RE: با اس ام اس های عاشقانه رئیسم چکار کنم ؟
در مورد رییستون اصلا راه نیایید و سکوت و یا همکاری نکنید.
قاطع و محکم "نه" بگید. چه برای خرید گوشی و چه قبول سوغاتی و ....
در مورد ازدواج مجدد هم فکر می کنم درست نیست که همکارتون در جریان مسایل شخصی شما باشند. اگر رسما خواستگاری شده و خانواده ها در جریانند که مراحل آشنایی را بگذرانید. ولی رابطه نامشخص و ... ممکنه باعث مشکلات بعدی بشه. مراقب باشید.
این تاپیک مشکل شبیه به شما رو مطرح کرد:
http://www.hamdardi.net/thread-21480.html
دوستان راهکارهای خوبی دادند.
سلام .. ممنون از تاپیک نازنین خیلی مفید بود.. پشت بند راهنمایی هاتون دیشب رئیس اس ام اس داده بود که .. ببخشید واقعا ببخشید که می گم خیلی بی ادبانه است : وقتی بهت فکر می کنم ..... میشم ، کاش میتونستم بغلت کنم و ببوسمت .
منم در جواب نوشتم : آقای .... شما در مورد من چی فکر کردین ؟ جدا شدن من از همسرم یه نعمت بوده و من هیچ خلائی ندارم که نیاز به پر کردنش باشه ، حسی که به شما دارم فقط احترام رئیس و مرئوس همین و بس ، پس پاتون اندازه گلیمتون دراز کنید. و از خدا شرم کنید.
اونم در جواب نوشت : ممنون از اینکه رذایل ما و خوبی های خودتان را گوشزد کردید!!
حالا امروز اول صبحی اومد سرکار فقط یه سلام الکی کرد و منم یه علیک الکی و رفت توی اتاقش !!!
پیدای عزیز خواستگاری رسمی بوده البته هفت ماه پیش خودش عنوان کرد و توی ایام عید خانواده اش..
سلام فرناز جان
اين اقا ديگه بيش از حد بي شخصيت و وقيح تشريف دارن.تحكم بيشتري ميطلبه انگار زيادي از خودش ممنونه
اگه احيانا يكبار ديگه اس داد يا حرف نا مربوطي زد خيلي جدي و قاطع بگو انكار شما حد و حدود خودتونو نميشناسين,تا حالا حرمت همكاري رو نگه ميداشتم اما اگه يكبار ديگه رفتارتون تكرار بشه مجبور ميشم با خانواده ام در ميون بزارم و تصميم ديگه اي بگيريم
هر چند اين ادما پررو تر ازين حرفان اماچون زن و بچه داره و موقعيت اجتماعي داره ممكنه بترسه و حداقل دست و پاشو جمع كنه,هر غلطي هم خواست بكنه به درك ,تو كه كارت دولتيه و حقوقت دست اون نيست و ازش مدرك هم داري پس اون بايد بترسه
فقط عزت نفستو حفظ كن و ضعف نشون نده كه فكر كنه ميتونه سواستفاده حتا كلامي بكنه
توجه:در مواقع ضروري هم ميتوني يك كشيده از چپ و يك كشيده از راست بهش بزني و يه جفت پا توي صورت!!!
البته اينو گفتم دل خودم خنك شه!!!!
به هر حال دير يا زود خسته ميشه
در مورد ازدواجتم خيلي دقيق باش ايشالا كه خوشبخت باشي وشاد
موفق باشي
کار بسیار خوبی کردی فرناز جان، انشاالله پرونده این ماجرا همین جا بسته میشه و اون آقا دیگه به خودش اجازه چنین صحبت هایی رو نمیده.
شما الان بیشتر تمرکزت رو بذار روی شناخت هرچه بیشتر خواستگارت، زیاد با هم مشاوره قبل از ازدواج برید. تا اونجا که میتونید از مشاوره و تست های قبل از ازدواج کمک بگیرید. در مورد اینکه خواستگارت ازت میخواد که باهاش صادق باشی هم حتما از مشاور سوال کن که درسته در مورد اس ام ای های رئیست بهش بگی یا نه. حقیقتا من خودم خیلی شک دارم که این کار درسته یا نه. قلبا احساس میکنم باید صداقت داشته باشی و بهش بگی ، از یه طرفم میترسم چون هر سه نفرتون یه جا کار میکنید بعدا روی رفتارها و برخورد های همسر آینده و رئیست تاثیر بذاره واسه همین واقعا تصمیم درست در مورد این قضیه یه کم حساسه و بهتره که حتما از مشاور حضوری سوال کنی.
ممنون از راهنمایی هاتون .. از دیروز تا الان که آقای رئیس هیچ اس ام اسی نداده خدا رو شکر و امیدوارم همه چی تموم شده باشه ..
آره حتما این کارو می کنم و توی اولین فرصت سر صداقت توی این مسائل به مشاوره مراجعه میکنم اما اگه دوستای خوبم هم نظری دارن میتونن بگن .. آخه من تو زندگی قبلیم خیلی صادق بودم و همسرم از تمام حرفایی که من با صداقت بهش گقته بودم به ضرر خودم استفاده کرد... و همیشه حرف اونا رو پیش می کشید.
نقاشی عزیز واقعا خودم دلم می خواد جفت پا برم تو صورتش !! اگه زنشو ببینین اینقد خوشگل و خانومه که نگو نمی فهمم این مردک چی میخواد دیگه ..