RE: مشکل عقد در ایام فاطمیه
پیدا دوست عزیز.:72:
چرا افکار آقایون رو به انحراف میکشی .
این چه حرفیه میگید{البته سهمیه 4 بار عقد رودارید}اونم برای یه جوانی که تازه داره وارده زندگی میشه.
سعی کنید در مشاوره به دوستان از کلمات زیبای استفاده کنید.
انحراف کردن دوستان مراجعه کننده .{ممنوع}:324:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan.s200
الانم که همه چیز فراهم شده نمیتونیم عقد کنیم
به دلیل اینکه خانمم میگه باید برای عقد رقص و نوار گذاشتن داشته باشیم
ولی د این ایام نمیشه
حالام باید یک ماه صبر کنم تا این ایام بگذره(ایام فاطمیه)
به نظر شما نمیشه کاریش کرد؟
یکی از دوستام میگفت ده روز اول نمیشه
ولی ده روز وسط میشه نوار و رقص گذاشت
فکر کنم به خاطر ایام فاطمیه باید عقدمو یک ماه دیگه بندازم؟لطفا کمک کنیید
لطفا راهنماییم کنیید
اینهم شد مشکل؟!
ایام فاطمیه که چند روز بیشتر نیست. این چند روز هم چشم رو هم بذاری سپری شده. از حالا هم میتونی ضمن احترام و محزون بودن برای اون ایام، یه خورده هم محزون باشی برای برنامه ریزی و خرج کردن پولهات برای جشن عقد. یه خورده خلاق باش! مشکلات پیچیده تر در حد المپیاد بیار حل کنیم. :311:
خود من آدم مذهبی هستم ، دهه اول که به کل اینقدر ضعیف هست روایاتش که اصلا حساب نکنید و براتون مهم نباشه !
کلا 6 روز هست ، غیر از این روز ها به نظرم ( نظر بنده ) هیچ مشکلی نداره ! الکی مردم رو از دین زده نکنید !
محرم و صفر هم چون سنگین هست می گن عقد و عروسی نگیرید و الی کل محرم و صفر که عزاداری و شهادت نیست !
عرف با شرع فرق داره ! الان این هم به نظرم مسخره بازی عده ایی هست که یک ماه رو کلا می گند ایام فاطمیه !
بهتره تو دلمون و وجدان خودمون بیشتر به حرف این عزیزان گوش بدیم تا اینکه هی بزنیم تو سر وکله و گریه کنیم و بعد وضع جامعه ما این باشه که می بینیم !
شما هم همون 6 روز سعی کنید نه عقد کنید نه شادی !
بقیش مهم نیست ! ازدواج مساله بسیار مهمی هست که حتی توش استخاره هم مناسب نیست !
به جز 10 روز محرم و روزهای شهادت میشه عروسی گرفت.ولی این جور بحث ها بحث دل هست نه شرع. به هر حال هر کسی به اندازه خودش ....
ان شالله زندگی موفقی رو شروع کنید