RE: چرا به اعضا احترام گذاشته نمیشه !!!؟
من چاکر همه ی اعضاء تالار همدردی به جز مدیر آن هستم . عصبانی هم نیستم .
خواسته ی من منطقیست و برخورد و دلایل مدیر سایتتون هم غیر منطقی ؛ اتفاقاتی هم که در این 9 ماه افتاده از دید برخی از شما مخفی ؛ پس یه کم بهم حق بدید البته اگر خالص هستید و حسن نیت دارید .
یا علی
سلام
به نظر من خواسته ی شما منطقیه...... چون هیچکس بدون دلیل حساب کاربری خودشو حذف نمیکنه... پس شما هم حتما ً دلیلی واسه خودتون دارین...
البته اگه راه حلی نداره ، می تونین پست هایی که میخواین پاک کنین رو حذف کنین!
به نظر من مدير هر قسمتي پستهاي شما رو فقط حذف كنه ديگه كاملاً حذف ميشي http://qsmile.com/qsimages/39.gif http://qsmile.com/qsimages/38.gif
خیلی جالب گفتی :P پس تو این مشاعره من باید "د" بدهم ؟
دلا بسوز که سوز تو کارها بکند
نیاز نیمه شبی دفع صد بلا بکند
در ضمن چون از حافظ ؛ حافظ قرآن هم انتقاد کردی باید بگم اگر حافظ جز جبریون بود این شعرو نمیگفت میگفت؟
:72:............اینم چهارنبود
سلام آرزو
همانطور که قبلا هم گفتم من و هر کس دیگه ای این آزادی رو داریم که از هر کسی که بخوایم انتقاد کنیم حافظ یا غیره هم از این قاعده مستثنا نیست حتی اگه اون شخص بزرگواری مثل حضرت حافظ باشه .
اما یادمون باشه تناقض در اشعار حافظ نسبت به شاعران بزرگ دیگه بیشتر است
مثلا به بیت زیر دقت کن :
نازپرورده تنعم نبرد راه به دوست
عاشقی شیوه ی رندان بلاکش باشد
حالا به بیتی که تو قبلا آوردی توجه کن و مقایسه :
گفت آسان گیر بر خود کارها کز روی طبع
سخت میگردد جهان بر مردمان سخت کوش
!!!!!!!!!!!!!
البته حوصله ندارم نمونه های دیگه رو بیارم اما چون با توجه به شناختی که ازت پیدا کردم و متوجه شدم که کلا متوجه تاپیکها نمی شوی پس باهات به این مشاعره ادامه میدم تا خدای نکرده افسرده نشی !!!
حالا من باید "د" بدم :
در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی
یا رب تو مدد کن که نیفتد به کسی کار کسی
البته زیبا.ده یه تاپیک برای مشاعره داره میتونی بری اونجا و با دوستان به این بازی ادامه بدی البته اونجا هم متوجه مفهوم اون تاپیک نشدی بازم بیا پبش خودم !
سلام زیبا.ده ؛
لطفا به عنوان تنها مدیر شایسته ی تالار این پیشنهاد رو با دیگر مدیران در میون بذار و بنده رو خوشحال کن
سلام آرزو .
یه وقت از طرز نوشتن آقای 118 ناراحت نشیا ....
رجوع شود به :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2055&pid=19755#pid19755
سلام ترلان خوبم :72:
باید خدمت شما دوست نازنینم که به نظر من از طرف خدا اومدید تا به نحوی مراقب دل من باشید بگم من اتفاقا " بهیچوجه " از نوشته های آقای 118 ناراحت نشدم چون بهر حال انتظار این برخورد را از ایشان داشتم وگرنه میتونستم از خیر حضور در این بحث بگذرم اما از طرفی ایشون فکر میکنند من خیلی ادعای دانایی دارم یا دل خیلی خوشی دارم که بخواهند منو تحقیر کنند یا حال منو بگیرند .....
من از کسانی که از ایشون "تشکر" کردند متاسفم خصوصا مورد خانمی که من همیشه دوستش داشتم و آخر... آخرش هم ناراحت نخواهم موند میدونی چرا ؟ترلان عزیزم میگن زخم زبان از زخم شمشیر هم بدتره اما من مرض دارم هرکی اینطور باهام حرف بزنه ته دلم خوشم میاد چون احساس مظلومیت میکنم همون چیزی که منو به خدا نزدیکتر میکنه .
بهرحال خیلی ممنون و متشکرم از شرایطی که بوجود آوردید که با شما حرف بزنم
:72:...........اینم پنج نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آرزو
من از کسانی که از ایشون "تشکر" کردند متاسفم
چرا ؟ تشکر زدن به معنای اعلام موافقت مطلق نیست ! برای مثال بنده از آن قسمت هایی که ایشون حافظ رو رد کردن خوشم اومده ! چون قبلا ها هم عده ای در بحث هایی که با من داشتند از اشعار حافظ به عنوان منبع ! استفاده می کردند !!!!!
بنده به هیچ وجه با قسمت های توهین آمیز موافق نیستم ، از طرف هرکسی میخواد باشه !
:72:
سلام :72:
اما به نظر من تشکر کردن به معنا موافقت با تمام پست می باشد ،اگر کسی با قسمتهایی از پست موافق یا مخالف باشد میتواند نظرش رو با گذاشتن پست دیگری بیان کنه .
اخه خواننده بیچاره(اما به قول یه نفر بیچاره نه بنده خدا) که علم غیب نداره که متوجه بشه فرد تشکر کننده با چه قسمتهایی موافق ویا با چه قسمتهایی مخالف هست .
من فکر می کنم اگر نظراتمون رو واضح بگیم ،سو تفاهم هم ایجاد نمیشه .:):73: