RE: پیشنهاد ازدواج مردی که هر هفته الکل مصرف میکند
سلام مریم جان
این که شما ایشون رو رد کنید یا خیر،به سطح اعتقاد خودتون برمی گرده و به معیارهایی که برای انتخابتون قرار دادید.
که البته با توضیحی که دادید به نظر می رسه شما نمی تونید به هیج وجه بپذیرید که ایشون الکل مصرف کنه...
اون اصلا این کار رو بد نمی دونه و شما نمی تونید کاری کنید که متوجه زشتی کارش بشه!
چون اصولا اعتقاد شما و ایشون در این زمینه متفاوت هست و اگر هم بخواین ایشون ترک کنه این کاررو،مطمئنا با صحبت به نتیجه دلخواه تون نمی رسید و ممکنه این موضوع زمان بر باشه و مثلا در طی زندگی مشترک و در اثر همسو شدن اعتقادات ایشون با شما،به این نتیجه برسه که این کار رو ترک کنه.
به این که چطور می تونی اون رو متوجه کار اشتباهش کنی،زیاد امیدی نیست!
ولی می تونی براش شرط بزاری و بگی در این صورت به ازدواج با اون فکر می کنی که این کار رو ترک کنه.
و اگر دلیل اورد شما هم دلیل های خودت رو منطقی بگو و بگو من اعتقادم این هست و از اعتقادم کوتاه نمی ام.
در ازدواج نمی شه روی چنین مسایل مهمی شرط و شروط تعیین کرد باید اصل رو روی پذیرش گذاشت.
خیلی اوقات شرط ها را برای رسیدن به مقصود قبول می کنیم و لی عمل کردن به آن زهی خیال باطل و اون موقع جبران این انتخاب اشتباه بسیار هزینه بر تر از الان هست.
پایه و اساس انتخابتون بر این اساس باشه که آیا می تونید با یک آدمی که مشروب می خوره زندگی کنید؟
که هر عقل سلیمی ادم را از این انتخاب منع می کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
در ازدواج نمی شه روی چنین مسایل مهمی شرط و شروط تعیین کرد باید اصل رو روی پذیرش گذاشت.
خیلی اوقات شرط ها را برای رسیدن به مقصود قبول می کنیم و لی عمل کردن به آن زهی خیال باطل و اون موقع جبران این انتخاب اشتباه بسیار هزینه بر تر از الان هست.
پایه و اساس انتخابتون بر این اساس باشه که آیا می تونید با یک آدمی که مشروب می خوره زندگی کنید؟
که هر عقل سلیمی ادم را از این انتخاب منع می کنه.
:104::104::104::104:
:104::104::104::104:
واقعا درست گفتید .
اومدو بخاطره به دست آوردن شما شرط رو قبول کرد.
بعداز اینکه کار از کار گذشت میزنه زیزش .وشما هم که کاری از دست تون بر نمیاد.
باید بسوزی وبسازی.
پش رو شرط .قول دادن نمیشه حساب کردش.
مريم جان راه حل مشكل شما فقط يك جمله است: براي هميشه فراموشش كن.:305:
مرسی از همه دوستان عزیزم . فقط چندتا مسئله رو بگم 1- اگر ایشون میخواست حرفی بزنه و بعد بزنه زیرش یعنی شرط رو قبول کنه و بعد از ازدواج بزنه زیرش که اصلا این رو عنوان نمیکرد که الکل مصرف میکنه ! 2- اگـــــــــر هم من چنین شرطی رو میذاشتم که نمیذاااارم، به حرف ایشون اکتفا نمیکردم بلکه امتحان و تحقیق میکردم ببینم تا چه حد سر حرفش هست .3- اینکه به خاطر شرط من بذاره کنار فایده نداره چون ممکنه بعد از چند سال کم بیاره و دوباره بره سراغش باید متوجه بشه که کارش زشته و با وجود و میل خودش بخاد بزاره کنار که دیگه هیچ وقت نره سراغش.
اما کبوتر عزیزم من 25 سالمه اما اصلا مسئله این نیست از این بترسم که موقعیت بهتری برام پیش نیاد فقط حس خوبی بهش دارم چون ایشون رفتار و شخصیت عالی دارند و حس میکردم که اگر بخواد براحتی میتونه بزاره کنار( فقط اگــــــر بخواد) و دنبال راهی بودم که این میل رو درش بیدار کنم تا بذاره کنار. ببینید شده من عصبانی بشم داد بزنم اما ایشون اصلا عصبانی نمیشه و خیلی خوب خودش رو کنترل میکنه و به گفته خودش سالهاست که مصرف میکنه و همیشه مصرفش رو کنترل کرده و نه سیگار کشیده نه مصرفش رو برده بالا و نه مست شده . من فکر میکردم که اگر راه بهتری برای رفع خستگی و استرس پیدا کنه و خودش واقعا بخواد با تمام سختی ها میتونه بزاره کنار چون مقدار مصرفش خیلی پایینه طوری که گفتم تو رفتار و مسائل روزمرش اصـــلا مشخص نبود که الکل مصرف میکنه. در هر صورت اگر حاضر نشه که بذاره کنار هرگز باهاش ازدواج نمیکنم .
کبوتر و لیلا و بی نهایت عزیز ، بی نهایت ازتون متشکرم که دلسوزانه راهنماییم میکنید اگر نتونم میلدرونی به ترک رو درش زنده کنم قطعا پاسخ منفی بهش خواهم داد . مرسی
مریم جان خلاصه میگم بافکر اینکه میتونی فرد مورد نظرتو عوض کنی و در اینده تغییر میکنه باهاش ازدواج نکن. اگه انتخابش کردی همونه بایدخودشو قبول داشته باشی
مریم اگر می خوای اون به میل خودش این کار رو کنه ،و به زشتی کارش پی ببره !خوب کلا من فکر می کنم اصلا نمیشه همچین چیزی در یک مدت کوتاه !
خوب ی مدت طولانی اون به این وضعیت عادت کرده و اصلا فرهنگ خانوادش هم همینه دیگه!
شما نمیتونی اون رو دلخواه خودت کنی!
اونم که گفتی اگر به شرط من بزاره کنار!من نگفتم براش شرط بزار که به خاطر تو بزاره کنار،،گفتم بگو من در این صورت حاضرم با شما ازدواج کنم که این کار رو نکنی.
ببین ایا اصلا می تونه این موضوع رو بپذیره یا نه!
نمی دونم تا حالا با چنین موردی برخورد داشتی یا نه
ولی من از نزدیک برخورد داشتم و دیدم این آقا تو سن 50 سالگی به این نتیجه رسید که این کارش غلطه
او ن هم در اثر سکته قلبی شدید!
وگرنه 30 سال خانمش با این موضوع جنگید و بی نتیجه بود.
خوب شما که فرشته نجات انسان ها نیستید که بخواین ایشون رو به راه راست هدایت کنید.
شما معیار خودت رو در نظر بگیر و اگر اون نداره بیخیالش شو دیگه.
مصرف مشروبات که دریک روز مصرف بشه که به اثر تاروزه بعدباقی نمیمانه که رو رفتارش در هفته تعثیر بزاره. نهایتش 6 ساعت توحال خودش نیست. بعداز wucاز بدنش مقدار زیادش خارج میشه اثر کم میشه.
شما گفتید در طول هفته عادی هست ونشون نمیده. خوب نبایدم نشون بده که مسته.
انگاری داری با این مسعله یه جورای کنار میای .
موفق باشی دوست عزیز.
من تا اونجای که احساس برادرانه ام حکم میکرد راهنمایتون کردم.
نقل قول:
حس میکردم که اگر بخواد براحتی میتونه بزاره کنار( فقط اگــــــر بخواد) و دنبال راهی بودم که این میل رو درش بیدار کنم تا بذاره کنار
سلام
این حس شما کاملا اشتباه هست.مسئله به این سادگی که شما فکر میکنی نیست.ترک دادن ایشون هم نه وظیفه شماست نه از عهده شما بر میاد.
مرسی نازنین عزیزم بنظرم شما خیلی خوب شرایط من رو درک میکنی خصوصا تو کامنت اول دقیقا حرف دلم رو زدی و من تو تشکرم شمارو از قلم انداختم میخواستم ویژه تشکر کنم یادم رفت ;-)
پدرش مذهبیه و کلا خانواده اش خوششون نمیاد از این قضیه اما خب جلوی چشم اونا نمیخوره که بقول معروف حرصشون بده ....
آره منم معتقدم ممکنه به مرور زمان و در اثر معاشرت بشه رو اعتقاداتش اثر گذاشت اما من نمیتونم چنین ریسکی کنم چون ممکنه وابسته شم در حالی که او همچنان سر عقیده خودشه . فکر میکنم بهتر باشه که جواب منفی بدم
یه مطلب دیگه ، دوستان ، من فرشته نجات نیستم و وظیفه خودم هم نمیدونم که اون رو ترک بدم اما فقط یه حس دوست داشتن بود همین! منم ازش خوشم اومده بود و یه جورایی حس میکردم دوسش داشتم و منم دلم میخاد که باهاش ازدواج کنم برای همین دلم میخاست سالم باشه وگرنه نه حس وظیفست نه ترحم ............
در نهایت به این نتیجه رسیدم که بهش بگم نه
از همه دوستان که کمکم کردن ممنونم