RE: چرا همسرم به فیلم ها و عکسهای غیر اخلاقی علاقه دارد؟
از همه دوستان ممنونم.:72:
باید بگم که شوهرم به این جور عکسها و فیلمها معتاد نشده و جای شکرش باقی هست:72:
به خاطر این گفتم دختر روستایی هستم تا بدانید خیلی با اینترنت و تکنولوژی سر و کار نداشتم و زندگی ساده و البته پرمشقت داشتم . موضوع اینه که ما با دوبرادر شوهرم تو خونه زندگی میکنیم و اونا اغلب اوقات روز خونه هستند (پدر شوهرم اینجا زندگی نمیکنند و شوهرم و برادر هایش بچه طلاق هستند)و من آزادی زیادی ندارم جز در اتاق خودمون. در واقع به خاطر مشکلات مالی و اجاره خونه مجبور شدیم باهم زندگی کنیم. و من از این ناراحتم که من حاضر شدم به خاطر اینکه شرایط زندگیمون بهتر بشه این سختی ها را تحمل کنم ولی شوهرم به سراغ چه چیز هایی میره. حتی آزاد نیستم که بلند بلند بخندم یا با هم شوخی کنیم و حرف های معمولی بزنیم. و چه برسد به اینکه در رابطه ... چقدر برام سخته که حتی نباید صدای نفسامون بیرون بره. ( با عرض پوزش به خاطر بعضی حرفها).من که یک زن هستم و درآمد ندارم و هفته ای حداکثر 5000تومن به خاطر رفت وآمد به دانشگاه پول میگیرم چطور میتونم برای خودم لباس بخرم و به خودم برسم. وقتی مهمون داریم از ظاهر خودم خجالت میکشم چون لباس مناسب ندارم. اونوقت چطور تنوع بدم؟ شوهرم به حساسیت من به این موضوع فیلم ها و عکسها میخنده و این منو بیشتر ناراحت میکنه. براش مهم نیست که من زجر میکشم . چرا شما فکر میکنید شوهرم در رابطه ... کمبود داره؟ من تا جایی که تونستم کم نذاشتم . همسرم همیشه ارضا میشه و این منم که هیچ وقت لذت کامل نبرده و نیازم به طور کامل پاسخ داده نشده. طبق راهنمایی شما سعی میکنم به ظاهرم بیشتر برسم و البته مشکلات دیگری هم هست که ترجیح میدم بعدا جداگانه مطرح کنم. ممنونم.:72:
سلام شیبا جان
اول از همه از حرف و راهنمایی های دوستان و مشاوران همدردی ناراحت نشو چون اونا واقعا میخوان کمکت کنن
دوستان آگه گفتن که یکم به خودت برس و خودتو واسه شوهرت آراسته کن و لباسایی که دوس داره تو خونه بپپوش اول از همه که درست گفتن دوم هم این که دوستان نمیدونستند که شما با برادر شوهرتون تو یه خونه زندگی میکنین و به قول خودتون نمیتونین حتی زیاد بلند بخندین
شما گفتین توی رابطته با شوهرتون از خودتون کم میزارین که شوهرتون راضی بشه ولی این کارتون اصلا درست نیست و اینو بدونین وقتی شما نتونین لزت ببرین شوهرتون هم نمیتونه
من خودم به عنوان یه مرد میگم که اگه یه مرد نتونه توی رابطه با زنش لزت کافی رو ببره به فیلم و عکسای ناجور روی میاره تا اونجا به نیازش برسه
پس شما تا جایی که میشه روی ظاهر و رابطه با شوهرتون کار کنین و هیچ وقت نگین ظاهر خوبی ندارم
:72:
عزیزم ازدواج کردن راحته ولی شوهر نگه داشتن توی این دوره زمونه سخته. به نصیحتای دوستان گوش کن. با اینکه مجردم ولی حرفای همه رو قبول دارم. مخصوصا اقایون رو:305:
سلام من تازه عضو شدم وخیلی با قوانین این تالار آشنا نیستم. اما تجاربی دارم. خواهر خوبم تمایل مردان به عکس وفیلم های بد چیز تازه ای نیست والبته به دست آوردن و دنبال کردن این مسایل در مردان کم وزیاد وعموما همگانی نیست. ریشه این اخلاق چند چیز میتواند باشد:
1-تربیت خانوادگی وبی اهمیت بودن این موضوع ازنظر پدر ومادر ویا مبتلا بودن خانواده به امورمستهجن
2- تاثیر محیط وافراد ازقبیل دوستان مبتلا قبل از ازدواج(خانواده خوب اما بی خبر یا بدون قدرت جلوگیری از امور این چنینی)
3-عدم ارضای کامل مرد درروابط زناشویی وخانوادگی
راهکار:
1-سخت نگرفتن وحساس نکردن موضوع .زیرا انسان معمولا برامور نهی شده حریص است
2-مشاوره با افراد روانشناس ومشاورین خانواده واحیانا مشاور مذهبی توانا
3-ایجاد اعتماد برای شوهر وچشم پوشی ودنبال نقطه ضعف نبودن
4-درک شوهر وابراز محبت بیشتر وقدر دانی ازاینکه دنبال دیگران نیست وفقط تورا دوست دارد
به خاطر درک بالاتون تبریک می گم ، همین که به فکر زندگیتون هستید نشان دهنده رشد شماست !
بابت مشکلات مالی ، واقعا سخته ، چون خود من هم تو مشکلاتی بودم و می دونم چقدر سخته ! پس نمی گم راحته و صبر می خواد !
ولی بدونید که حل می شه ! اگه می تونید کار در منزل بگیرید ، خیلی کمکتون می کنه ، شهر شما رو نمی دونم ولی می شه خیلی کارها انجام داد که کمکی برای خودتون باشه !
مطمئن باشید روزی جواب کارهاتون رو می گیرید
باز هم از همه دوستان همدردی که دلسوزانه منو راهنمایی میکنند ممنونم. :72:
من از حرف کسی ناراحت نشدم فقط خواستم شرایط را بیشتر توضیح بدم.:72:
من به این آگاهی رسیدم که من در آراستگی ظاهر خودم کم میذارم و الان دارم تلاش میکنم که بهتر و زیباتر لباس بپوشم. (حداقل در اتاق خودمون) .:72:
شوهرم طی این دو سه روز از همون اول سعی میکرد این کارشو توجیه کنه و به من توضیح بده که کار اشتباهی نبوده. اول گفت از روی کنجکاوی تو گوگل سرچ کرده ولی روز بعدش گفت که این لینک به ایمیلم فرستاده شده بود. بالاخره پس از کلی بحث و به دست و پام افتاد و کلی معذرت خواهی کرد واشتباهشو پذیرفت. این هم بگم که شوهر منو همه فامیل به چشم یک آدم نجیب و خوب میشناسند و همیشه تعریفشو میکنند و برای خود من هم خیلی عزیز هست.:43:همش به فکر کار و زندگیمونه. این برخورد را باهاش کردم تا از این مسایل دوری کنه و بعدا بتونیم باهم بچه های خوبی تربیت کنیم.و ازش خواستم اگر کمبودی در رابطه هست بهم بگه تا بهتر بشیم. امروز صبح متوجه شدم طی این دو روز که باهاش حرف نزدم حسابی تنبیه شده و خیلی دلش برام تنگ شده جوری که نمیتونست ازم دل بکنه و بره بیرون.:72
خدایا شکرت....:323:[/color][/size]
از تمام دوستان تالار همدردی خواهش دارم در مورد مشکلات اخلاقی اقایان طوری صحبت نکنند که انها رو یک امر عادی جلوه بدن. اینطوری هست که ما خودمون کم کم در جامعه ناهنجاریها رو به هنجار و غیر ارزشها رو به ارزش تبدیل میکنیم. لطفا بسیار مراقب باشید.
خوشحالم شیبا که الان راضی هستی
اما یادت باشه باید نهایت تلاشتو کنی تا همسرت دوباره سراغ این چیزا نره
یه چیزی که تو حرفات توجهمو جلب کرد این بود که گفته بودی همسرت ارضا میشه اما خودت هیچ وقت لذت کامل نبردی
عزیزم فکر نکن این از خودگذشتگی و فداکاریه مهمترین کاری که الان باید کنی اینه که خودتم از رابطه لذت ببری و در واقع یه رابطه کامل باشه و رابطه رو اگه کامل کنی همسرت احساس رضایت میکنه طبق خیلی از تحقیقات نیمی از لذت مردا اینه که بتونن همسراشونو راضی کنن و گرنه احساس خوبی بشون دست نمیده و...(سایت همدردی مشاوره نمیده در این موارد فقط در همین حد گفتم که خودت تحقیق کنیو حواست به این مساله باشه )حتی میتونه ریشه مشکلت همین باشه
پس به خودت اهمیت بده مطمئن باش همسرت هم خوشحال تر و راضی تر میشه
شاید اگه در اون موضوع تنوع ایجاد کنین نتیجه های خوبی بگیرین.
از نظرات دوستان همدردی ممنونم.