RE: دور بودن از همسرم و احساس تنهایی شدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Anis!!!!
سلام دوستان
جوانه مریم و بی نهایت عزیز ممنون از همتون بابت راهنمایی هاتون
جوانه جان وبلاگو دیشب کلی خوندم ممنون جالب بود ولی باور کن من تا چند وقت پیش خیلی بیشتر از اون خانمه واسه این کارا انرژی میذاشتم.حتی حساب ساعت هارو هم داشتم.نمذاشتم تو دلش ازین دوری غصه بخوره.از را دور بهش میرسیدم.یه هفته مونده به اومدنش چه کارها که نمیکردم از ارایشگاها بگیر تا خرید لباسای جدید شمع های خوشگل و کلی ایده عاشقانه برای هر روز هفته ای که با هم بودیم
ولی به مرور زمان دیگه خسته شدم چون واقعا فقط من بودم که تلاش میکردم.الان یه حالتی پیدا کردم نمیدونم چیه؟
توقع! مشکلت اینه که اون کارها رو میکردی تا اونم بت محبت کنه و اون کارارو برات کنه فکر کنم به قول آنی باید مچ خودتو بگیری
به قول آنی
کسی وظیفه ای برای پر کردن بانک عاطفی به روش دلخواه ما ندارد حتی اگر آن فرد همسر آدم باشه.
اما مشکل اصلی در این است که تو همسرت را در نوازش دهی صفر می بینی در حالی که این تویی که او و نوازش هایش را فیلتر می کنی و تنها نوازشی را نوازش می دانی و دریافت می کنی که باب میل تو باشد در غیر اینصورت فیلتر و.................و در نهایت بازی روانی !
از طرف یک مرد و یا یک همسر خیلی نوازش ها هست که گرفتنی است تا منجر به پر شدن بانک شود .
یاد بگیر نوازش هایی که روی زمین خدا ریخته را جمع کنی ........آن وقت وجودت وابسته به نوازش از یک نوع خاص و از طرف فردی خاص نمی شود و.............
اینم بخون مفیده....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
در درون تو یک پروفسور کوچولوی راهگشا وجود دارد که رندانه و زیرکانه برنامه ها را طراحی می کند تا در نهایت برای یک اصل کوچولو و ظریف " نوازش گیری " ترا دچار این مسائل تکراری بکند . که اگر این پروفسور کوچولو ی زیرک را نشناسی و در خودت شناسایی نکنی راهکار یابی های زیرکانه اش را درک نمی کنی .
یادت باشه که هر چیزی که به چرخش تکرار افتاد یعنی بازی روانی و کلید خوردن بازی .( و تو این تکرار را در زندگی خودت به خوبی دیده و درک کرده ای )
و چطور بازی تو توسط این پروفسور کوچولو طراحی می شود ؟
از همان سرخطی که شروع می کنی به نوازش دادن به همسرجان و لحظات گل و بلبلی که مثلا به خیال خودت داری بی توقع به ایشان عشق بی منت ! را ایثار ! می کنی و ................( در اصل این پروفسور کوچولو نشسته بر ضمیر ناخودآگاه تو ) از همین جا کلید بازی را استارت می زند و..............
تو خیال می کنی که به خاطر دل خودت داری نقش یک همسر ایده ال را بازی می کنی که خودت را خشنود کنی اما در واقع داری می دهی که بگیری و تمبر طلایی جمع کنی که با توجه به عدم پذیرش همسر جان و روحیات و اخلاقیات ایشان از این تمبر طلایی در محاسباتت مثل کشتی به گل نشسته استفاده کنی و بگویی : وای دل ببین چقدر مظلومی ؟!آنکه می دهد تو هستی و آنکه می گیرد همسرجان است و کار تجارت تمبر طلایی از همین جا شروع می شود و .................
تا با دیوان محاسبات نافرجام و نابرابر به این نتیجه برسی که مظلوم دهنده تویی و در نهایت ظالم گیرند ه همسرجان .
در نتیجه ی این نوع تفکر و احساسات و نشستن به انتظار اینکه همسر جان جبران مهر شما را بکند چرا که بی حساب از حساب بانک نوازشی ات خرج کرده ای و وابسته به حساب همسر جان برای پر شدن آن هستی و در نتیجه حساب بانکی به صفر می رسد و دعواها اوج می گیرد و نوازش گیری منفی از راه دعواها و ..................حتی حضور پرمهر مادر شوهر که به حساب بانکی شما دو نفر رسیدگی می کند و ...........
چه باید بکنی ؟!
مچ خودت رو بگیری در همان قدم اول .
یعنی وقتی که مشغول لاو ترکاندن هستی حساب خودت را با خودت روشن کنی .
به خودت بگو : دل الان این لیوان آبی که دست همسرجان می دهی اساسا برای خوشحالی خودت می کنی یا اینکه این کار را می کنی که او برای تو جبران کند و ..............بارها و بارها این سئوال را بکن و جواب خودت را بشنو و در آخر یک اتمام حجت .
چه اتمام حجتی ؟
بعد از اینکه کاملا قصدت را چک کردی و جواب درونی را از خودت گرفتی
که مثلا
"بله من برای خوشحالی خودم اینکار را می کنم "
باز به خودت بگو : باشه می پذیرم حرفت را اما یادت باشه که بارها بهت فرصت دادم تا خودت و خواستت و نیازت و خوشحالی ات را چک کنی و حالا که دوست داری اینکار را بکنی انجام بده اما فردا به وادی توقع و جبران از بیرون نباش و یاد آوری می کنم که همسرجان آدمی نیست که بر طبق خواست تو خودش را موظف به جبران بکند و او روش های خودش را دارد و...................( که ناگفته نماند تو روش هی او را نمی خواهی و نمی بینی و فیلتر می کنی و در مقابل روش های او بعضا گارد هم می گیری )
در نتیجه ی این مکالمه ی درونی خودت با خودت در اصل داری مچ پروفسور کوچولو طراح را می گیری تا روزی که ...
مثلا وارد وادی این می شود که
چرا همسر جان توجه نمی کند ؟
چرا دهنده نیست ؟
چرا فقط تو ؟ و............
بتوانی مچ مبارکش را بگیری و این روزها و این مکالمات را یادآور بشوی و................
اما بعد از این که مچ خودت را گرفتی چه اتفاقی می افتد ؟
خودت کاملا متوجه می شوی که نیاز به نوازش و تائید داری و فشار سختی را روی خودت از این مچ گیری احساس خواهی کرد . شاید نتوانی روزهای اول جلوی کلید خوردن بازی را بگیری . یک جدال درونی را تجربه خواهی کرد و.......
اما به مرور حرفه ای می شوی . خودت متوجه می شوی چه اتفاقی افتاده و چه اتفاقی در شرف افتادن است . در نتیجه چرخه ی بازی را می توانی خودت به دست خودت با مچ گیری متوقف کنی و مسیرش را تغییر بدهی .
و بعد اینکه به مرور به اندازه ای "می دهی" که در توان توست . یا توانت را بالا می بری برای دهنده بودن و عشق بی چشمداشت و.......
یا اینکه نمی دهی و یا اندازه ی دهنده بودن در کنترل خودت است . به نوعی این افراط و تفریط دیگر وجود نخواهد داشت و ...................
ضمن اینکه پذیرشت هم بالا می رود
ه روز چند بار گریه میکنم تو دلم همش دلهره دارم اونقدر شدید که نمیتونم تمرکز کنم
و دائما دعوا ها و دادزدناش و تهدیداش میاد تو ذهنم
بهش میگم برم پیش روانشناس ولی اصلا راضی نمیشه.میگم ما مشکل داریم چرا نمیذاری حلش کنیم؟
فکر میکنم میترسه
نمیدونم! بهتره کارشناسها بیان بگن ...آدم لازمه همه چیزو به شوهرش بگه؟؟؟ من چیزهایی که میدونم همسرمو حساس میکنه نمیگم کاملا باش روراستم و اصلا دروغ نمیگم اما گاهی خیلی راجع به همه چی حرف نمیزنیم مخصوصا چیزهایی که میدونم تنش زاست
مریم جان اخه من یه زمانی زیاد بهش امید میدادم دیدم نتیجه عکس میده
اون اعتماد به نفس کاذب داره بر عکس من که در حد عادیشم ندارم
وقتی زیاد بهش امید میدم دیگه هیچ تلاشی نمیکنه که هیچ فکر میکنه بهترین همسر دنیاست و تازه اینا رو به زبون مییاره.یعنی تا من فشار نیارم فکر کنم تا چند سال بعدم وضعیتم این باشه.
دقیقا همسرت باید بدونم و تو هم همین طور که شما برای هم بهترین همسرهای دنیایید ...
کاش دوستان یه تاپیکی باز میکردن با موضوع "سیاست های زنانه" تا کسایی مثل من ازش استفاذه کنن
مریم جان من واقعا این یکی رو مشکل دارم.نمیدونم واقعا چطور میتونم با سیاست رفتار کنم؟اگه میشه لطفا کمکم کنید یا اگه کتابی سایتی هست تو این زمینه لطفا بهم معرفی کنید
بی نهایت عزیز من تمام کارایی که شما گفتینو عملی میکنم ولی به قول شما بعضی وقتا به جای اروم بودن عمدا بی تفاوت میشم .تا حالا به ذهنم نرسیده بود.نکته جالبی بود ممنون
ممنون از همتون
در ضمن عزیزم اینا رو فقط نخون برو رو تک تکشون فکر کن رفتارهای خودتو همسرتو تحلیل کن و درست رفتار کردن و بیاموز و عمل کن خوشبختی هیچ وقت سر زده از راه نمیرسه باید تلاش کنی و به دستش بیاری
:72::72:
پی نوشت:
درسته ما هنوز نامزدیم اما من هنوز یک بارم با نامزدم دعوا نکردم و سرش داد نزدم و همیشه سعی کردم کوتاه بیام (با اینکه مشکل خیلی داشتیم و حرف زیاد شنیدم )حتی سر یه مساله ای که جدی حرف زدم و اتمام حجت کردم واقعا یه لحظه تعجب کرد گفت تو هیچ وقت اینطوری حرف نمیزدی !!!! میدونی چون اعتقاد دارم دعوا(جر و بحث و خورد کردن اعصاب هر دومون) باید برای چیزی باشه که بیارزه
اما وقتی دعوا شد (حتما سر مساله ای که میارزیده و خیلی مهم بوده) دیگه نباید کوتاه اومد تا مساله حل شه چون تاوانشو دادی پس باید نتیجه بگیری....
نظر شخصیه من با اون مقدمه ای که گفتم دوست دارم به مقدمه و کل بحث توجه شه ...ممنون
جوانه عزیز کاملا حرفاتو قبول دارم.
من خیلی کمال گرام و دوست دارم همه چی عالی بشه و نهایت سعیم و میکنم ولی در مقابل دریافت نمیکنم یا میبینم اون اصلا تلاشی نمیکنه و خیلی راحت بیخیال میشه که من اینم نمی خوای تمومش میکنیم.بعد یه مدت این توقع میاد سراغم و هی با خودم میگم چرا من باید این همه تلاش کنم مطلب بخونم بعضی رفتارام رو تغییر بدم ولی اون حتی راضی نمیشه برای حل مشکلمون یه قدم برداره .با اینکه من مشکلی ندارم و باید برای اون ارزش جنگیدن داشته باشم .:302:لاقل بره یکم تحقیق کنه .اونوقته که داغون میشم و اون بازم بی توجه
در مورد مشاور هم میترسم نگم و برم
چون تا حالا طوری رفتار کرده که با اینکه پیشم نیست ولی کاریو بدون اجازش نمیتونم انجام بدم .حالا وقتی با اجازش کاریو انجام میدم دائم استرس و دلهره دارم که الان ناراحت میشه الان عصبانی میشه.چه برسه نگم خون به پا میکنه.:324:ولی از یه طرفم واقعا احساس میکنم نیاز دارم چون خودم نمیتونم حلش کنم.
البته منم در مورد صداقت از اون طرف بوم دارم میافتم.
نمیدونم چطو راضیش کنم که بریم مشاوره
مرسی بابت مقاله و وقتی که برام گذاشتی
برات بهترین ها رو ارزو میکنم:43:
سلام بازم انیس جان
خیلی کار خوبی میکنی بهش میگی کجاها میری..اصلا این وظیفه شرعی و قانونی شماست و مطمئن نتیجه خوبش رو در زندگی میبینی...
انیس جان دقیقا لازم نیست مثلا به همسرت بگی من دارم میرم الان برای بهتر شدن زندگیمون مشاوره !
میتونی بگی یه جایی هست که در مورد زندگی مشترک صحبتهایی ارائه میدن.
این همونه اما با یه لحن دیگه.نه دروغ گفتی و نه حس نگرانی همسرتو تحریک کردی..شما اول خودت برو پیش مشاور
ببین چی یمگه.شاید تشخیص بده مشکل اصلی شمایی یا شایدم تکنیک هایی یادت بده تا همسرتو اروم کنی...
سیاست زنانه کاری نداره..بازی با کلماته
مثلا بهت زنگ میزنه با شوخی و خنده بگو
سلام سرورم..دلم براتون یه ذره شده...بعد لحنتو جدی کن بگو وای الان داشتم بهت فکر میکردم..عزیز دلم خسته نباشی
بهش بگو بدون اجازش جایی نمیری با این لحن : عزیزم اگر تو راضی نباشی من بدون رضایت تو بهشتم نمیرم
کاری نداره فقط باید تمرین کنی
فقط با زبونت میتونی کلی همسرتو جذب خودت بکنی....مثلا میگه بهم آب بده
با گامهای بلند بدو برو آشزخونه و بلند بگو وای عزیزم آب میخواد..ای خدا بهترین آب دنیا رو میخوام بهش بدم
موفق باشی
سلام دوستای عزیز
ممنون از وقتی که برام میذارین
اگه اونجوری هم بگم میگه ول کن اون جور جاها همش مسخرست یه مشت ادم بیکارن
الان حالم خیلی بده .چون شک کرده بودم ظهر رفتم دکتر و ازمایش
عصرم رفتم جوابشو گرفتم که مشکوک بود.یعنی " من باردارم"
خدایا اصلا انتظار نداشتم یعنی ناخواسته بود
دلم میخواد گریه کنم من میخواستم همه چی با برنامه ریزی باشه
پچه دار شدن تو این شرایط که ما این همه اختلاف داریم نادانی محضه به نظرم
خیلی استرس دارم
میخوام مشکلمون ریشه کن شه و اون بچه بیاد
نه این که من کوتاه بیام و همه جی به نظر اروم بیاد ولی از درون داغون باشم
مگه اون چه گناهی کرده که شاهد دعواهامون باشه
اصلا به همسرم بگم؟
امیدوارم چند روز بعد که میرم منفی باشه
دعام کنین
ان شالله که خیره
من که شخصا عاشق بچه ام
سلام
غصه چیزی که هنوز قطعی نشده رو نخور
اگر هم مثبت بود بازم خدا روشاکر باش و بدون حتما حکمتی درش بوده
جوانه جان منم عاشق بچم ولی نه تو این شرایط که ذره ای ارامش ندارم
فک کن بهش خبر دادم اولش خوشحال شده بعدش بهش میگم میدونم که اونجا تحت فشاری و خیلی زحمت میکشی ولی من بهت نیاز دارم فقط 1 min
بهم ارامش بده برگشته بحث میکنه که بعد زایمان کی میاد پیشت؟اگه جنوب خونه اجاره کنم تو نباید بری خونه مامانت اینا.اخه بچه از همون اول باید پدرش بالا سرش باشه .نمیگه پس من نیاز ندارم شوهرم بالا سرم باشه انگار من اصلا وجود ندارم
میگم دلم برات تنگ شده خیلی. یکم ارومم میکنی؟میگه ول کن این سوسول بازیا رو
زمان اون حرفا دیگه تموم شده اه
خیلی احساس حقارت میکنم تا صبح گریه کنم بازم اروم نمیشم.مگه من چی خواستم؟
مطمئنم در مورد بچه هم مثل چیزای دیگه برخورد میکنه
تازه فهمیدم من هرکاریم بکنم تا اون نخواد هیچی عوض نمیشه.من با هر سیاست یا هر راهی وارد شم منو کوبیسم میکنه
فقط امیدوارم خدا دیگه تنهام نذاره
مریم جان ممنونم
فک کنم قطعی باشه چون تو ازمایش خون میزان hcg رو 22.5 نشون داده که 20 به پایین منفیه و 25 به بالا مثبت
ولی دعا میکنم که منفی باشه
امیدوارم خدا یه فرصت دیگه بهم بده.فقط یه فرصت
حالم خیلی بده
این اتفاق زندگیم هم مثل بقیه چیزا زهر مارم میشه مثل عقدم نامزدیم عروسیم و تمام مراسمی که به یاد دارم
شما برای منفی یا مثبت بودنش دعا نکن
برای خیر بودنش دعا کن و از خدا بخواه اونچه که صلاحته رو برات پیش بیاره
چشم امیدوارم هر چی صلاحه و خیره همون بشه
عزیزم جواب آزمایشت چی شد؟؟ داری مامان میشی؟؟
خوشبحالت انشااله یه روزی باشه برای همه ، انشااله که هرچی هست خیره.:72: