RE: سر دوراهی ماندم. برم خارج و یا نرم؟
با تمام وجودم می فهمت چی میگی :302::302::302::302::302::302::302: غم از دست دادن برادر وحشتناکه من 3ماه و 11 روزه که برادرم رفته راستش هنوز باور نکردم تمام زندگیم کن فیکون شده هیچی برام معنی نداره و فقط سعی میکنم روزا بگذره و تموم شه مدام قلبم درد میکنه اینا رو گفتم که بدونی یه بدبخت دیگه با درد مشترک مثل تو هست کاش لااقل یکی می گفت الان دارن چیکار میکنن :302: و آیا می شه یه روزی دوباره دیدشون:302: بیشتر اوقات یه بغض وحشتناکی تو سینه ام که نه بالا میاد نه پایین میره فک کنم تنها کاری که میشه کرد اینه که با این درد بزرگ کنار بیای و اونو تو گوشه دلت جا بدی ببخش ولی راه دیگه ای پیدا نکردم من شخصا دوست دارم زمان مثه برق برام بگذره
واماحتما با مادرت برو اون به وجود شما خیلی احتیاج داره تو این دو سال به جز کلاس زبان اگه حوصله داری تمام اون کلاسا و کارایی که از بچگی دوست داشتی انجام بدی را یادبگیر اگه حوصله داری یه دوره کلاس آرایشگری برو یا خیاطی اونجا هم به دردت می خوره یا کلاسای کامپیوتری برو و مدارک بین المللی بگیر مثل network ,cisco یا هرچیز دیگه معلم خصوصی بگیر برای یه زبان دوم یا سوم مثل فرانسه یا آلمانی.... موفق باشی
REچگونه مرگ برادرمو فراموش کنم
ممنون از لطفت انشاالله خدا صبرت بده
امیدوارم بهترین مکان بهشت نصیب برادرت بشه عزیزم
ولی من نمیدونم چرا اینطوری شدم هر کار میکنم نمیتونم فراموش کنم مثلا همین شنبه رفتم پارک ملت تمام لحظات به یاد داداشم بودم همش خاطرات اون توی ذهنم مرور میشد خیلی راهها رفتم ولی شدنی نبود و بهترین گزینه اینه که هر چی زودتر برم خارج
RE: سر دوراهی ماندم. برم خارج و یا نرم؟
:323: ممنون خیلی مواظب مامانتون باشین مطمئنا درد مادرا خیلی زیادتره هرچند به زبون نیارن حالاشما برای مادرتون جای2نفرید هم جای خودتون هم جای برادرتون مواظبش باشین امیدوارم برادرامون هرجا هستن غرق خوشحالی باشن با وجودیکه ما هیچ وقت اینو نمی تونیم بفهمیم:302: دعا میکنم باغم توی دلت :302:کنار بیای :302: و برادرت غرق نور وراحتی وشادی باشه براشون فاتحه میخونم
REچگونه مرگ برادرمو فراموش کنم