RE: بکارتمو از دست دادم!چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز:72:
قبل از عید هم راجب همین خواستگارتون تایپ زده بودین.
وخیلی از دوستان عرض کردن که این آقا شمارو به بازی گرفته.
وقصدشم سوء استفاده جنسی بود با وعده ازدواج به شما.
الان در جامعه ما که آمار ازدواج کمی پاین اومده آقایان سود جو .با استفاده از وعدوید ازدواج به دختران ساده لو.به سوء استفاده جنسی میپردازند.
ودر آخر به هر بهانه ای ارتباط را قطع میکنند.
شما فقط یه کاری کن بهش محترامنه بگو ببرت دکتر با خرج ومخارج خودش.
اگر مخالفت کرد کمی بهش گوش زد کن بترسون از قانون وغیره.
بهش بگو قانون با افرادی که دختران رو گول میزنند برای استفادهای جنسی چه برخوردی باهاشون میکنه.
خودم میدونم که باید این رابطه رو تموم کنم اینجا نیستم که بهم بگید بمونم یا برم
اینجام واسه اینکه من بکارتمو از دست دادم و نمیدونم باید چیکار کنم
ازتون در این مورد کمک خواستم
اگه میدونستم کار درستی انجام دادم که الان حالم اینجوری نبود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کبوتر
سلام دوست عزیز:72:
قبل از عید هم راجب همین خواستگارتون تایپ زده بودین.
وخیلی از دوستان عرض کردن که این آقا شمارو به بازی گرفته.
وقصدشم سوء استفاده جنسی بود با وعده ازدواج به شما.
الان در جامعه ما که آمار ازدواج کمی پاین اومده آقایان سود جو .با استفاده از وعدوید ازدواج به دختران ساده لو.به سوء استفاده جنسی میپردازند.
ودر آخر به هر بهانه ای ارتباط را قطع میکنند.
شما فقط یه کاری کن بهش محترامنه بگو ببرت دکتر با خرج ومخارج خودش.
اگر مخالفت کرد کمی بهش گوش زد کن بترسون از قانون وغیره.
بهش بگو قانون با افرادی که دختران رو گول میزنند برای استفادهای جنسی چه برخوردی باهاشون میکنه.
اولش یه 80 تا ضربه شلاغ نصیبش میشه.
مرسی خوبه که حداقل شما یه راهنمایی کردین راستش اینجا شهر کوچیکه و خودشم میدونه که من بخاطر آبروی خودمم هیچ وقت برای همچین مساله ای نمیرم سمت قانون
سلام دوست عزيز!
اگه ميخواي بكارتتو ترميم كني و توي شهر خودت نميتوني بهتر به يه شهر بزرگ كه نزديك شهرتونه پيش يه متخصص زنان بري؟
يه سئوال الان ديگه رابطتت باهاش تموم شده يا نه؟
من دیر متوجه تایپ که الان زدید شدم.
نباید اون بفهمه که شما از اینکه درو همسایه میفهمند میترسید.
باید محکم بدون ترسی ازش بخوای که حداقل شمارو به دکتر ببره. چیزه زیادی ازش نخواستی.
وانمود کن که شده عابروتو زیره پا میزاری و به قانون پناه میبری.
بزار یه تکانی بخوره. درس عبرت بشه براش که هم خدا ازاین عملش نمیگذره هم قانون.
نترس دوست عزیز.
اگر بترسی بجزء افسوردگی چیزی نسیبت نمیشه.
:72:سلام دوست خوبم
خوبی عزیزم
خواهش میکنم نترس
این همه وحشت به دلت راه نده.
منم خیلی خیلی خوب درکت میکنم. من شرایطی شبیه به تو داشتم. اما الان دیگه خدا رو شکر خیلی بهترم. تو هم خوب میشی عزیزم.
من اول یه خواهشی ازت دارم. اگر واقعا قصد داری این رابطه رو تموم کنی ، زودتر تموم کن. این حتی از باکرگی هم مهم تره.
چیزی که پیش روت هست یه راه سخت و دشواره ولی خدا میدونه که طی میشه و از این وضع رها میشی آجی جون.
تا زمانی که این رابطه تموم نشده باشه نمیتونی راجع به ترمیم درست فکر کنی یا کاری انجام بدی.
از نظر روحی باید خیلی قوی باشی. من نمیخوام بترسونمت ولی سخته. برای یه دختر تو جامعه ما سخته.
آقایونی که میان تو این تاپیک و نظر میدن، خیلی نظرات خوب و ارزشمندی دارن اما جای ما نیستن و درک نمیکنن واسه یه دختر یعنی چی.
این یعنی خوردن چوب سادگی و عاشقی عزیزم.
راجع به ترمیم بکارتت من راهنماییت میکنم . کمی اطلاعات دارم . خودمم درگیرش بودم.
نترس خوب میشی. چیزی نیست عزیزم.
تو فقط از اون رابطه بیا بیرون. بعد به ترمیم فکر کن. :72:
فردا میخوام باهاش صحبت کنم
این رو هم بگم من قبل از عید پیش مشاور رفتم ایشون گفتن نا رابطمو قطع کنم نه قطعی
مادرم رو هم وارد ماجرا کنم یعنی رابطه رو وسعت بدم تا مامانم هم ایشونو از دید خودش محک بزنه
اما خودم اخلاقایی دیدم که اگر بخواد تو زندگی اینجوری باشه قطعا من زندگی خوبی نخواهم داشت
خواستم بگم برای اون دوستان که میگن باد این رابطه رو تموم میکردمو ضرره و این چیزا یه وقت فکر نکنن که من اینقدام بی ارادم
منم مشكل شما رو دارم ولي هنوز نميدونم بايد چيكار كنم. اصلا نميدونم دكتري هست كه بتونه كمكمون كنه يا نه.... مدتهاست كه از اون اتفاق ميگذره و من فقط دارم روزهارو ميگذرونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrabooni
:72:سلام دوست خوبم
خوبی عزیزم
خواهش میکنم نترس
این همه وحشت به دلت راه نده.
منم خیلی خیلی خوب درکت میکنم. من شرایطی شبیه به تو داشتم. اما الان دیگه خدا رو شکر خیلی بهترم. تو هم خوب میشی عزیزم.
من اول یه خواهشی ازت دارم. اگر واقعا قصد داری این رابطه رو تموم کنی ، زودتر تموم کن. این حتی از باکرگی هم مهم تره.
چیزی که پیش روت هست یه راه سخت و دشواره ولی خدا میدونه که طی میشه و از این وضع رها میشی آجی جون.
تا زمانی که این رابطه تموم نشده باشه نمیتونی راجع به ترمیم درست فکر کنی یا کاری انجام بدی.
از نظر روحی باید خیلی قوی باشی. من نمیخوام بترسونمت ولی سخته. برای یه دختر تو جامعه ما سخته.
آقایونی که میان تو این تاپیک و نظر میدن، خیلی نظرات خوب و ارزشمندی دارن اما جای ما نیستن و درک نمیکنن واسه یه دختر یعنی چی.
این یعنی خوردن چوب سادگی و عاشقی عزیزم.
راجع به ترمیم بکارتت من راهنماییت میکنم . کمی اطلاعات دارم . خودمم درگیرش بودم.
نترس خوب میشی. چیزی نیست عزیزم.
تو فقط از اون رابطه بیا بیرون. بعد به ترمیم فکر کن. :72:
ممنون که آروومم میکنید خیلی خوشحال میشم و دوست دارم از تجربیاتتون استفتده کنم
من خیلی آدم احساساتی هستم ولی چیزی رو بروز نمیدم واسه همین وقتی مشکلی واسم پیش میاد خیلی درب و داغون میشم
من ساده ام و صبور و یاد گرفتم وفادار باشم واسه همین توی این رابطه همه جوره تحمل کردم و کوتاه اومدو صبر تا این رابطه رو حفظ کنم ولی صبرم تموم شده وتوان تحمل کردن هم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط katty
منم مشكل شما رو دارم ولي هنوز نميدونم بايد چيكار كنم. اصلا نميدونم دكتري هست كه بتونه كمكمون كنه يا نه.... مدتهاست كه از اون اتفاق ميگذره و من فقط دارم روزهارو ميگذرونم
واقعا؟؟؟ فکر کنم باید دلو بزنیم به دریاو این رازو از توی دلمون برداریم و با کسی در میون بذاریم و بریم پیش دکتر یا اینکه با همینجوری مجرد بمونیم مگه اینکه آدم روشنفکری پیدا بشه که بعید میدونم
بهرحال امیدوارم شما هم از راهنمایی دوستان استفاده کنید و مشکلمون رو حل کنیم
دلیل این اتفاق اینه که ما زیادی خودمون رو وقف و اسیر رابطه ای هیچ تعهدی در مقابلش نداریم و 100% در اون وجود نداره میکنیم
سلام scret عزیز
آروم باش گلم
هر اشتباهی یک راه برگشت هم داره! تو خدای بزرگی داری که بزرگترین مسائل در برابر اون کوچک هستن! پس
آرام باش و توکل کن!
اول از همه تطهیر روحت و بازگشت آرامش به توست و اینکه با راز و نیاز با خدا خودت رو آرام کنی! و از اشتباه گذشته
توبه کنی...مطمئن باش خداوند تو رو با آغوش باز می پذیره!
بهتره کمی با خوندن قرآن ، رفتن به مکانهای زیارتی و راز و نیاز آرامش خودت و تسلط به اعصابت رو بدست بیاری!
خداوند ستارالعیوب هست و عیب پوش! راز سنگینی است اما سنگینی نگهداری این راز تاوان آن است! اما مطرح
کردن آن با دیگران که شما را می شناسند کار چندان جالبی نیست! وقتی خدا پرده پوشی می کند تو هم همین
کار را انجام بده!
در مورد وضعیتت هم می توانی به بهانه ای به شهری دیگر سفر کنی و با عمل جراحی خودت را درمان کنی!
فقط نترس و به خدا توکل کن!
اگر صلاح باشد حتما خداوند اسباب رفع مشکل ازدواجت را هم فراهم خواهد کرد اما خواهشا به خودت به چشم
یک مهره سوخته نگاه نکن! هر آدمی دچار خطا می شود ... تو باید سعی کنی بکارت روحت و ارتباط با خدا را مجددا
برقرار و ترمیم کنی! باور کن ترمیم روحت مهمتر از ترمیم جسمت است!
سعی کن با مشغول نگهداشتن خودت فکرت را به این سمت ندهی و با عبادت خودت را آرام کنی!
موفق باشی دوست عزیز
:72:
[quote=bahar.shadi]
سلام scret عزیز
آروم باش گلم
هر اشتباهی یک راه برگشت هم داره! تو خدای بزرگی داری که بزرگترین مسائل در برابر اون کوچک هستن! پس
آرام باش و توکل کن!
اول از همه تطهیر روحت و بازگشت آرامش به توست و اینکه با راز و نیاز با خدا خودت رو آرام کنی! و از اشتباه گذشته
توبه کنی...مطمئن باش خداوند تو رو با آغوش باز می پذیره!
بهتره کمی با خوندن قرآن ، رفتن به مکانهای زیارتی و راز و نیاز آرامش خودت و تسلط به اعصابت رو بدست بیاری!
خداوند ستارالعیوب هست و عیب پوش! راز سنگینی است اما سنگینی نگهداری این راز تاوان آن است! اما مطرح
کردن آن با دیگران که شما را می شناسند کار چندان جالبی نیست! وقتی خدا پرده پوشی می کند تو هم همین
کار را انجام بده!
در مورد وضعیتت هم می توانی به بهانه ای به شهری دیگر سفر کنی و با عمل جراحی خودت را درمان کنی!
فقط نترس و به خدا توکل کن!
اگر صلاح باشد حتما خداوند اسباب رفع مشکل ازدواجت را هم فراهم خواهد کرد اما خواهشا به خودت به چشم
یک مهره سوخته نگاه نکن! هر آدمی دچار خطا می شود ... تو باید سعی کنی بکارت روحت و ارتباط با خدا را مجددا
برقرار و ترمیم کنی! باور کن ترمیم روحت مهمتر از ترمیم جسمت است!
سعی کن با مشغول نگهداشتن خودت فکرت را به این سمت ندهی و با عبادت خودت را آرام کنی!
موفق باشی دوست عزیز
:72:
[/quote
ممنون از دلگرمی تون همین کارو میکنم
میتونم برم یه شهر دیگه اما نمیدونم که همه ی دکترا این کارو انجام میدن یا نه؟چون فکر نمیکنم قانونی باشه!!
mehrabooni جان میشه از تجربه تون بهم بگید؟شما چیکار کردین؟همه دکترا این کارو انجام میدن؟