RE: در پي معناي زندگي به بن بست رسيدم.
آروم تر صنم جان!
این تالار نمونه ای از دنیاییه که داری توش زندگی میکنی، آدم های مختلف با سلایق و دیدگاه های گوناگون، که اونقدر مهربان هستند که نگرانتند و هر کدام از ظن خودش یار شما شده، و نیت اصلی همه کمک خالصانه به شماست...
این جا نه کسی کسی رو مشناسه و نه بخاطر رتبه و عنوان و اون ستاره هاش به کسی چیزی میدن... پس قبل از هر چیز به نیت پاک کسانی که زحمت میکشند و برات پست میذارن احترام بذار... هرچند طرز فکری متفاوت با تو دارند. یاد بگیر دیر تر از کوره در بری، و آستانه تحمل شنیدن نظرات متفاوت رو ببر بالاتر
حالا بریم سر اصل مطلب، در پی معنای زندگی به بن بست رسیدی؟ سوالت خیلی کلیه!!
اگر اون معنای واقعی رو بگیریم؛ که تو اصلا به من بگو به جز اولیاء خداوند کی معنای واقعی زیستن رو میدونه؟ کی دقیقا میدونه به کجا آمده و آمدنش بهر چه بوده؟ انسان ها خوابند و وقتی میمیرند تازه بیدار میشن....
فکر میکنم چیزی که دچارش شدی روزمرگی باشه
خودت هم تو پست بعدی اشاره کردی که میخوای معنای زندگی رو از لابلای زیستن پیدا کنی... خوب پس شروع کن!!!
چند تا کار نیمه تموم داری؟ چند تا رابطه رو به سردی داری؟ چند نفر منتظرن که بهشون سر بزنی؟ این ماه تولد چند نفره که میتونی بهشون تبریک بگی؟ گلدون داری که بهش آب بدی؟ ....
ما انسان ها یک سیستم پیچیده ایم . مجموعه ای مرکب از احساسات ریز و درشت (به کوچکی احساس خوب آبیاری یک گلدون، به بزرگی داشتن و یافتن یک عشق واقعی) کوچیکه رو دست کم نگیر!! جای خالی همون باعث سر در گمی در زندگی میشه...
تو تاپیک قبلی هم بهت گفتم... عشق واقعی بازدارنده نیست.... اون مزه مزه کردن حس دلدادگی اگه تمام سرزمین وجودت رو تسخیر کنه... اون وقت باید نگران محبتی باشی که بوی مادیات به خودش میگیره...
تو نیازمند محبتی... و اون آقا یک موجود مادی که حق انتخاب داره...
بازم بهت میگم مستقل باش!!!
عشق به این آقا یا هر انسان دیگه جزئی از وجودته نه تمامش...
زندگی کن!! معنای زندگی خودش به سراغت میاد... هر بار با یک لباس و یک بهانه... عاشق شدن... مادر شدن... نشاندن لبخند بر چهره دیگری ... نگاه کردن به گنجشک هایی که تو روز برفی پشت پنجره اتاقت دونه می خورن... با دادن درختی که خودت کاشتی... گریسن... جدایی از عزیزان (خدای نکرده)
خب حالا از این منبر میام پایین که یخورده رک و راست تر باهات حرف بزنم.... یه چرخی تو این تالار، یا بین اطرافیانت، یا توی خیابان بزن و انسان ها و مشکلاتشون رو ببین... حالا ببین بازم روت میشه با این بهونه ها اسباب رنجش خودت رو فراهم کنی؟!!
پست منو بهار هم زمان شد
سلام صنم جان
دوستان گفتنی ها رو گفتن...ممنونم ازشون
ببین عزیزم همون سمت راست پایین پست من یه مثلث قرمز رنگه.
میتونی با فشار دادن اون و ذکر دلیل از مدیریت محترم بخوای تا اون پستی رو که باب میلت نبوده برات حذف کنن
موفق و موید باشی
:72:
افرين به برخورد مناسب و سنجيده خانم مريم:72: