خوب این شما هستید که باید بگید من مشکل خاصی دارم یا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب این شما هستید که باید بگید من مشکل خاصی دارم یا نه
ببینید دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط کیارش۲
شما نمی توانید اورا مجبور کنید چون حتما علاقه ندارد !
هرچقدر هم شما نسبت بهش احساس دلسوزی دارید و می خواهید که کار را قبول کند اگر دوست نداشته باشد نمی تواند موفق باشد ..
پس دوست عزیز یکمی شما منطقی فکر کنید!!!
اجازه بدهید و زمان و نظرتان را تحمیل نکنید اجازه بدهید خودش تجزیه و تحمیل کند..
اولا بگم که من اصلا قصد لجبازی ندارم و هروقت بحثی رو ادامه میدم به این دلیله که به طور کامل قانع نشدم.مرسی که توجه می کنید.
____
شما تمام کارهایی که در طول زندگی انجام دادید دوست داشتید؟مگه تو زندگی همه چیز بر طبق علاقه آدمه؟یا اصلا مگه کسی میتونه بدون اینکه کاری رو حتی یکبار امتحان نکرده بگه دوست نداره و تست کردنش رو نیز دوست نداشته باشه؟!!
دوست عزيز
تنها راه به نظرم اينه كه حتي به خواسته غير منطقيش احترام بذاريم و تو فشار نذاريم اونو تا ما رو قانع كنه (البته بستكي داره اين فرد جه نسبتي با شما داره يه فرد با نسبت خيلي نزديك با يه همكار خيلي متفاوته)
در اين صورت اين شانسو داريد كه به صورت غير مستقيم رو ايشون تاثير مثبت بذاريد و با تمايل خودش ادله ايشونو بشنويد
البته انهم فقط در صورت تمايل خود فرد.... حتي اكر از نظر ما منطقي نيامد
موفق باشيد
ممنون شما اولین کسی بودید که یه راه حل درست و حسابی دادید البته بخاطر عوض کردن موضوع تاپیک هم ممنونم که قضیه روشن تر شد.
فقط میشه یکم بیشتر توضیح بدید من نگرفتم!
یعنی دقیقا باید چی کار کنم؟حتی اگه یک درصد شانس موفقیت وجود داشته باشه.
ببينيد ديكران مي توانند همانكونه كه مي انديشند واكنش نشان دهند(كاري به اينكه منطقي هست يا نه نداريم) و ما هم
... بالطبع رفتار وفكر و نيت درست واكنشي مشابه را دارد و بالعكس
يعني اكر روش و عمل ايشون درست و منطقي نيست ايشون خودشون متضرر ميشوند اما اين حق را دارند كه ازادانه فكر كنند و تصميم بكيرند
و ما تنها بايد ميزان انعطاف درست و منطقي خودمان را ىر اين مواقع با رفتار منطقي نشان دهيم كه خود اين موضع مناسب در دراز مدت تاثير مناسبي بر اطرافيانمان ميكذارد
شما بايد درك منطقي از ديكران داشته باشيد و ازادي عمل را به اطرافيانتان بدهيد
موفق باشيد
یعنی یه جورایی منظورتون اینه که به اصطلاح باید هندونه زیر بغلش بذارم.درسته؟
کیارش جان شما یه تعریف از ادم منطقی یا منطق به من بگو.
چرا اصرار داری که دوستت این کار رو قبول کنه؟فکر میکنی به نفعشه؟به صلاحش چی؟هست؟
گاهی ادم باید به این توجه کنه که چی دوست داره؟..زندگی ما فقط پول و کار و درامد بیشتر و....نیست...زندگی ما علاوه بر این چیزا شامل لحظات خوش احساس سرزندگی ارامش به دور از استرس بودن و...هم هست.
اگه دوست شما دوست نداره این کارو انجام بده...حتما برای احساسش دلیل داره.شاید نشه دلیلش رو با منطق چرتکه ای و دو دو تا چهارتایی مقایسه کرد اما حتما بهش ارامش و حس خوبی میده پس رهاش کن و و همونطور که منافعش برات مهمه مصالحش هم برات مهم باشه و به خودت یاداوری کن...روح و روان دوست من به این حس خوب و ارامش نیاز داشته...