RE: بی اراده و ضعیف و ناتوان ...
راستی دوستان یه مشکل بزرگی هم که دارم اینه که همیشه صبحها که از خواب پا میشم تمام بدنم بی جان هستش !! یعنی حال پا شدن از خوابو ندارم . البته بگم همیشه شبها ساعت 1 می خوابم !! همیشه فکر می کنم بدنم کوفته هستش !! از دعوا های لفظی و بدنی می ترسم چون بی زور هستم !!
مشکلمون با دامادمون این هست که ایشون به هیچ صراطی مستقیم نیستند و با کل خانواده ما درگیر هستن !! همیشه طلبکار هستن !! همش داره خواهرمو اذیت میکنه خوب منم غیرتم اجازه نمیده و تا میام چیزیبهش بگم منو تهدید میکنه میگه میبینمت دیگه تورور ببین چیکارت می کنم !! منم از دعوا میترسم یک دفعه یک جایی منو خفت کنه و اینطوری شوک بهم وارد میشه و نمیتونم حتی حرف بزنم !! این مورد خیلی داره اذیتم میکنه !!
دوست عزيز من فكر ميكنم بهتر باشه حتما يك مراجعه حضوري به يك روانشناس داشته باشيد.
موفق باشيد
دوستان بیشتر کمکم کنید !! یه راه حل خوب و کاربردی بگین از همین امروز شروع کنم !!
مخصوصا مقوله ترس از دعوا چه لفظی و فیزیکی !! یه جورایی کم میارم تو این موضوع !! یا اصلا نمی تونم !![b]
شما به نظرم یک دکتر داخلی هم برو ،آزمایش خون بده ،ببین مشکلی نداری کم خونی یا کمبود ویتامینی چیزی!
که صبح ها انقدر بی انرژِی هستی
در مورد ترس از دعوا،قبلا تا حالا دعوای فیزیکی کردین با این دامادتون؟؟؟یا با کسی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
شما به نظرم یک دکتر داخلی هم برو ،آزمایش خون بده ،ببین مشکلی نداری کم خونی یا کمبود ویتامینی چیزی!
که صبح ها انقدر بی انرژِی هستی
در مورد ترس از دعوا،قبلا تا حالا دعوای فیزیکی کردین با این دامادتون؟؟؟یا با کسی؟
نه اصلا تا حالا دعوای فیزیکی نداشتم !! دعوای لفظی هم همیشه کم آوردم !!
چیکار کنم با این مقوله ترس از دعوای فیزیکی ؟؟
http://www.hamdardi.net/thread-21867.html
به نظرم به این تاپیک من حتما سر بزنید برای شروع کردن ی برنامه ریزی خوب و اصولی
صحبت های آقای sci رو به دقت مطالعه کنید خیلی مفید هست
من طبق توصیه ایشون شروع به برنامه ریزی کردم و خیلی بهتر شدم.
مثلا در مورد اون عادت بد،می تونید اون رو جز کارهایی که میخواهم انجام دهم بنویسید.
و اونجا بنویسید امشب می خواهم اینکار رو نکنم ...
و هر روز برنامه تون رو بنویسید
نه اینکه یهو ی برنامه سنگین بردارید
خودتون اون تاپیک رو بخونید متوجه می شید چی می گم
در مورد ترس از دعوا راستش اینکه شما از دعوا جلوگیری کنید خودش ی امیتاز مثبت شخصیتی هستش
ولی این کارتون نباید از روی ترس باشه...
فکر کنم برای این می ترسید که احساس می کنید ضعیف هستید و نمی تونید از خودتون دفاع کنید
فکر کنم اگر به کلاس های دفاع شخصی برید خیلی اعتماد به نفستون افزایش پیدا میکنه.
موفق باشید :72:
دوست عزیز،
من فکر می کنم اگر اختلافی بین خواهر شما و شوهرش هست، شما نباید دخالتی بکنی.
باید این کار رو به عهده ی خود خواهرت بسپاری. و اگر نیازی هم باشد، پدر مادر شما به بهتر شدن زندگی اونها کمک خواهند کرد و نیازی نیست شما کاری بکنی.
سعی کن روابط خودت رو با دامادتون بهتر بکنی. رابطه ی بد شما با داماد، روی روابط او و خواهر شما هم تاثیر منفی خواهد گذاشت.
و چرا اصلاً باید کاری کنیم که در شرایط دعوا و کتک کاری قرار بگیریم؟
یک چیزی بگویم؟! من هم از دعوا می ترسم! من هم از کتک کاری فراری هستم و متنفر!
ولی یاد گرفتم که اصلاً نیازی به این کار نیست! و هیچ وقت خودم رو تو شرایطی قرار ندادم که نیاز به کتک کاری و یا حتی درگیری لفظی باشد. شما هم همین کار رو بکن. همه مشکلات رو می شود با صبر و آرامش حل کرد.
از محبت خارها گل میشود...
تو زیادی به خودت فشار روحی آوردی. تو یک پسر جوان هستی با توانایی های زیاد!
و مطمئنم که می توانی همه مشکلاتت رو حل کنی. فقط اراده کن و تلاش کن. همه چیز زمان می برد و به انرژی نیاز دارد.
حدس من این هست که کوفتگی بدنت بیشتر به خاطر فعالیت کمت باشه. ولی برای اینکه مطمئن باشی، می توانی به یک پزشک هم مراجعه کنی.
فکر می کنم بهترین و موثرترین راه برای تغییر دادن شرایطت ورزش باشد.
هم اعتماد به نفست رو بالا می برد، هم اراده ات رو، هم وزن کم می کنی و هم بدنت نرم می شود و فشار خون و همه اینها تنظیم می شود.
البته دقت کن که ما اینجا روانشناس نیستیم و اگر پیش یک متخصص بروی بهتر کمکت می کند.
موفق باشی.
دوستان ممنون از راهنماییتون !! واقعا یه جورایی تصمیم گرفتم برم برم سربازیم رو قبل از خرداد ماه درستش کنم !! تا اضافه خدمت بهم نخوره !!
در مورد دانشگاه هم باید برم انصراف بدم !! چون پارسال که رفتم اخراج شده بودم به خاطر مشروط شدن و مشمول شدن نظام وظیفه !! می خوام از نو شروع کنم برم پیام نور فراگیر !! تو خدمت می خوام درس بخونم !!
مشکل دعوا هم تصمیم گرفتم کاری نداشته باشم !! اصلا با دامادمون دعوا نکنم تا بتونم خودمو ازش دور میکنم تا مشکلات بخوابه !!
فقط یه مشکل که دارم اینه که خیلی بی حوصله هستم !! صبحها دوست ندارم از خواب پاشم !! وقتی پا میشم تمام بدنم شل هستش و حال ندارم !! بدنم کوفته هستش !! در این مورد چیکار کنم ؟؟
در مورد ورزش هم می خوام برم بدنسازی با یکی از دوستام !! البته دارم دنبال یه سالن هم میگردم برم فوتسال بازی کنم هفته ای با دوستان !! چطوره ؟؟ این ورزش ها به کم کردن وزن کمک میکنه ؟؟ به زور پیدا کردن چطور ؟؟
سلام،
از خواندن پستت خوشحال شدم.
هر نوع ورزشی بکنی، اگر صحیح انجامش بدهی، خوب و مفید است.
فوتسال که خیلی خوبه و به کم کردن وزن هم کمک می کند.
بدنسازی هم خوبه، ولی به شرط اینکه به صحبت های مربی گوش کنی و وزنه های بیش از حد سنگین نزنی و از موادهای شیمیایی و قرص هایی که خیلی ها مصرف می کنند دوری کنی.
یکی از بهترین ورزشها که خیلی هم کم خرج است، ورزش دو هست! کافیه هفته ای 3 بار، نیم ساعت بدوی! اولش از 10 دقیقه شروع کن و به مرور بیشترش بکن.
می توانی سایت ها و مقالاتی که راجع به تغذیه هستند رو مطالعه کنی تا اطلاعات به دست بیاوری.
تغذیه صحیح خیلی مهم است.
فقط یک مطلبی اضافه کنم. سعی نکن یک دفعه همه مشکل ها رو با هم حل کنی. چون اینطوری خیلی سخت است. به خصوص همیشه آدم زود به نتیجه نمی رسد و زمان می برد. نباید دلزده بشی.
در حد توانت شروع کن و کم کم فعالیت هایت رو بیشتر بکن تا کلاً از این حال و هوا در بیایی.
موفق باشی.
سلام دوستان ممنون از راهنماییتون !!
یه مشکل بزرگ دارم که همش کسل و بی حال هستم !! چیکار کنم ؟؟