RE: ادامه تماس های یکی از طرفین پس از پایان رابطه
با سلام دوباره،
ببخشید بنده فقط شبها فرصت مراجعه به تاپیک را دارم. توصیه های همه دوستان بسیار مفید است و در راستای روشی است که خودم هم به آن رسیده ام. از همگی ممنونم.
جهت شفاف سازی عرض کنم که تماس ها نوشتاری و در قالب پیامک بوده. پیدای گرامی بله، خواستگاری انجام شد، متاسفانه به دلیل بی تجربگی من خیلی دیر بود، دیدم مسائلی برایم مهم هست که قبلا به فکرم هم نرسیده بود...
[quote=پیدا]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamrava
[size=medium]کسی که بعد از پایان رابطه بازهم زنگ و اس ام اس و... داره
گویا (؟) مراسم و روابط رسمی و به صورت خواستگاری و در جهت شناخت بوده، پس این کار قاعدتا انجام شده. زمانی که نتیجه خواستگاری و شناخت منفی است، یعنی همین دیگه!
به نظر من اصلا راه حل درستی نیست. اگر اون خانم منطقی نیست یا بیش از حد احساساتش را درگیر یک رابطه نامشخص کرده یا ... راه حلش این نیست که با فحش و فضیحت ....
این آقا همین حالا هم می گن من وابستگی و مشکلی ندارم، فقط ناراحتم که اون دختر اینقد وابسته و درگیر ماجرا شده و ... حالا با فحش و داد و بیداد کار را بدتر هم بکند؟
):324[/size]:
باید خدمت شما دوست گرامی عرض کنم در خلال یک خواستگاری رسمی و معمولی، معمولا احساسات هیچ یک از طرفین اینطور درگیر نمیشه پس جناب فارست فکر کنم همه اتفاقات و شرح ماوقع را بیان نفرموده اند! به هر شکل مسلما این خانم به هیچ وجه قانع نشده اند و بهگفتمان هنوز نیاز دارن تا محترمانه از اون آقا بتونن دل ببرند. :310:
شرح ما وقع به طور کاملتر در اینجا هست. ضمن این که بنده در پست اولم عرض کردم که 5-6 ماهی ما با هم رابطه داشتیم (با اطلاع خانواده ایشان).
فارسیت گرامی،
هیچ تردیدی نداشته باش که فقط باید سکوت کنی و صبر کنی تا این مراحل را بگذرونه و فراموش کنه.
شاید اشتباه کردید که قبل از خواستگاری رسمی دورانی را برای آشنایی بیشتر گذروندید.
ارتباط برای دلسوزی و کمک و ... مشکلی را حل نمی کنه. یک مدت سفت و سخت سکوت کنید تا کم کم ناامید بشه و فراموش کنه.
سکوت محکم و قاطع!