RE: ازدواج با خانم غیر باکره
مرصی خانم bahar.shadi
نقل قول:
چرا شما داشتن رابطه خودتان را محل اشکال نمی بینید اما رابطه ایشان را پر از اشکال؟
مخالفم ، فرهنگی که بزرگ شدیم توش اینو میگه منم قرار نیست دنیا رو عوض کنم
نقل قول:
ریشه بی اعتمادی شما از نداشتن بکارت نیست. از ارتباط خودتان و بی اعتمادی نسبت به جامعه است
موافقم
نقل قول:
پس بهترین کار این هست که شما این بی اعتمادی خود را درمان کنید وگرنه با هر کسی ازدواج کنید این بیم می رود که اگر به من خیانت کند چه می شود؟
موافقم
نقل قول:
مثلا شما از کجا می دانید طرف حرفه ای است؟ شاید چون شما نسبت به او ذهنیت دارید هر حرکت او را به این حساب می گذارید!
من با همه جور دختری بودم و میفهمم
نقل قول:
اما هر جا یک ریشه خیانت دیدید بدانید مسئله کمبود محبت ممکن است زنی را که تقید ندارد به خطا بکشاند..
موافقم
ببخشید من صحبت میکنم و در حدی نیستم که بخوام نظر بدم ولی دوست عزیز شما میگید که به همه نوع دختر بودید آیا اون حق رو به اون دختر نمیدید که همون فکری که شما در مورد اون دختر میکنید اون دختر هم در مورد شما بکنه اگر اون خانم تن به رابطه جنسی با شما نمیداد محال بود شما همچین فکری رو بکنید مشگل ما ایرانیا اینه که سادگی و دوست داشتن دخترها رو چیز دیگه ای برداشت میکنیم اون چیزی که برای خودت میپسندی برای دیگران هم بپسند همون طور که خودت اینن حق رو به شخص خودت میدی که با همه چور دختر ارتباط داشته باشی این حق رو به اون دختر بده که با کسی دیگه هم قبل از شما رابطه داشته باشه که انشاالله اون دختر خانم اینطور نیست و این فکر زایده تفکرات و شک غلط شما هست دوستمان اشاره خوبی کرد العان یک دختر 14 ساله هم از طریق گوشی تا اینترنت و ماهواره در این موارد کاملا آگاه هست من خودم با اینکه تا حالا هیچ رابطه ای با کسی نداشتم ولی با توجه به مطالعاتم در اینترنت تا حدودی به بخش های زیادی از همبستر شدن آگاه هستم به نظر من اون خانم شمارو دوست داشته که اجازه همچین کاری رو به شما داشته
برادر گرامی
شما قرار نیست دنیا را عوض کنید قبول اما....
اما با فرهنگ غلط دنیا همسو نشوید چرا که این فرهنگ غلط شما را اول از همه می سوزاند!
شما که با معیارهای انسانی می خواهید ازدواج کنید چطور یک اشتباه غلط رایج را توجیه برای عمل نادرست خود
می دانید اما هر جا که به نفعتان باشد فرهنگ را دخیل می دانید و در جای دیگر معیارهای اخلاقی را...
اگر می خواهید با این فرهنگ اشتباه به زندگیتان ادامه دهید به شما قول می دهم که حتی اگر با یک دختر باکره
ازدواج کنید بعید نیست که خود شما به آن دختر ناوارد خیانت نکنید و یا شک خیانت در وجودتان نباشد!
پس اگر واقعا به دنبال راه حل هستید باید بپذیرید که خدایی که ما را خلق کرده و صلاح ما را می خواسته در قرآن
می گوید زن و مرد زناکار را در صورت علنی شدن 80 ضربه تازیانه بزنید و هیچ فرقی هم بین زن و مرد نگذاشته!
چون شما هم یک انسان هستید و اگر جسمتان پرده ای به نام بکارت ندارد روحتان که بکارت و کرامت انسانی دارد و
شما با اشتباهت پی در پی خود بکارت و کرامت روحتان را از بین برده اید!
با دختران زیادی بوده اید اما باز هم من می گویم ممکن است به دلیل بدگمانی دچار این حس شده باشید!
بهر حال دختر هم به اندازه پسر نیاز جنسی دارد و شاید شما پر شور بودن او را با بدگمانی به این حساب گذاشته
اید!
یک نگاه به خودتان و زندگیتان بکنید...با استفاده از یک فرهنگ غلط شما به شک و بی اعتمادی و حتی کمبود
محبت گرفتار شده اید! خوب وقتی راهی اشتباه است دیگر آن را ادامه ندهید...چون در یک رابطه زناشویی بیشتر از
لذت جسمی ، این روحتان است که باید از محبت همسر ارضا و اغنا شود که در روابط غیر مشروع این حالت را و
آرامش روحی را نمی یبابید و بالعکس دچار تردید و بد گمانی می شوید!
بیایید و با نگاهی دیگر به خودتان و زندگیتان مسیر را عوض کنید.
در دین ما سفارش شده که در گذشته یکدیگر کنکاش نکنید و مبنای اعتماد را بر پایه بکارت قرار ندهید! بلکه از
اصالت و نجابت دختر تحقیق کنید و اگر کسی در حال حاضر دارد درست زندگی می کند و خداوند از تقصیرش
گذشته (البته به شرط عدم تکرار اشتباه قبل و ندامت واقعی) شما هم باید با درمان خود چه از لحاظ روحی و چه از
لحاظ معنوی روحتان را از زندان تن رها کنید و با تقید و محدود کردن جسم به اصول اخلاقی به روحتان مجال پرو بال
پیدا کردن و درمان بدهید تا با یک نگاه سالم به دنیا و آن دختر نگاه کنید و بنای اعتماد را از ابتدا بسازید...
پیشنهاد من مطالعه بیشتر و مراجعه به نزد یک مشاوره خوب و زبده است..
با یک نگاه خداگونه رنگ و بوی دنیا عوض می شود...نگاهتان را عوض کنید!
ممنون خانم ها tomcat و bahar
من هم قبول دارم این حرفا رو
همونطور که گفتم مشکلی الان ندارم
سوالم این بود که تو آینده ممکنه این موضوع برام خیلی مهم شه (با توجه به اینکه بی تجربم تو ازدواج)
و خوب یه نفر دیگه رو بدبخت کنم
ببین این خود تو هستی که باید رفتار و نگرشتو تغییر بدی اگر قراره با این نگرش بری جلو ممکنه مشگل پیش بیاد ولی اگر نگرشت مثبت باشه خوب امکان ایجاد مشگل تقریبا پیش نمیاد ای و یک نصیحت به عنوان دوست کوچیک تر اینه که همیشه نیمه پر لیوان رو در زندگی ببینید تا از مشگلات راحتتر رد بشی
در ضمن نیم کیلو سیبیل داریم اون وقت به من میگی خانم
قبلا گفتم بازم تکرار میکنم اول رابطه جنسی جسمی و احساسیت رو باهاش قطع کن و بعد بی رودروایسی و قاطعانه فکر کن و تصمیم بگیر.
فقط خود تو هستی که میتونی بفهمی ایا این موضوع برات مشکلی درست میکنه یا نه و اینکار نیاز به این داره که باهاش رابطه نداشته باشی.
تو حین تصمیم گیریت خوبه به این نکته ها هم توجه کنی.
نقل قول:
تو رابطه جنسی فهمیدم که یه جورایی ایشون واردن (چون خودم واردم و متوجه میشم )
یعنی رابطه جنسی داشته از نظر من شاید بالای 20 30 بار
به عبارتی خوب چون شانس ازدواجش به خاطر باکره نبودنش پایین بوده . احتمالا دلیلی هم نداشته به چیزی پایبند باشه .
ایناس که اذیتم میکنه
نمیدونم شاید ایشون واردن شاید هم بخاطر فیلمایی که دیده روشای مختلف رو یاد گرفته ضمنا اینترنت پر از اینجور مطالب هست که واو به واو رابطه رو توضیح دادن.بلاخره اینم یه احتماله که بعید نیست.
و یه دختر اگه باکره باشه هم اگه بخواد میتونه هزارجور رابطه جنسی رو داشته باشه پس این ربطی به بکارت نداره.
نقل قول:
بیشتر مشکلم اینه که نمیدونم میتونم فراموش کنم گذشتشو یا نه.
کدوم گذشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
گذشته ای که فقط حدس میزنی باشه؟یادت نره تو هیچ مدرک مستدلی نداری که قبلا چیکار کرده و این درباره دخترای دیگه هم صادقه یعنی نمیتونی بفهمی قبلا چیکار کردن. خوب فکر کن...اگه قراره این موضوع مشکلی برات درست کنه بهتره قبل ازدواج جلوش گرفته بشه تا بعدش.
ممنون از شما دوستان
فعلا که دارم فکر میکنم.