RE: مامانم داره بهم خیانت میکنه کمکم کنید
[/color]به اندازه ی دنیا دلمم گرفته...
[size=medium]چند روزی هست که مامانم تو خودشه میدونم واسه چیه واسه اینکه دیگه نذاشتم شوهرم تنها باشه با مامانم یا اینکه شرایطی پیش بیاد که مامانم بتونه راحت باشه و ابراز علاقه کنه واسه همینه که مامانم زیاد با شوهرم حرف نمیزنه سنگین جواب میده و یه جورایی معلومه که ناراحته ولی من دوست ندارم دوست دارم بخندیم شاد باشیم حرف بزنیم و...
امروز من و بابا و مامان داشتیم تنهایی حرف میزدیم در مورد جهیزیم وحرفایی در همین مورد بعد مامانم به شوخی گفت رفتی خونه ی خودتت بچه رو بیا ری نکنه نیاری هروز باید سر بزنی من فکر کردم شوهرمو میگه گفتم شوهرمو بیارم ؟ یه دفعه جلوی بابام گفت : نه خیر خیلی خوشم میاد ازش بعد با حالت صورتش اینگار که میخوای بالا بیاری گفت اوع.
نمیدونید چقدر بهم بر خورد که بالا تر از این کار هست که بگه اوع ...؟؟؟!!!نمیدونم آخه شوهر من که اصلا اهل نیش و کنایه یا اذیت کردنه خانوادم نیست چرا هر جور دوست داره حرف میزنه اصلا احترام نگه نمیداره با این حرفش من خورد شدم مثلا من دخترشم! منم اصلا هیچی نگفتم بعد چند لحظه رفتم توی اتاق. شما بگین چیکار کنم چه جوری رفتار کنم؟ برم سر خونه زندگیم حتی اگه برام سخت باشه؟ خستم دوست داشتم همه با هم خوب بودیم...:72:
به نظرم خودت می تونی رابطه رو بهتر کنی !
مثلا می گفتی ، مامان علی ( مثلا ) همیشه می گه مثل مادرم شما رو دوس دارم و احترام می زارم ، چرا اینجور می گید !
علی همیشه به شما به چشم مادرش نگاه می کنه
وقتی اینجور مرز دهی می کنید ، کم کم تاثیر خودش رو می زاره ،
یعنی خودتون سازنده این رابطه باشید و مسیر دهنده این رابطه باشی !
در ضمن همسر فهمیده ایی دارید ، با این سن ( 23 ) ! تبریک می گم
عزیزم به نظرم شما حساس شدی اول حساسیتت رو کم کن.شاید همه این مسایل سوتعبیر باشه.بعدشم اوغ زدن مامانت شوخی بوده حتما اگه شوهرت مورد تایید پدر و مادرت نبود دخترشونو بهش نمیدادن .
من اصلا حساس نیستم همیشه سعی کردم خیلی از مسائل رو بهش حساس نشم و جدی نگیرم و یقین دارم که مامانم شوخی نکرده و خیلی جدی این رفتارو داشته خب حالا تو این شرایط من بمونم 1و2 سال دیگه یا برم سر خونه زندگیم؟؟؟
نمی فهمم چرا کسی حرفامم نمیفهمه چرا نظر نمیدین دوستان من خیلی به کمکتون نیاز دارم!!!!:72:
عزیزم مشکلت زمان رفتن به خونه خودته؟نگرانرابطه شوهرت و مادرته؟میتونی روابطو مدریت کنی.نمیدونم من شما میگی رابطه پدر و مادرت خوبه پس مادرت نباید خلا عاطفی داشته باشه.
مژگان 2 عزیز
به هیچ وجه نگران ناراحتی مادرت نباش .
اگر بخواهی این سیکل معیوب اصلاح شود هزینه دارد ، که باید بپذیری ، هزینه اش نیز مدتی تحمل نارحتی و رنج مادرته ، این رنج و ناراحتی به او کمک بسیار خواهد کرد . پس مبادا بخاطر به هم زدن این وضعیت و به قول خودت ساد بودن همه دست از روند درست و محدودیت هایی که برقرار کردید بردارید .
همچنین تحمل سختی های چند برای شروع زندگی مشترک بهتر از وضعیت کنونی هست . پس بهتره زودتر بروید خونه خودتون و مستقل شوید ، این خود بستر زدایی هست برای مادرتان و همسر شما .
موفق باشی
.
ممنونم از راهنمایی ها ی همتون دوستان.
فقط دوست دارم برای هم دعا کنیم تا خدا خودش مشکل همه رو حل کنه.
اگه بازم نظری داشتید بفرستید خیلی کمکم میتونه بکنه ممنون:72:
مژگان جون من فکر میکنم رابطتت رو با مامانت خیلی صمیمی تر کن .وقتی از همسرت دلگیری برو با مامانت راحت صحبت کن و گاهی اوقات یکم اشک بریز و از مامانت بخواه که بهت راه حل بده .بگو مامان من چطور باهاش رفتار کنم ؟دارم اذیت میشم .بزار مامانت دلش برات بسوزه و برات مادری کنه و سعی در حل مشکلات تو کنه .البته به مامانت بگو نمی خوام همسرم بفهمه که به شما چیزی گفتم وگرنه رفتار بدی باهام میکنه و دوست نداره مشکلاتم رو به شما بگم
البته زیاد این کارو نکنی و دروغی هم همسرت رو برای مامانت بد نکنی....زیاده روی نکنی .فقط در حدی که مامانت دلش برای تو بسوزه و بدونه که تو به اون پناه میبری.
تمنا جان ازت ممنونم ولی من دیگه اصلا حس مادرانه به مامانم ندارم الان 1 سال میشه که این حسو داشتم و دیگه نمیتونم به عنوان یه مادر که میخواد دلسوزم باشه نگاه کنم خیلی برام سخته.