RE: چرا با شنیدن پاسخ منفی احساس می کنم ضایع شدم ؟
:104::104::104:
افرين فرشته مهربون.
نقل قول:
آخه اگه بابای دختره پول دار یا تحصیل کرده بود . اگه دختره خوش تیپ بود . اگه خونشون جای درست حسابی بود . اگه رشته ی دختره خوب بود حرفی نداشتم که این طوری جوابم رو بدند
اقاي احمدي عزيز شما بيشتر روي شناخت خودت كار كن،همچنين شرايطتت كه درست شد بعد معياراتو بدون رودوايسي نگاه كن و بر اساس اون برو خواستگاري.
خواستگاري كسي برو كه چه جواب رد شنيدي چه جواب مثبت هيچ وقت دربارش اينطوري نگي.
بگذريم از اينكه اگه شما با اون دختر ازدواج هم ميكردي چقد ممكن بود پيش بياد كه تو زندگي همين فكرا رو راجبش كني يا حتي به زبون بياري.
نقل قول:
نوع معیاری که برای انتخاب این دختر داشته ای اصلاً اصولی و اساسی و عاقلانه نبوده . در واقع فقط به نیازت به ازدواج آنهم به طور سطحی توجه داشته ای و اینکه انتخابت کسی و طوری باشه که نه بهت نگه و ..... و اینها یعنی اشتباهات شناختی و محاسباتی برای ازدواج و .....
احمدی گرامی بنده جدی و دلسوزانه گفتم که نیاز به خودشناسی داری هنوز هم سر حرفم هستم چون نوسان تصمیماتت و به عبارتی بی ثباتی ها را اگر نگاه کنی درک خواهی کرد که باید جدی خودت را واکاوی کنی و حفره های آسیب زا را بشناسی و پوشش دهی تا بتوانی به ثبات برسی و درست تشخیص داده ، و تصمیم بگیری و به اقدام برسی ( در همه زمینه ای )
فرشته مهربان اول از بابت تمرکز زدایی ازتون ممنونم . با تمرکز زدایی از بحث های فلسفی و سیاسی خیلی بیشتر از زندگیم احساس رضایت می کنم .
می دونم که اگه حرفی می زنید برای دلسوزی هست و قصد دیگه ای ندارید . اما خب یک مواقعی هم به من حق بدید که نخوام اون طوری که فکر می کنید صلاحم هست رفتار کنم .
اگه سه یا چهار نفر باشند که اینجا بشون خیلی مدیونم یکی از اون ها شمایید . البته فکر نمی کنم انقدر ها هم انتخابم غیر اصولی بوده یا اینکه خیلی بی ثبات باشم . بحث خودشناسی هم از اون بحث هایی هست که برای من ممننوعه حساب می شه . با اینکه شاید به طور کامل فلسفی نباشه و تا حدی به روانشناسی مربوط باشه اما یک مقداری هم بحث فلسفی می شه . به قول معروف انسان از خود شناسی به خدا شناسی می رسه و اینکه از کجا آمده ام آمدنم بهر چه بود ؟
اگز واقعا دلسوز من هستید دیگه ازم نخواهید که سراغ خود شناسی برم . خیلی هم بی ثبات نیستم . معیار هام که عوض نشده . فقط می خوام یک ساله دیگه با همون معیار ها ازدواج کنم .
نقل قول:
اقاي احمدي عزيز شما بيشتر روي شناخت خودت كار كن،همچنين شرايطتت كه درست شد بعد معياراتو بدون رودوايسي نگاه كن و بر اساس اون برو خواستگاري.
خواستگاري كسي برو كه چه جواب رد شنيدي چه جواب مثبت هيچ وقت دربارش اينطوري نگي.
بگذريم از اينكه اگه شما با اون دختر ازدواج هم ميكردي چقد ممكن بود پيش بياد كه تو زندگي همين فكرا رو راجبش كني يا حتي به زبون بياري.
فکر نکنم معیار هام عوض بشه . البته اگه عوض شد با معیار های جدید می رم خواستگاری .
آدمی هم نیستم که اهل مسخره کردن یا پز دادن باشم و اگه اینجا هم حرفی زدم برای این بود که ناراحت بودم .
از مدیران هم تقاضا دارم این تایپیک رو قفل کنند .
نقل قول:
چون نوسان تصمیماتت و به عبارتی بی ثباتی ها را اگر نگاه کنی درک خواهی کرد که باید جدی خودت را واکاوی کنی و حفره های آسیب زا را بشناسی و پوشش دهی تا بتوانی به ثبات برسی و درست تشخیص داده ، و تصمیم بگیری و به اقدام برسی ( در همه زمینه ای )
نقل قول:
از مدیران هم تقاضا دارم این تایپیک رو قفل کنند .
احمدی عزیز :72:باز دوباره که گفتی تاپیکمو قفل کنید.
ای بابا پسر جان بشنو همه حرفایی که برات خوشایند هست و نیست و انقد تو هیجان تصمیم نگیر.
چیزی که من تو پستهات متوجه شدم تصمیم در اوج هیجان و احساس و زود رنجی و احساساتی بودن هست.
گمون میکنم شما کلا ادم احساساتی باشین.که اگه اینطوره در تعادل خوبه اما مواظب باشین در کنترل شما باشه نه شما در کنترل اون.
منظور از خود شناسی شناخت روحیات انسانه.روح ادم هم مثل جسم میمونه.همونطور که برای معالجه جسم باید سلول به سلول و بافت به بافت و اندام به اندام شناختش درباره روح و روان هم تا ندونی چیه و چی لازم داره نمیتونی کاری کنی.
حالا باز بگو بیاین تاپیکمو قفل کنید:304::)
بهار ۶۶ قبلا گفته بودم که آدم احساساتی هستم .
سعی می کنم روی احساسات خودم بیشتر کنترل داشته باشم .
کنترل احساسات هم مربوط به EQ می شه . در مورد هوش هیجانی مطلب زیاد خوندم و pdf هایی گرفتم که هنوز نخوندم . خودم رو تا حدی شناختم و یک سال هم فرصت دارم خودم رو بیشتر بشناسم و بعد تصمیم بگیرم .
دوباره هم اگه به مشکلی برخودم می یام اینجا تا ازتون مشاوره بگیرم . خدانگهدار :72:
نقل قول:
شما فعلاً نیاز مبرم به خودشناسی داری ، بهتره قبل از توجه و تمرکز روی معیارها خویشتن خویش را اساسی بشناسی ، حالا هم وقتشه ، و نیازه برای این منظور بطور حضوری نزد یک روانشناس مطمئن بروی و کمک بگیری برای واکاوی خودت . همچنین مطالعه کنی ، کتابهایی که در مورد شخصیت شناسی و راه های خویشتن شناسی هست . تازه بعد از شناخت خویشتن باید هدف اساسی ات در زندگی را متناسب با شناختی که به دست آورده ای تعیین کنی و بعد از آن خود به خود به سمت تنظیم معیارها میروی . بدون طی این مسیر با این اولویتها در تعیین معیارها سرگردان و دچار تعارضات عدیده خواهی بود .
بهتره راه شناخت خود را اول طی کنی )
فرشته مهربان می گید برم دکتر روان شناس مورد اعتماد . من دکتر مورد اعتمادی نمی شناسم . اگه شما تهران زندگی می کنید و دکتر مورد اعتمادی می شناسید که به درد مشکل من بخوره معرفی کنید . آخه من برم به دکتره چی بگم . بگم خودم رو نمی شناسم ؟
ضمنا اگه کتابی رو در مورد خود شناسی می شناسید بگید . اگه نسخه الکترونیکی اش توی اینترنت باشه که بهتره . البته اگه خودشناسی مربوط به مذهب و فلسقه نمی شه . کتابی هم اگه می خواهید معرفی کنید لطفا مذهبی نباشه
از وقتی که اون جواب رو شنیدم خیلی به هم ریختم . فکر می کنم اگه جای دیگه ای هم برم خواستگاری حالا اگه نخواهند هم اولش جواب رد بدهند منو قبول می کنند تا آمار خواستگار های دخترشون بالا بره .
دیگه هر چی که هست به ازدواج سنتی فکر نمی کنم .
نمی دونم چکار کنم یا برم سراغ دختر بازی به قصد ازدواج یا اینکه با دوست دختر اولم دوباره رفیق بشم .
هیچ وقت نتونستم فراموشش کنم . البته امسال کنکور داره و می ترسم الان اقدام کنم برای کنکورش بد باشه .
آخه خیلی درس خون بود.
چند وقت پیش با داداشم بیرون رفته بودیم لو داد که اون باعث شده بوده که من و دوست دخترم به هم بزنیم . چون اون دوستم رو مثله خواهرش دوست داشت . دختره هم واقعا دختره خوب و پاکی بود .
برای همین یه روز از من می پرسه که واقعا می خوام با دوستم ازدواج کنم . منم اون موقع با اینکه قصدم واقعا ازدواج بود گفتم نه ! آخه فکر می کردم اگه بگم آره بم می گه خاک تو سرت که عاشق شدی .
از اون موقع هم داداشم شروع می کنه که از دوستم جلوی من بد بگه و از من جلوی اون . می گه بیشتر اختلاف ها و دعواهایی که بین من و دوستم بوده رو اون به وجود آورده و همه ی حرف هایی که پشت سر اون به من گفته دروغ بوده و خیلی از چیزهایی هم که دوستم به من نسبت می داد از داداشم شنیده بود.
راستش شماره ای هم از دختره ندارم و اون هم خط منو نداره . البته برخی از دوست دختر های قبلی داداشم ی تونند آمارش رو در بیارند . اگه هنوز نامزد نکرده باشه فکر کنم کیس خیلی مناسبی باشه . امشب به داداشم گفتم آمارش رو در بیاره . اگه دوستم قبول کنه چند ماه دیگه می رم خواستگاریش .
این هم تایپیکی هست که توش در مورد اون حرف زدم .
http://hamdardi.net/thread-17924.html
سلام به دوستان خوبم در همدردی .
راستش یه آدمی مثله من باید همه چی اش به هم بخوره .نمی شه از لحاظ سیاسی و فلسفی یه طوری برخورد کرد و در اخلاق به گونه دیگری رفتار نمود . همون کسایی که توی سیاست و فلسفه و علم و ... قبولشون دارم در مورد اخلاق هم نظر دادند و در این مورد هم باید نظریات اون رو الگو قرار بدم آدم باید عقاید مختلفش به هم بخوره و هم راستا باشه وگرنه دچار مشکل می شه
اصلا روابطم رو با جنس مخالف کنار گداشتم فقط به این دلیل که بیشتر درس بخونم اما نتیجش برعکس شد . درس که نخوندم هیچ از زندگی هم کمتر لذت بردم .
الان شدم همون آدم سابق .رفتم سراغ خط قبلیم و با یک دختری هم دارم آشنایی پیدا می کنم .
می خوام تا 30 سالگی یعنی وقتی که ارشد قبول شدم و 2 سال برای ارشد خوندم و 2 سال سربازی رفتم و بعدشم 4 سالی پول در نیاوردم ازدواج نکنم و بعدشم با یکی مثله خودم ازدواج کنم.
البته امروز مادرم گفت یکی دیگه رو پسندیده و من به مامانم نگفتم که دیگه قصد ازدواج ندارم. نمی دونم چرا ؟ البته مطمئنم که خانواده دختره قبول نمی کنه و اون هم آخرین خواستگاری منه .
در کل ازتون ممنونم . لطفا تایپیک رو هم قفل کنید . ضمنا آقا حامد اگه می شه آخر تایپیک هم منو نصیحت نکن چون توی موقعیت من نیستی و نمی تونی منو درک کنی . شعار دادن کاری نداره اما باید یه واقعیت هم توجه کرد . توی ایران بهتر از رفتاری که من می کنم نمی شه رفتار کرد .