RE: سوال در مورد خوابهایی که میبینم
این تاپیک مال سه پیش هست اما گفتم نظرم رو بگم شاید شما خونیدن.
اگر به موضوع خواب علاقمند هستین بهتون پیشنهاد میکنم کتاب انسان و سمبولهایش اثر کارل گوستاو یونک به خصوص بخش رویا ها ش رو بخونید.
من خودم خیلی به خواب و دنیال خواب علاقه دارم. البته خواب صادقه نه و اهل دیدنش هم نیستم. اما خوابهای خودم خیلی وقتها منو نسبت به حالت روحیم با خبر میکنند. من خوابهای تکراری خیلی می بینم و جالب اینجاست که وقتی پیام خواب رو میگیرم دیگه اون خواب رو نمی بینم. مثلا یک مدت زیادی بعد از ازدواج همیشه خواب میدیدم که میخوام برم مهمونی، عروسی یا حتی دانشگاه اما لباس مناسب ندارم و همش نگرانم. بعد از چند سال فهمیدم که من این خواب رو می بینم چون از بعضی از رفتارهای شوهرم در جمع خجالت می کشم و گاهی نگران اینم که چطور میخواد رفتار کنه. از وقتی که این تعبیر برای خوابم به ذهنم رسید دیگه این خواب رو ندیدم. موارد دیگری هم پیش آمده. و علامت اینکه معنی خوابم رو به درستی فهمیدم هم اینه که دیگه اون خواب رو نمیبینم. طبق اون چیزی که یونگ میگه یک سری چیزهای در ضمیر جمعی ما به عنوان سمبل هستند و ما تو خواب این سمبلها رو به عنوان اون چیز اصلی می بینیم. مثلا شوهرم در خواب به صورت لباس برام ظاهر میشد و فکر میکنم در فرهنگ ما یا در ضمیر جمعی ما این هست که زن و شوهر لباس یکدیگر هستند و باید یک جورایی باعث بشن که هر دو زیباتر به نظر برسند.
امیدوارم بتونی پیامی که خوابت برات داره رو بفهمی.