RE: با پــدری که به فکر خـانواده نیست ، چیکار کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پیدا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
به دلایل زیر فکر می کنم که دوستمون نداره:
1-مرور که می کنم شاید در طول سال گذشته به اندازه شش صفحه کاغذ A4 (یه رو!) هم با من صحبت نکرده.
2-عملاً هیچ تلاشی در زمینه ازدواج 2تا خواهرام انجام ندادند.
3-سرمایه های بسیار زیادی رو هدر دادند. که اگر ایشون خوب مدیریت می کردند ،مسلماً اکنون همگی مهاجرت کرده بودیم.(نزدیک 30-40 سال هدر دادن سرمایه)
4-در مسئله ازدواج خودم در آینده (که هنوز در هیچ مرحله ایی هم نیست ، و هیچ فردی انتخاب نشده و هیچ حرفی هم زده نشده) ایشون رو به عنوان یک مشکل در ازدواج خودم می دونم .
5-عملا احساس می کنیم که سایه پدر بالای سرمون نبوده.
شرایط سنی خانواده:
بزرگترین 36 و کوچکترین25
تمام اعضا خانواده حداقل مدرک لیسانس رو دارن و جزء خانواده های تاپ فامیل هستیم .
امید نمی خوام نصیحت کنم ولی می خوام یک کم منطقی تر به موضوع نگاه کنی.
همین که خانواده ات جزو خانواده های تاپ فامیل هست، بخاطر پدر و مادرت هست و البته تلاش شما به عنوان فرزندان خانواده.
نمی تونی پدرت را عوض کنی. به هیچ وجه نمی تونی. عوض کردن کوچیکترین عادت این مرد بالای 60 سال، مدتها زمان و انرژی می بره. مگه می شه اعتقاداتش را عوض کرد؟ مگه می شه به این راحتی تفکر و نگرشش را عوض کرد؟
نه ، مسلما نمی خوایم نظرش و نگرششو عوض کنیم.سری به تاپیکهای دوستان بزن. اکثر مراجعین تالار خانمها هستند. کدومشون تونستند عادت و اخلاق همسرشون را عوض کنند. با وجودی که همسر بیشتر روی فرد نفوذ و تاثیر داره تا فرزند. تاپیک ladan را بخون. دو سال تمام سعی کرد به مردی که عاشقش بود یاد بده که به نظافت و بهداشتش اهمیت بده. آخرین ارتباطشون هنوز هم آقا به شدت بوی عرق می داد!! این یک کار خیلی ساده است و معمولا هم لذتش برای خود آدم از هر کس دیگری بیشتر است. ولی باز اون فرد هیچ تغییری نکرد. علیرغم ادعای عشق و ...
می خوام بگم که عوض کردن عادت آدمها خیییلی سخته. فکر می کنم در مردها سخت تره. احساس می کنم خانمها در این مورد انعطاف پذیرتر هستند.
بگذریم. از پدر 60 ساله ات انتظار هیچ تغییری را نداشته باش.
می شه به طور واضح بگی پدرت برای ازدواج دو خواهرت باید چیکار می کرد که نکرده؟
چرا پدرت یک مشکل در ازدواج شماست؟ مشکل وجود ایشون چیه؟ چه کاری باید بکنه که نکرده؟
بی خیال بی خیاله.نمازش و اعتقاداتش هم به خودش مربوط است.
پدر شما سرمایه اش را در زندگی به خاطر اشتباهش از دست داده. باید به شما جوابگو باشد؟
فکر نمی کنی زیادی از پدرت توقع داری؟
نه
کوچکترین فرد این خانواده 25 ساله است. با این سن و سال انتظار دارید پدرتان برایتان کار پیدا کند یا درآمد ایجاد کند یا ؟؟؟
ما کوچکترین ارتباط مالی باهاش نداریم ، همه مون هم شغل داریم و درامد.
فکر می کنم بهتر هست که به جای پیدا کردن مقصر و انتقال مسئولیتهاتون به دیگری، دنبال زندگی خودت باشی و دنبال پیشرفت.
این درد ماست :
کجای گریه های من ، رسیدی تو به داد من ؟
نبودی تو برای من ، نبودی تو به یاد من.
نبودی تو پناه من ، نبودی تکیه گاه من.