RE: درمان افسردگی چه است نام ببرید
ساخت داروهای ضد افسردگی و داروهای تثبيت کننده خلق درمان افسردگی را بهبود بخشيده است. داروها می توانند علائم افسردگی را برطرف کنند و در بسياری از انواع بيماری تبديل به خط اول درمان شده اند. روان درمانی هم می تواند بخشی از درمان باشد که به شما کمک می کند با مشکلات دائمی خود که افسردگی را تحريک می کند يا به آن دامن می زند کنار بياييد. ترکيبی از داروها و يک دوره کوتاه روان درمانی در صورتيکه افسردگی خفيف يا متوسط داشته باشيد، معمولأ با دارو يا درمان الکترو شوک آغاز می شود. به محض اينکه بهتر شويد روان درمانی می تواند مؤثرتر واقع شود.
پزشکان عموماً افسردگی را در دو مرحله درمان می کنند. درمان حاد دارويی به برطرف کردن علائم تا آنجا که شما احساس خوب بودن پيدا کنيد کمک می کند. به محض اينکه علائمتان برطرف شود، رمان نگهدارنده مشخصاً بامدت 6 تا 12 ماه براب پيشگيری از عود ادامه داده می شود.
حتی اگر احساس می کنيد حالتان خوب است و به فعاليتهای معمولتان بازگشته ايد، بسيار مهم است که داروهايتان را مصرف کنيد. در افراد بسياری که يک حمله داشته اند، حمله مجدد افسردگی اتفاق می افتد، اما ادامه درمان به مدت حداقل 6 ماه به ميزان زيادی خطر عود فوری را کم می کند، اگر در بيش از دو مورد حمله قبلی افسردگی داشته ايد، امکان دارد که پزشکتان درمان طولانی مدت با ضدافسردگی ها را پيشنهاد بدهد .
مراقبت از خود
با آغاز درمان ضد افسردگی شما همچنان بايد به طور روزانه کنترل شويد در اينجا چند رهنمود آورده شده است .
مرتبأ پزشک خود را ببينيد: پزشک پيشرفت شما را ارزيابي مي کند، شما را حمايت و تشويق می کند و داروهای شما را در صورت لزوم تعديل می کند.
داروهای خود را دريافت کنيد: پيدا کردن دارويی که برای شما بهترين باشد، ممکن است نياز به چندين بار امتحان داشته باشد. امکان دارد چند هفته طول بکشد تا نتيجه را ببينيد. وقتی احساس بهتر بودن کرديد هم به مصرف داروهايتان همانگونه که توصيه شده است ادامه دهيد.
تنها نمانيد: سعی کنيد در فعاليتهای طبيعی شرکت کنيد .
از خود مراقبت کنيد: يک رژيم سالم داشته باشيد و ميزان مناسبی خواب و ورزش داشته باشيد . ورزش می تواند به درمان بعضی اشکال افسردگی، برطرف شدن استرس و آرام شدن شما کمک کند.
از الکل و داروهای تفريحی پرهيز کنيد: سوء استفاده از الکل و داروها از بهبود شما جلوگيری می کند يا سرعت آن را کند می نماید.
zende neghah dashtan omid . barname rizi
دوست من.بنده 15 ساله که ورزش میکنم و حدود 5 ساله که مربی ام (رشته رزمی) به خدا تواین مدت از ورزش معجزه ها دیدم اول از همه خودم وقتی که داغون میشم میرم سالن باور کن همین که سالن رو میبینم از این رو به اون رو میشم و تو این مدت هم بسیار دوستانی داشتم که با ورزش از این حالات بیرون اومدن
مثلا بابای خودم به خاطر مشکلات اداری و پر مسئولیت بودن کارش مدتی از لحاظ روحی بسیار خسته شده بود و علائم افسردگی در ایشون پدیدار شد تا اینکه من ایشون رو با خودم به محیط های ورزشی مثل استخر دوچرخه سواری دویدن تفریحی و . بردم به خدا(ماشا الله)الن ایشون از من هم شادابتر و سرحال ترن
سلام خانم عزيز
نه مواردی که گفتی را من خيلی دليل افسردگی نميدانم البته بايد دا نست افسردگی کمی ارسی هم آست
به عنوان يک کار شنا س می پرسم
از ربطه با شو هر ت راضی هستی اين مورد تأثير بيشتری بر افسردگی دا رد کمی خودت را در مسا يل زنا شو يی
درگير kn
شما هنوز به افسردگی مبتلا نشديد