RE: چرا بعد از طلاق شديدا پرخور شده ام ؟
یلدای عزیزم ..
هر کسی تو مشکلات یه جور رفتار می کنه .. برعکس تو من توی دوران طلاق و یکی دو ماهه اول به شدت لاغر شدم . 36 کیلو باورت می شه.. اما تو باید خودت به فکر خودت باشی .. کلاس های ورزش ، یوگا ، نقاشی اینا خیلی خوبن و باعث می شن آرامشت برگرده عزیزم..
برای خودت وقت بزار .. نزار به گذشته فکر کنی.. بزار همه چی فراموش شه البته به جز تجربه هاش!!
مواظب خودت باش عزیزم.
ممنون advent
مشكل از تيروييدم بود
كم كاري داره
خوبه اينجا مشاوره بزشكي هم ميدن:227:
الان مشکلتون حل شده؟ زیر نظر پزشک دارو مصرف میکنید؟
نه مشكلم سر جاشه اما واسم لووتيروكسين نوشته كه شروع كردم از امروز
سلام دوست خوبم
درسته ادم وقتی مشکلشو با کسانی که درکش می کنن مطرح میکنه خیلی آروم میشه
عزیزم منم تقریبا مشکل شما را داشتم اینها نشانه هایی از افسردگی است که به این صورت بروز میکنه تو باید سعی کنی خودتو به کارای دیگه سرگرم کنی تا کمتر سراغ خوردن بری یه وقتایی بعضی از ادما به غذا اعتیاد پیدا میکنن و وقتی که عصبی میشن میرن سراغ ماده ای که بهش اعتیاد دارن(غذا) تا اروم بشن در این حالت اصلا سیر شدن رو متوجه نمی شن
تو باید سعی کنی اعتیادتو ترک کنی عزیزم و به کارایی که علاقه داری روی بیاری
از اینکه به پروفایل من اومدین و منو هم راهنمایی کردین ازتون ممنونم
یلدا پرخوری عصبی...
به خاطر اینه که گاهی آدم تو موقعیت بدیه و
رسنشم هست بعد غذا میخوره و حالش بهتر میشه ضمیر ناخود آگاه حالیش نمیشه فکر میکنه غذا خوردن اون حاله بدو خوب کرده در حالی که غذا خوردن گشنگیو رفع کرده و حال بد سر جاش هست
خوب ضمیر ناخود آگاه چون مثل یه بچه است دیگه همیشه اینو تطبیق میده و هر وقت عصبی میشی دستور غذا خوردن از مغز صادر میشه تا حالت بهتر شه
من به شخصه غذا حالمو خیلی بهتر میکنه ... و البته ... و .... ( که خوب ترجیح میدم نگم ... کلا الان تو پی ام اس هستم تصمیم دارم پست نذارم یه دو سه روزی چون دو بار قبل که اینجا برام مشکل ایجاد شد دقیقا تو همین دوران بودم ) ها! بگذریم!
گوشتو حذف کن از زندگیت ( مرغ ماهی گوسفند گوساله پرنده ها و میگو و هر چیزی که گوشته!!!)
بعد غذاهای خوشمزه درست کن
سوپ پیاز لازانیا ( از پنیر پیتزا و چیپس استفاده کن
کلا بدن انسان خیلی راکد طلبه یعنی دوست داره تو یه حالت باقی بمونه و تغییر باعث میشه سریع واکش نشون بده پس وقتی گوشتو حذف کنی و فقط گیاه بخوری و لبنیات و البته خوشمزه...وزن کم میکنی و البته ساز
رو ترازو نرو کالریم در نظر نگیر
غذاها رو خودت بپز از خوردنش لذت ببر
البته فکر نکن به همین راحتیه ها کلا تغییر سخته
دو هفته این کارو ادامه میدی
بعدش لبنیات و هر چیز حیوانیو از زندگی و غذا خوردنت حذف میکنی اینو حدود دو ماه باید ادامه بدی( یعنی خوردنغذاهای صرفا گیاهی ...تو اینتر نت سرچ کن پر اینجور غذا هاست...) وقتی دو ماه گیاه خوار شدی
کم کم نشاسته ( برنج ماکارونی سیب زمینی ) و روغن و از رژیم خذف کن ....( دو هفته)
و حالا میرسیم به جایی که اوج انرژی ومیخواد ... بعد این مدت باید کاملا غذاهای پخته رو از رژیم حذف کنی
در واقع تا الان تو هر گونه گوشت و فراورده حیوانی و نشاسته و روغن نمیخوری به علاوه که هیچ چیز پخته هم نمیخوری و تنها سبزیجات و آب میوه و سبزی و میوه و دانه ها اونم به صورت خام سرو میشن
دو هفته تا دو ماه باید خام گیاه خوار باشی ...
و البته اگه عمر طولانی میخوای برای همه عمر خام گیاه خوار باش( البته کلی اصول و ریزه کاری و چی بخور نخورم داره من کلی گفتم)
تو تک تک مراحل بدن وزن و بیشتر سایز کم میکنه وبت قول میدم بعد تموم شدن این دوره حدودا 6 ماهه به وزن ایده آلت میرسی
کاملا بر اساس تجربیات شخصیمه و در واقع ترکیبی از هزاران دکتری که پیششون رفتم و مقالاتی که خوندم
چ.ن خواستی راجع به گیاه خواری بدونی گفتم
اما بت توصیه میکنم این کارارو نکنی برو پیش یه دکتر تغذیه و یه رژیم درست بگیر روزی دو ساعت پیاده روی کن با یه مشاور مشورت کن راجع به رژیم وپر خوری عصبی چهار تا تکنیک تنفس و فلان و بهمان میده مشکلت حل میشه و از زندگیت لذت ببر باز هم 6 ماهه نتیجه میگیری
سلام یلدا جان ناراحت شدم از مشکلت البته قبلا هم تاپیکتو دنبال میکردم ولی خدارو شکر که زود متوجه شدی و بیش از این اسیر نشدی.منم فهمیدم تو دوران آشنایی ولی گول خوردم تو اون دوران همش با دخترای دیگه بود و وقتی از اونا جواب رد میگرفت میومد سراغ من...حتی بهم میگفت که مثلا رفتم خواستگاری دختر خالم که خیلی خوشکله و فلانه دعا کن جواب مثبت بده ولی وقتی اون رد کرد اومد سراغ من و با من دعوا کرد.بعد عقد هم با چندتا دختر ارتباط داشت و بعد عروسی هم که نور علی النور شده تقیبا 3 ساله میشناسمش هیچ تغییری نکرده که هیچ بلکه بدتر شده.نمیدونم دارم به کجای این زندگی روانه میشم ولی همچنان دارم ادامه میدم من تاوان اشتباهاتمو میدم بر خلاف خواست خانوادم خودمو که همه حسرت شرایطمو میخوردن اسیر یه بیمار تنوع طلب جنسی و دارای اختلال کردم که روز به روز نسبت بهش بدبین تر و متنفر تر میشم و مطمئنم که اونم منو دوست نداشته و نداره فقط داره ادای آدمای پشیمون و عاشق رو در میآره...یلدا جون ببخشید که درد دلم باز شد برات آرزوی موفقیت و شادابی و خوبی دارم
اعتماد جان
واسه همين بهت گفتم دنبال افزايش وزنت نباش
من هم اتفاقا بخاطر اون وزنمو اضافه كردم , بخاطر خوشايندش , حالا مگه كم ميشه:311:
هزارو يك روشم امتحان كردم جواب نداد, كلا استرس اول بايد ازبين بره واسه داشتن بدن سالم اما مگه اين استرسا تموم شدنين
به اين نتيجه رسيدم ادم بايد واسه خودش زندگي كنه, البته فقط در حد نتيجه است ها هنوز عملي نشده:311:
كلا بيخيال شو مثل من
سلام یلدا خانوم ممنون که من رو قابل دونستین
خب اینجور که خودتون گفتین مشکل کم کاری تیروئید هستش مطمئنا بهتر می شین فقط یکم زمان می بره
راستی شما ورزش می کنین ؟ اصلا قد و وزنتون الان چنده ؟ روزانه چقدر فعالیت بدنی دارین ؟(طوری که بدنتون عرق کنه)
اما یکی از بهترین راههای کاهش وزن (چربی سوزی) تمرینات هوازی هست البته اگه تمرین با وزنه بهش اضافه بشه عالی می شه
منتها تمرینات هوازی در دو صورت نتیجه بخشه :1 - صبح به صورت ناشتا 2- بلافاصله بعد تمرین با وزنه
چون توی این دو تا زمان یعنی بعد وزنه زدن و صبح ناشتا ذخایر گلیکوژن بدن خالیه و وقتی شما فعالیت هوازی می کنین چون ذخایر گلیکوژن (سوخت اولیه بدن) خالیه ،بدن مجبوره از چربی ها استفاده کنه واسه تامین انرژی و این همون چیزیه که باعث کاهش وزن می شه
اگر توی خونه تردمیل یا دوچرخه ثابت دارین صبحها ناشتا به مدت 20 الی 30 دقیقه هوازی کار کنین البته با شدت متوسط (طوری که عرق بریزین) البته اینو بگم اولش ممکنه نتونی 30 دقیقه هوازی کار کنی ممکنه روز اول 5_10 دقیقه بیشتر نتونی اصلا ایرادی نداره چون به تدریج توانت زیاد می شه و می تونی مدتش رو به 30 دقیقه برسونی ،البته تا 40 دقیقه هم جا داره ولی توصیه من اینه که شما نیم ساعت هوازی کار کنی کافیه
اما از این مفیدتر روش دومه که گفتم که شما بری باشگاه وزنه بزنی بعد بلافاصله هوازی کار کنی (تردمیل یا دوچرخه ثابت یا ترکیب هر دو ) تمام بدنسازان حرفه ای واسه آماده سازی دوران مسابقه برای چربی سوزی از این روش استفاده می کنن که واقعا موثره (البته زمان بره )
از ساعت 6 غروب به بعد هم غذاهای حاوی کربو هیدرات رو قطع کن با اگر امکانش نیست قطع کنی مقدارش رو به حداقل برسون (غذاهای مثل ماکارونی ،برنج،سیب زمینی، نان ،و...)
همیشه طوری غذا بخورین که کاملا سیر نشین منظورم این نیست کم خوری کنین (چون کم خوری هم هزار جور عوارض داره) منظورم اینه که قبل از سیر شدن کامل ،دست از غذا خوردن بکشید (با خودتون صادق باشین)
6 غروب به بعد بیشتر غذای پروتئینی استفاده کن
اینا که گفتم فقط در صورتی واسه شما مفیده که واقعا اضافه وزن داشته باشین
حتما قد و وزن الانتون رو بگین
اقا حميد مرسي كه اومدي, من قدم 163 است و وزنم قبلا 50 بود والان 68 شده و سير صعودي هم داره:316:
كم كاري تيروييدم زياد نيست و دارم قرص مصرف ميكنم و هميشه هم بوده .البته فكر ميكردم درمان شدم اما ازمايش دادم ديدم هنوز هست
اما هميشه بوده و با اينحال لاغر بودم
ورزش قبلا شنا و اسكيت و پياده روي ميكردم الان هيچي:163:
راستش هم از تمرين با دستگاه ميترسم چون ديدي كه دارم (ببخشيد اگه اشتباهه درستش كنين) اينه كه وقتي اينجور ورزشو رها كني بدتر ميشه و ورزش عضله سازه
اينم بگم بدن من اصلا و اصلا عضلاني نيست
خدايي موندم اين كشتي گيرا چجوري اينقدر راحت وزن كم ميكنن يا مثلا اين وحيد شمسايي فوتباليست
يكي به منم اراده بده:316:
اون وقتا كه ميرفتم(50 كيلو بودم) ايروبيك مربيم خيلي اصرار داشت ادامه بدم و ميگفت فرم بدنت واسه اين ورزش خيلي خوبه اما مشكل اينجاست من زود نفس كم ميارم(خيلي خيلي زود)
اينم فهميدم كه غذاهايي مثل نون و كلا كربوهيدرات حتا كمش به سرعت وزنمو زياد ميكنه
(راستش الان خنده ام كرفت و يادم افتاد هر ورزشي رفتم همه بهم همينو گفتن , شنا هم كه ميرفتم بهم ميگفتن, فكر كنم كلا بحث ماديش مهم بوده نه بدن من!!!):311:
اينم بگم قبلا به سرعت وزن كم ميكردم و به سرعت زياد, كلا اكثرا اينجوري بودم اما الان به سرعت زيادش هنوز هست به سرعت كمش ديگه نيست:82: