شايد مشغله فكري زيادي داشتي كه شما رو خسته كرده و باعث دلسرديتون شده همونطور كه دوستان پيشنهاد دادند مي توانيد بيشتر به خودتون استراحت بدهيد تا با فكري باز بتوانيد به درسهايتان بپردازيد
نمایش نسخه قابل چاپ
شايد مشغله فكري زيادي داشتي كه شما رو خسته كرده و باعث دلسرديتون شده همونطور كه دوستان پيشنهاد دادند مي توانيد بيشتر به خودتون استراحت بدهيد تا با فكري باز بتوانيد به درسهايتان بپردازيد
من هم تقریبا مشکل شما را دارم حتی الان که فصل امتحاناته درس نمی خونم
رشته من کامپیوتره و درسها هم سخت اند اما ....
من نیاز به مشاوره تحصیلی و مهارتی دارم چون هنوز انگیزه ای در من ایجاد نشده ومن دو ترم دیگر مهندس این مملکت خواهم بود و هیچ حرفی برای گفتن ندارم
وقتم داره تلف می شه به برنامه هام عمل نمی کنم
اینجوری که من فهمیدم این مشکل توی همه ایجاد می شه
امیر الان ترم چهارم فیزیکه و دیگه دست و دلش به درس خوندن نمی ره
سعدی هم که ترم چهار کامپیوتره و همین مشکل رو داره
من خودم هم ترم چهارم مدیریت جهانگردی هستم ولی اصلا دل به درس نمی دم
پس اینجوری نتیجه می گیریم که آدما وقتی توی یه کاری به نیمه راه می رسن دلسرد می شن از کاری که انجام دادن و وقتی به ادامه راه فکر می کنن و می بینن هنوز دو سال دیگه مونده چه حالی پیدا می کنن
چرا خودمون به خودمون انگیزه ندیم
سعدی جان
امیر جان شما ها می تونین
حالا که تابستون داره تموم میشه احساس می کنم دلم برای درسام تنگ شده برای شب بیداری ها برای خر خونی ها:303: ونتیجه نگرفتن ها :302:برای حل مسائل چند صفحه ای که آخرش هم به جواب نمی رسه :161:کاش بین دوترم فرد وزوج هم فاصله بود تا خستگی باعث از بین رفتن توان وانگیزه نشه بازم ممنون از راهنمایی هاتون دنیا با همین زشتی هاش قشنگه