RE: خواستگارم بدقيافه است چيكاركنم
از همه ممنونم اين اقا از هر لحاظ خوب هست فقط از قيافه من خودم زياد زيبا نيستم وايرادايي داارم ولي ......ايا ممنكه اين اقا جفت من باشه ومن ندونم وجواب منفي بدم اخه از 3سال پيش هنوز ازدواج نكرده وميگه من به تو وفادارم وجز تو به كسي فكرنميكنم دودلم قيافه نامزد قبايم خوب بود واين......
اگه اینقدر شما رو دوست داره و اخلاقش خوبه ظاهرشون می تونه اهمیتش کمرنگ بشه به مرور زمان. چون واقعا برای یه زندگی خوب، اخلاق خوبه که می تونه سرمایه شما باشه، نه ظاهر خوب، ظاهر به مرور عادی میشه
به نظرم شما تا حدودی دچار مقایسه ایشون با نامزد قبلیتون شدید (شاید ناخودآگاه) که نمی تونه نتیجه درستی به همراه داشته باشه
امیدوارم زندگیتون رو روی معیارهای باطنی بنا کنید، نه ظاهری تا به آرامش و خوشبختی برسید
چهره ای که برات زشت باشه هیچ وقت برات عادی نمی شه.همونقدر که سیرتش رو می پسندی صورتشم باید بپسندی.
این دو جای همو نمی گیرن.
ميترسم خيلي به مردا نميشه اعتماد كرد از اخلاقش راضيم نامزد قبليم قيافه خوبي داشت ولي باطنش بد بود اين برعكسه ميترسم بعد پشيمون بشم جاي من بودين چيكار ميكردين ؟ايا عشق بعدا به موجود مياد؟
نقل قول:
ايا عشق بعدا به موجود مياد؟
خیر.اگر در ابتدا تمایلی نباشه در آینده هم معجزه ای نمیشه...
اون چیزی که در آینده به وجود میاد شاید اسمش "عادت" باشه نه "عشق"
دوست عزیز
بنظر میاد شما همونطوری که یکی از دوستان اشاره کردن دچار مقایسه بین ایشون و نامزد قبلیتون شدید و این اصلا چیز خوبی نیست،بنظرم شما باید خصوصیات ایشون روی روی یک کاغذ بنویسید و بهش معدل بدین اگه نمره ی قبولی گرفت باهاش ادامه بدین و اگر هم نه که ...
با توجه به اینکه در ابتدای امر ویژگی ایی در ایشون ندید که شما رو جذب کنه بنظر میرسه که بهتره اون رو رها کنید چون نگرش شما طوری نیست که بتونید اون رو با این مشخصات قبول کنید و تغییر نگرش در این سن و سال و با این سرعت اگر غیر ممکن نباشه لا اقل زمان بره.
اقایون هم میگن به خانمها نمیشه اعتماد کرد،شما تا نتونید با رابطه ی قبلیتون کنار بیاید صلاح نیست وارد یک رابطه ی جدید بشید.اگه کلیت یک شخص به نظر طرف مقابل خوب بیاد میشه به وجود امدن عشق به مرور زمان امیدوار بود واگر خوب نیاد عشقی هم نخواهد بود!
سلام شايد شما درست ميگيد ومن دچاره مقايسه شدم فقط يه چيز ديگه من هيچ علاقه اي نسبت به نامزد قبلين نداشتم واونم كاري نكرد كه من بهش علاقه مند بشم ولي به اين اقا ميگم هيچ عشقي نسبت بهش ندارم ميگه اونو من به وجود ميام من فقط فقط با قيافه مشكل دارم ايا بعدا عادت ميشه يا نفرت به وجود مياره ؟
الآن منتظری یک نفر بهت بگه قیافه مهم نیست تو هم بله رو بگی.نه،مهمه که تو از قیافه طرف خوشت بیاد.
ببین ناهید
ما یه آشنایی داریم که ماهی دوست داره خواصشم میدونه و میدونه خیلی برای بدن مفیده و اگه ماهی خوشمزه باشه میخوره
اما اگه پوست روی ماهی موقع طبخ جدا نشده باشه و به قول خودش دون دون های روی ماهیو ببینه چندشش میشه و دیگه نمیتونه از اون غذا بخوره
شاید خیلیها باشن کلا ماهی دوست نداشته باشن خواصشم مهم نباشه براشون خیلیها حتی پوست ماهی رو ه که برشته باشه میخورن و دوست دارن این تو تفاوت نگاه و شخصیته
فقط خواستم بگم بعضی ها ظاهر براشون مهمه
برای تو چی مهمه؟؟؟ میتونی با ظاهر کنار بیای؟؟؟
در ضمن اینکه تو خانواده شما چقدر با خواستگار حرف میزنید؟ دو سه جلسه؟ اگه علاقه بخواد به وجود بیاد بعد از چند جلسه صحبت عادی به وجود میاد نه اونقدر شدید .اما به دلت میشینه طرف
پس خودتو توجیه نکن اگه یکم دوسش داری و تونسته جا تو دلت باز کنه آره خوبه
اما اگه نه مطمئن باش این مشکل همیشگیت باقی میمونه ...هر شب کنارش باید بخوابی. هر وقت بخوای به دوستات معرفیش کنی اولین چیزی که میبینن ظاهره . بچه هات ممکنه کاملا شبیه پدرشون بشن. وقتی از دستش ناراحت و عصبانی بشی یا یه بحث کوچیک پیش بیاد اون مشکل جلوی چشمت هزار برابر میشه
اگه هنوز شک داری چند جلسه بیشتر باش صحبت کن یه بار با هم برین بیرون ببین میتونی همین جوری که هست دوسش داشته باشی و بپذیریش؟؟؟ همه ی همه ی خوبی هاشم در نظر بگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nahid24
ايا بعدا عادت ميشه يا نفرت به وجود مياره ؟
ظاهر همسر آینده ،اگر مورد پسند باشد، در آینده گزینه ظاهر عادی میشود، ولی اگر مورد پسند نباشد و آن خصوصیاتی که شما از ظاهر همسر آینده میخواهید را نداشته باشد، خیر عادی نمیشود و کمبود آن را احساس میکنید.
تصمیم نهائی بر عده شماست ،اما لطفا" با خودتان رو رواست باشید