با سلام
خدمت تمامی خانمها شما همه یک طرفه قضاوت می کنید بالاخره اقایون هم وظیفه خودشون رو انجام میدند
ولی گاهی خانمها کارهایی از اونها می خواهند که اقتدار مردانگی زیر سوال میرود ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
خدمت تمامی خانمها شما همه یک طرفه قضاوت می کنید بالاخره اقایون هم وظیفه خودشون رو انجام میدند
ولی گاهی خانمها کارهایی از اونها می خواهند که اقتدار مردانگی زیر سوال میرود ممنونم
سلام به همه دوستای گلم
من فکر می کنم آقایون کار انجام نمیدن چون می ترسن همون کارو بعدا هم انجام بدن و از عاقبت کار که بشه وظیفه می ترسن وگرنه میبینن چقدر خانمهاشون زحمت می کشن فقط راه تشکر و کمک رو بلد نیستن و این به خاطر اینه که مامانشون لوسشون کرده .
سلام
1- به نظر من اگر کسی از بچگی مسئوليت پذير بوده باشد يا اينکه به او مسئوليت داده باشند، يا اصلاً خودش دوست داشته باشد که آدمی مرتب و منظم باشد، فرقی نمی کند دختر يا پسر باشد. در زندگی مشترک هم مسئوليت پذير و فعال خواهد بود.
نتيجه: گريزی از اين امر وجود ندارد.
2- برای تنبلی آقايان بايد تعيين شود که در چه زمينه ای تنبلی وجود دارد؟
متاسفانه برخی آقايان در نان خريدن، بردن زباله ها، نصب پرده، جابجا کردن وسايل سنگين خانه، خريد ميوه و ... و کلاً کارهای مردانه کاهل هستند. و برخی در انجام امور شخصی و نظم و ترتيب و...
که به ندرت پيش می آيد که برخی از همين آقايان که در بالا گفتيم به راحتی غذا درست می کنند.
نتيجه: ما خانمها بايد استعداد همسرمان را در کارها بدانيم و کارها را تقسيم کنيم.
3- اما نکته جالب اينه که ما که از اول همه کارها رو خودمون انجام ميدهيم، و آقا حتی اگر زرنگ وکاری هم باشد، بعد از مدتی به تنبلی رو می آورد و خوش به حالش می شود.
نتيجه: سعی کنيم که همه کارها رو خودمون انجان نديم. مثلا بذاريم تا آشغالها بو بگيرد و بويش به مشام آقا هم برسد.
4- متاسفانه ما ايرانی ها روحيه انجام کار گروهی را نداريم. بايد حتما خودمان کارها را انجام بدهيم تا از نتيجه راضی باشيم و کار هيچ کس را قبول نداريم.
نتيجه: برای رفع تنبلی آقايان بايد اين اخلاق رو کنار بذاريم.
فکر کنم بازهم راه حل هست ولی من اينا به ذهنم رسيد.
موفق و پيروز باشيد.