RE: چگونه با خانواده ی بی منطق شوهرم کنار بیام؟
مثلا من سعی میکنم که واجباتم رو انجام بدم و رعایت کنم متاسفانه خانواده ی همسرم اهل مشروب و قمار هستن.رو بوسی و دست دادن با نامحرم براشون عادیه.از من هم میخوان اینجوری باشم که نیستم
خیلی وقتا کوتاه اومدم که حتی شوهرم از دست من ناراحت شده میگه اینا هر طور بخوان دارن اذیتت میکنن.خیلی کمکش کردم توی کارای خونه همیشه سعی میکنم مناسبتها بهش کادو بدم.خیلی کارا کردم که حتی دخترای خودش نکردن.همیشه هر وقت مهمون داره من کمکش میکنم.
همیشه از ظاهرم(قیافه و پوشش)ایراد میگیره.به تمام اعتقاداتم توهین کردن پدر شوهر و مادر شوهرم هیچی نگفتم
سلام
خوشحالم از اینکه همسرتون هوای شما را داره
هر کسی مسئول رفتار خودشه . از اینکه مادر شوهرتون بددهنی می کنن یا توقعاتشون از شما بی حده و یا اینکه از حسادته
به همسرتون بگین به پدر و مادرشون احترام و وقتی با او کار دارن سعی کنن در دسترس باشن چون پدر و مادر شوهر وقتی منطقی نباشن و یه کاری از فرزندشون بخوان و اون بی تفاوت باشه نمی گن بچه ما بده میگن زنش نمی ذاره و انموقع فحش که نصیب شما می شه .
چون زیاد دارید اذیت می شید سعی کنید یه خونه دورتر از خونه ماذر شوهرتون پیدا کنید (البته گفتین شرایطش رو ندارید ) ولی می خوام بگم که تلاشتون رو مضاعف کنید از دوستان و یا خانواد خودتون کمک بگیرین تا حتما بتونین جابجا بشین و مستقل و برای خودتون زندگی کنید .
در مورد قمار و مشروب و روبوسی تنها راهش دوری و ندیدنه . چون اونها اونطور شکل گرفتن و تغییرشون یه مقدار سخته
اگه این کارها رو نتونستید انجام بدید سعی کنید خودتون رو با یه چیزی مشغول کنید (سرکار برید ، دورههای آموزشی برید و ... ) و نسبت به فحاشی مادر شوهرتون بی تفاوت باشید . ولی حقتون رو مواظب باشید پایمال نشه .
امام على عليه السلام:
مَن عابَ عِيبَ، ومَن شَتَمَ اُجيبَ، ومَن غَرَسَ أشجارَ التُّقى اجتَنى ثِمارَ المُنى.
هر كه عيبجويى كند، عيبجويى شود و هر كه ناسزا گويد، پاسخ (ناسزا) شنود و هر كه درختهاى تقوا بنشاند، ميوه هاى آرزوها را بچيند.
(كشف الغمّه، ج 3، ص 136 - منتخب ميزان الحكمة، ص 494)
خیلی ممنون دوستان بابت راهنمایی های خیلی خوبتون.مخصوصا مریم خانم.
منتظرنظرات و راهنمایی های بیشتر شما هستم.:103::326: