RE: بهتر نیست اعضا رو بیشتر آدم! حساب کنیم؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
یاسا جان اصلا ول کن این بد بد بدا رو.
بیا به خودم رتبه بده من بچه خوبی ام قول میدم پاکش نکنم :311:
بي دل جون قربونت برم. من تازه دو روز نيست به شما رتبه دادم. اگر دوباره بدم اينبار مديريت هم اعمال نشه سيستم فكر كنم كلا پس بزنه!!! :310:
تازه شما اول دست از سركچل بابالنگ دراز ما بردار! رتبه دادن به هوو؟! چه چيزا! :163:
آويژه جان فكر كنم تو اين شكلكت http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...799662701d.gif فقط اين يكيه كه بايد بغلش كرد! http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...ec2f802224.gif نگاه چه عشقولانه داره به روبروش نگاه ميكنه!
اين يكي كه تو هپروته http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...696c9cf902.GIF!!!!
اينم كه مثل بچه گيهاي من عاشق دوربينه! http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...2867698e93.GIF
اين دو تاهم كه عاشقن و اصلا حواسشون به اون بدبختي كه بغلشون ميكنه نيست!! http://www.hamdardi.net/imgup/25809/...95c8d64abf.GIF
خوب بچه ها ديگه شيطووني بسه!! دهه!! :324:
از اين به بعد فقط هر كس در مورد رتبه حذف كردن ميخواد حرف بزنه ميزنه! وگرنه اعمال قانون!!! ميشه پستش به سمت باغ!
آقاي ابراهيمي چه مينالي از مديريت؟ اينجا ما همه يه پا مديريم! :163:
با سلام
پستی که در اینجا نقل قول آوردم از نمونه پستهایی هست که مدیران معمولا حذف می کنند و علتش قرار گرفته شدن در جای نامناسب هست. اگر دقت کنید این انجمن « پیشنهادات ،انتقادات و مشکلات تالار» می باشد. اما مطالب ذیل از نوع سرگرمی و تفریح هست.
حالا خود عزیزان توجه کنند اگر این همه اعضاء هر کس کودک درونش هر دستوری داد اجرا کردند، متوجه می شوید که مطالب مفید بین سرگرمی ها گم می شود.
خواهش می کنم دوستان با مدیران همراهی و مساعدت کنند تا ساختار تالار به نحوی حفظ شود که سرعت دسترسی به مطالب بالا رود و این با همکاری تک تک شما عزیزان امکان پذیر است.
=================
پاورقی:
از اهداف تالار و روش کار مدیریت تالار هرگز این نبوده است که رتبه ای را حذف کند. اگرچه بد استفاده کردن از این ابزار تبعاتش به خود همان افراد برخواهد گشت.
سلام آقاي مدير:72:
بالاخره هركس براي كشاندن شما به تاپيكش ترفندي داره ديگه :311::311:
شما معمولا هميشه همين شكلي به تاپيك ها مراجعه ميكنيد ديگه منم شرطي شدم شرمنده :302:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
=================
پاورقی:
از اهداف تالار و روش کار مدیریت تالار هرگز این نبوده است که رتبه ای را حذف کند. اگرچه بد استفاده کردن از این ابزار تبعاتش به خود همان افراد برخواهد گشت.
ميشه اگر مقدوره توضيح بدين كه بد استفاده كردن از اين ابزار يعني چه؟ به نظر شما رتبه هايي كه به خاطر خلاقيت فردي يا هم حسي عاطفي بجا و اخلاق فردي و .. داده ميشود نادرست استفاده كردنه يا نه؟ چون به هرحال تالار متعلق به شماست و ما مهمانيم و بايد بدونيم شما دقيقا چه نظري دارين.
خيلي ممنون:72:
با سلام
عملکرد و کارکرد مناسب هر سیستم به ساختار صحیح آن بر می گردد. اگر این ساختار صحیح باشد انتظاراتی که از آن سیستم می رود به درستی جواب داده می شود.
مثلا انتظار از یک خودرو وقتی بر آورده می شود که اول خودرو سالم باشد. از یک خودرویی که بنزین و روغن ندارد یا چرخش به درستی کار نمی کند نمی توان انتظار داشت که ما را به مقصد برساند.
تالار همدردی هم به عنوان یک سیستم باید ساختار منظم و صحیح داشته باشد تا بتواند به خوبی کارکرد خود را انجام دهد. تالار برای اینکه بتواند به خوبی به عزیزان کمک رسانی کند ابتدا باید خودش درست سرپا باشد و اجزایش صحیح سرجای خودش باشد.
در واقع همه چیز تالار خدمت رسانی به اعضاء نیست. بخشی هم تامین سلامت تالار و صحت عملکرد آن است.
به همین منظور ابزاری مثل رتبه دهی دراین تالار باید به گونه ای باشد که به مرور به اعضاء مخصوصا به تازه واردین کمک کند که اعضاء کمک رسان و مثبت را سریعا بیابند و از نظرات پخته آنها استفاده کنند.
مثلا شما در صفحه اول که اعضاء بر اساس رتبه اشان به ترتیب شده اند ، بهتر این منظور را در می یابید.
حالا اگر افراد این کارکرد رتبه دهی که برای ساختار صحیح و خود تالار کاربرد دارد درجهت مشاوره ای و هم حسی و ... به کارگیرند. یعنی هر کس که بیشتر مشکل داشت، مثلا کسی که قصد خودکشی داشت یا افسردگی داشت باید بیشتر با او هم حسی شود و انرژی داده شود. پس رتبه بیشتر بدهیم. این کارکرد تالار را در دراز مدت با اختلال مواجه می کند.
زدن پست، همراهی با مراجع و بسیاری از روشها در تالار می تواند در راستای کمک رسانی به شخص مراجع استفاده شود اما بهتر است رتبه دهی و حتی تشکرها بیشتر به منظور محتوا به کار گرفته شود.
لذا با توجه به توضیحات فوق، اگر افرادی رتبه دهی را به خاطر هیجان و دل خود یا صرفا هم حسی و کمک به مراجع یا هر منظور دیگری به سرعت بده بستان کنند، دیگر این رتبه ها کمکی برای ساختار مشورت دهی تالار نخواهد کرد، بلکه صرفا به منظور مشاوره استفاده می شود که اثرش مقطعی و روزمره خواهد شد و ساختار تالار را طی زمان از این نظر متزلزل می کند.
من شخصا تاکنون به کسی رتبه برای خوش آمدنش و هم حسی یا مشورتی ندادم. بلکه با رتبه دهی سعی کردم پست های ارزشمند را برجسته کنم و طبیعتا کسانی که پستهای سازنده و محتوایی بزنند به مرور متمایز شده و دیگران بهتر می توانند از نظرات آنها استفاده کنند.
یه موضوع دیگه رو هم با اجازتون من میگم،
گاهی اوقات ،یک کاربر خیلی مبتدی و تازه وارد نظری رو میده که واقعا عالیه اما هیچ تشکری ازش نمیشه و رتبه ای هم به اون شخص داده نمیشه، اما اگه همون نظر رو و یا حتی یک نظر خیلی معمولی تر رو یک شخص پیشکسوت پیشنهاد بده هزار تا تشکر ازش میشه و رتبه داده میشه ،منظورم به قسمت دوم نیست بلکه به نظر من خیلی بهتره جای اینکه تمام حواسمون به این باشه که یک پست رو چه کسی ارسال کرده، یه ذره هم به محتوای پست دقت کنیم حتی اگه یک شخص کاملا تازه وارد اونو نوشته باشه.
:72: