RE: نمیدونم خاستگارم بد چشم یا نه؟(دچار وسواس شدم)
سلام
ببین شما سعی کنید صحبتهاتون روی موضوعات مهم باشه و هم شما صحبت کنی و هم طرف مقابل طوری نباشه که یه طرف فقط شنونده باشه بعد اونوقت دیگه به حاشیه زیاد نمی شه توجه کرد و بعد با همین دو سه مورد نمی شه گفت طرف مقابلتون آدم بد چشمیه
این کار رو در محیط های دیگه ای هم امتحان کنید .
سعی کنید موضوعی برای صحبت کردن همیشه داشته باشید
اگر دید که نه هنوز مشکل وجود داره اونوقت کارشناسهای محترم تالار خیلی بهتر راهنماییتون می کنند
شما بهتر از هر کس میتونید این قضیه رو بفهمین مگه نه تو دانشگاه با همید براحتی میشه با چند بار مراقبش بودن و پرس و جو از دانشجوهای مطمئن اینو فهمید.
مرسی کبوتر جان
خوشحالم که یه این مشکل من یه آقا هم میخونه و از دید یه آقا بررسی میشه
دوست من بله گفتم که خانوادم میدونن و اکثرا واسشون تعریف میکنم که چی شده و ...
اما مشکل این جاست که از دید شما یه آقا چطوری بپرسم که هم بد نباشه و بش برنخوره هم حرفم زده باشم؟!!
اما یسنا جان بله خوب من کلا آدم آرومیم حالا شما مبنا گداشتید بر اینکه میخاد حرف برنه!!نمیدونم والا با مامانم که در مورد نگاه و اینا حرف میزدم میگف نباید مستقیم بگی!!میشه واست نقطه ضعف و حساسیتت نشون میده!!
ما گلنوش جان میگم که ایشون مثلا 2 ساعت در هفته تو دانشکدست!!بقیش قرار میزاریم صحبت کنیم یا کتابخونه یا غیره!!
مثلا ما داشتیم حرف میزدیم و پیاده میرفتیم به دلیل اختلاف قد من نمیتونستم نگاشون کنم من سرم پایین بود ولی دیدم چند تا دختر از جلومون رد میشدن اون به شون نگا کرد نه این که به صوذت مدام یا خیره اما خب نگاه کرد بشون!!واقعا دارم دیوونه میشم نمیدونم عادیه یا نه!!!!!فک میکنم حساسیت جون خب ممکن آدم نگاش بخوره به یکی اما ترجیحا بهتره سرش پایین باشه
دیوونه شدمممممم
خوب آبجی بنده خدا که نمیتونه چشماشو ببنده راه بره یا اصلا نگاه نکنه.
آدمه دیگه یک لحظه چشمش میوفته این که خلاف نیست.
خودتونم میگید چشمش دنبالشون نبود همینطوری نگاه کرد.
یعنی شما اصلا تا بحال به پسر همینجوری نگاه نکردید. بدون قصدی؟؟؟؟
و عرض کردم بستگی اخلاق خواستگارتون داره. معمولا روزهای که سر حاله میتونی ازش سوال کنی.
یا براش مثال بزنی البته با کمی سیاست باشه بهتره.
مثال فلان دوستم شوهرش اینجوری انجام میداد .دوستم اومد بامن درد دل کرد بنده خدا. چقدر بده شوهر آدم همش هواسش به اینطرف اون طرف باشه.
خیلی مثالهای بهتر که .اگر دوستان زحمت بکشند کمک کنند عالیه{{{.مخصوصا مریم 123 که حرفهاش عالیه.}}}