقه شما هم اینه کسی نمیتونه با یه پست نظر شما رو تغییر بده
کار به بد یا خوب بودن سلیقه ات هم ندارم فقط میتونم آرزو کنم همچین موردی خیلی زود برات پیدا بشه
سوالت خنده داره
مثه اینه بگی چرا من از میوه سیب خوشم میاد؟علت علمی که نداره یه جور سلیقه هست دیگه
بهار توجه کن که نگفتم بهار تو دیگه چرا..:311:
بهار عزیز،ما سلیقه های مختلفی داریم ولی باید ببینیم مناسب ما هست یا نه.
تو هم ببین آیا سلیقه ت با ظاهر خودت تناسب داره یا نه.ولی خودتو در بند این
سلیقه نکن.
دوستای عزیز ممنونم:72::72:.
راستش نمیدونم چی بگم؟
اتفاقا یه بار یه موردی دقیقا اینجوری اشنا شدم..بعلاوه تحصیلات بالا و شرایط دیگش هم خوب بود اما از اخلاقش خوشم نیومد واسه همین جواب منفی دادم.
اره اولویت اول برای من اخلاقه
اما
چرا من به این مدل پسرا وابسته میشم؟
منظور من خوش اومدن نیست..من به این ادما وابسته میشم..وابستگی با خوش اومدن فرق داره اما مال من ازحد اعتدال گذشته و باید فکری براش بکنم.اما چطوری؟چطوری بفهمم چرا اینجوریم؟
ملاحت جان کلا این مدل ادما همیشه روم تاثیر گذاشتن.
با خونوادم توافق نمیکنم..کلا مدلی که میگم شاید واسه خیلیا خوشایند نباشه.و بهم میگن اِاِاین چرا؟ازاین بهتر هم که هست....
نقاشی اون قد بلند هم هست جزو معیارام البته من قد بلندم و کلا همچین پسرایی هم گیرم میان.
هر چی فکر میکنم چرا؟چرا؟
نمیدونم فقط یه حس خاصی بهم میدن...
بالفرض شوهرمم این مدلی شد..که اصلا معلوم نیست...چرا باید بهش وابسته بشم؟
فقط میدونم یه حس قدرت..جذابیت..معذرت میخوام ببخشید خربودنشون...
کی گفته هر کی اینجوریه قدرت داره؟داره؟نداره؟
پس این چه حسیه که من دارم؟
الان 2 تا سوال مطرح شده.
1) اینکه چرا شما به اینجور انسانها شرطی شدید.
2) چکار کنید که این شرطی شدن در شما کمرنگ بشه و بتونید پذیرای بقیه تایپ ها باشید و نگرانی هاتون کمتر بشه.
کدوم رو الان باید جواب داد؟
برای رسیدن به جواب سوال دوم باید جواب سوال اول رو پیدا کرد.تا ریشه پیدا نشه نمیشه بطور کامل حل کرد و راه حلها فقط موقتا جواب میدن.
پس اول سوال اول
دوم سوال دوم
من اینو یه بار تو یه برنامه رادیویی از این بیگانه ها شنیدم. نمیدونم چقدر درسته.
میگفت که در سنین بلوغ؛ زمانی که هورمون های بدن دارن تغییر میکنن و مدام نوسان دارن، امکان داره زمانی که هورمون های بدن (هورمون عشق) در بدن ترشح شده، طرف بره تو خیابون و یا فیلمی چیزی ببینه.
دیدن یک صحنه و از طرفی در همون موقع بالا بودن هرمون عشق در بدن در اون لحظه میتونه باعث شرطی شدن این هورمون به اون صحنه بشه.
مثل پسری که مثلا میگه من دنبال دختری با پاهای فلان هستم....
یک مورد دیگه اینکه، در زمان بلوغ، چون عموما بلوغ جسمی زودتر از بلوغ فکری هست؛ از طرفی انسان در ذهنش به علت غریضه در اون دوران به دنبال جفت رویایی خودش میگرده، پس در ذهنش میاد تصویر سازی میکنه از همسر آیندش (دقت کنید: تصویر سازی. یعنی قیافه رو میسازه. چون هنوز به بلوغ فکری نرسیده پس رو ساختن ایده آل ذهنی در زمینه اخلاق و اینا تمرکز نداره. رو قیافه تمرکز داره )
در نهایت، موقع سن ازدواج کاملا ناخودآگاه دنبال آدمی میگرده با همون مشخصات ظاهری که در دوران بلوغ ساخته.
اون مورد اول واقعا هست؟یعنی هورمونهای بدنم شرطی شده؟از کجا بفهمم اینطوریه یا نه؟ولی چه جواب جالبی!!
تا اونجا که خاطرمه از روی فیلم نبوده...چطوری بفهمم چطوری شرطی شدم؟
اره..تصویر سازی اما چرا همچین تصویری؟..چرا بهم اون حسهایی که گفتم رو میده؟
به نظر من که ظاهر خیلی مهمه
بگرد کسیو که میخوای پیدا کن (یا بهتره بگم خوب باش تا خوبی که میخوای بیاد سراغت)
دقیقا هم میتونی سفارش بدی خدا(کائنات کهکشان نیروی ماورائیو... یا هر چی که اسمشو بذاریم) برات بفرسته و میفرسته
اگه نشد و یه خواستگار داشتی که همه چیزش خوبه و ظاهرشو نپسندیدی اونوقت دربارش فکر کن
جوانه عزیز همونطور که گفتم نباید احساسم تا حد وابستگی پیش بره.