RE: همسر خواهر شوهرم بهم نظر داره !!
خانم مریم، موردی که از حرفهای شما متوجه شدم اینه که شما ایشون رو خیلی بالا تصور میکنید یا حداقل از خودتون و شوهرتون ایشون رو بالاتر می دونید.این رو به وضوح میشه از مطالبتون فهمید.
ظاهرا مشکل شما فقط نگاههای ایشون نیست بلکه بیشتر رفتار تحقیر آمیز ایشون با شما، شما رو اذیت میکنه.
تنها راه اینه که اعتماد به نفس خودتون رو حفظ و تقویت کنید و نسبت به این رفتارش(بی احترامی هاش) بیتفاوت باشید.منظورم اینه که لازم نیست هر بار که از مهمونی برمیگردید،ساعت های زیادی رو اختصاص به فکر کردن به حرکات و رفتار ایشون بکنید(مگر اینکه خط قرمزها رو رد کنه...که گفتم...)
ببینید،اگر شخصی توی جمع با همه سلام و احوالپرسی کنه و با یک نفر نکنه، این چی رو نشون میده!؟ جز اینه که بی ادبی و بی شخصیتی خود شخص رو نشون میده!؟
یا مثلا به همه چای تعارف کنه جز شما...خب اینا کودنی و گستاخی اون شخص رو به همه ثابت میکنه،اون با این رفتارها خودش رو داره ضایع میکنه نه شمارو،ولی شما چون خودتون رو پایین تر از ایشون تصور میکنید به دل میگیرید و حس میکنید که ضایع شدید.
یه مثال میزنم شاید منظورم رو بگیرید
تا حالا رفتید باغ وحش!؟ وقتی از کنار قفس میمونا رد میشید،حرکات عجیب و غریب انجام میدن، از خودشون صدا در میارن، براتون شکلک در میارن! ولی شما بیتفاوت از کنارشون رد میشید یا فوقش میزنید زیر خنده! چرا!؟ چون اون حیوون هست و شما انسان.شما در اینکه از اون بالاتر هستید شکی ندارید.در اینکه اون عقل و شعور و فهم نداره شکی ندارید.پس اهمیتی نمیدید و ناراحت نمیشید...
تا وقتی که شما این آقا رو توی ذهنتون خیلی بزرگ و عالی تصور کنید،این اذیت شدنتون پایان نخواهد داشت!
(در ضمن اون بازیگری هم که گفتید اصلا جذاب و خوشتیپ نیست!:33: )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مایسا
با سلام من یه مشکل بزرگ دارم ولی می ترسم عنوانش کنم واقعا مشکله بدیه
چرا کسی جواب نمیده
مایسای عزیز
به همدردی خوش آمدید.
برای راهنمایی گرفتن باید واسه مشکلتون یه تاپیک جداگانه باز کنید.
در صفحه اصلی تالار ،انجمنی رو انتخاب کنید که مشکلتون مربوط به اون انجمن باشد بعد بر روی
موضوع جدید کلیک کنید. توجه داشته باشید که باید عنوانی انتخاب کنید که بیان کننده
مشکلتون باشد.
با اوخیلی خیلی جدی رفتار کن و تا جایی که می توانی در بحث هایی که ایشان می کنند دور باشی .
رفت و امدت رو هم کمتر کن ....
آیا خواهرشوهرت متوجه این رفتارهای او نشده؟!
به نظر من هم بهتره که در این مورد با کسی حرفی نزنی و فقط سعی کن نسبت بهش دور باشی!
مریم گلم
این آدم احمق دیده تا حالا نتونسته توجه شما رو به خودش جلب کنه، حالا فکر کرده با این روش جدیدش که مثلا ضایع کردن شما توی جمعه، میتونه توجهتونو جلب کنه و اگه خیلی خیلی احمق باشه ممکنه فکر کنه شما واسه اینکه دیگه ضایعتون نکنه از این به بعد باهاش نرمتر برخورد میکنید. :311:
شاید هم میخواد با این کارا شما رو وادار کنه که جوابشو بدید و باهاش کل کل کنید. اونوقت از این کل کل لذت میبره و فکر میکنه بالاخره تونسته مهر سکوت شما رو بشکنه و بعدشم به خیال خودش حالا که این سد شکسته شد، شما دیگه باهاش راحت خواهید بود.
شایدم انقدر بخاطر قیافش مغرور شده که دیده نتونسته توجه شمارو جلب کنه داره به هر دری میزنه تا به خودش ثابت کنه که من هر زنی رو از پا درمیارم.
مردک روانی :311:
فکر کن اصلا وجود خارجی نداره. فکر کن چوب لباسیه:311:
ممنون از همه دوستان عزیزم
نمیدونید با حرفاتون چه بار عظیمی رو از روی دلم برداشتید
ممنونم از شما اقا مهرداد.پستتون رو که خوندم کلی خنددیم.مثال جالبی بود.
راستش به نظر منم اون هنرپیشه خوش تیپ نیست.اما وقتی مدام همه اطرافیان از شباهت ایشون میگن ....البته این دلیل قانع کننده ای نیست و منم نباید تحت تاثیر حرفای دیگران قرار بگیرم.باید در این نگرش خودم تغییری ایجاد کنم
چشمک عزیزم.کلا رفت و امدمون زیاد نیست.باورت نمیشه سیاستی داره این آقا که حد و نصاب نداره.حتی بعضی اوات میره توی اتاق تاریک میشینه و از لای در منو نگاه میکنه.هیچکسم متوجه نمیشه.نمیدونم..شایدم بهخاطر اینه که خواهر شوهرم همیشه به خون من تشنه هستش....
جدیدا هم خواهر شوهرم مثل من لباس میپوشه..میخواد درس بخونه...فکرشو بکنید یه آدمی که کاملا بی حجاب بود یک شبه نوع پوشش اون شد مثل من !!
باران جانمنم با نظر شما موافقم و فکر میکنم درد این بشر همین باشه.راست میگی.باید فکر کنم وجود نداره.
احتمالا خواهر شوهر شما متوجه موضوع شده.
گفتنی ها رو دوستان گفتند.
رفت و امد را به حداقل برسونید.
اعتماد به نفستون را بالا ببرید. ایشون متوجه شده اند که شما رو با کارهاشون تحت تاثیر قرار داده اند لذا با ایشون از موضع قدرت وارد شوید.
بی اهمیت باشید نسبت به ایشون.
یک نکته که به نفع شماست این هست که خواهر شوهرتون تمایلی به ارتباط گیری ندارند و همسرتون هم اذعان داشته اند که آنها لیاقت محبت های شما رو ندارند(در اینجا هم بحث هست با تمام این تفاسیر چه لزومی داشته که شما اصرار به محبت ورزیدن به این خانواده داشتید!!!!!!!!)
پس راحت تر می تونید ازشون دوری کنید.
مریم عزیز سلام صبحت بخیر
دوستان همه راهکارها رو گفتن
منم فکر میکنم اگه بعد چهار سال از نگاه پیش روی نکرده میشه با کم کردن رابطه و بی اهمیتی به نگاهش موضوع رو کنترل کرد
مریم جان به سیاست و رفتار و نگاهش کاملا بی تفاوت باش سعی کن در جمع نادیده اش بگیری و یه کوچولو فکر میکنم زیادی فکرت رو مشغول رفتار این آقا کردی عزیز دلم در ذهنت هم به نگاهش و رفتارش اهمیت نده
سال خوبی در کنار همسرت برات آرزومندم:72:
مریم خانوم
بهترین عکس العمل بی تفاوتیه. خیلی مراقب باش که تو دام بازیهاش گرفتار نشی.
این چشمک رو هم جدی نگیر ، گاهی تو صحبت کردن ها و حرکات سر و صورت و ... پیش میاد که نا خواسته چشمک زده میشه.
نمونه ای از تجربه ای که داشتم ، این بود که خواهر همسرم گاهی که در حال صحبت با من بود چشمک میزد ولی قصد و غرضی نداشت، با رفتار عادی (که هرکسی خود بهتر می داند چگونه در عین احترام اما بدون غرض ) این موارد بمرور زمان حل شد.
اگر هم عمدی بوده باشه ، شما همان رفتار متین خودتون رو داشته باش ، شما بی احترامیهای او رو جبران نکن. کار خودت رو بکن. رفتارهای زننده همیشه و در همه جا زننده س . وقتی به همه تعارف می کنه به شما نه ! و یا میگه ریز میبینم و... می خواد خودش رو مطرح کنه (بدترین شکل مطرح کردن) مسلما بقیه هم شاهد رفتارهاش هستن و هیچ انسان سالمی این رفتارها رو تایید نمی کنه.
همیشه سعی کن رفتارهای ناپسند دیگران روحیه شما رو خراب نکند.
مثال : اگه یه بچه 5 ساله وقتی میاد به شما سلام نکنه آیا ناراحت میشی؟
اگه یه دیوونه بهتون بی احترامی کنه ، شما عکس العمل نشون میدی ؟ همه میگن این دیوونس ... این بچه س و...
لذا عکس العملهاتون رو در کمال بزرگ منشی و بی تفاوتی تنظیم نمائید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
سلام مریم جان شما روابط با خواهر شوهر چطور هست؟
به نظرم با شوهر خواهرت روابط خوب و خوهرانه ای داشته باش نه اون قدر صمیمی که افراطی بشه ولی جوری که ایشون حس کنه شما اون خانم رو مثل خواهر خودتون می دونید
چه مرد بدی مریم!
مردا انگار از ابروشون هم دیگه نمی ترسن
واقعا برام جالبه چطور به خودشون جسارت می دن در حالیکه می دوند که طرف می دونه که اونها متاهلند ..
شما که هیچ چ چ خودت هم متاهلی
واقعا از این ادم باید ترسید
پناه بر خدا :302:
سلام آبجی:72:
چرا جمع میبندی میگی مردا.
همه که مثل هم نیستند.
سلام مریم خانم:72:
دوست عزیز من نظرم اینه سعی کن رفت وآمد با این خانواده آقا رو قط کنی .
سعی کن در مراسم های که دعوت میشید ومیدونی این آقا حضور خواهد داشت رو نرید نرید نرید.
چون این آقا همیشه منتظره شما هست که به این مجالس بری.
مثل 13 بدر.
مهمانیها.
مسافرت.
اینجور افراد همیشه در طرح نقشه های شومی هستن که چطوری از چه طریقی به شما نزدیک بشه.
کی گفنه با شوهرت این مشکل رو نگی. نوع گفتن داریم تا گفتنو
شما اگر با شوهرتو رفیق باشی میدونی کی چطوری بگی که کار به مشاجره فامیلی نکشه. اصلا بکشه. بهتراز اینه که خدای نکرده روزی شوهرت متوجه بشه که این آقا رفته توچشماتون .اون وقته که شوهرت به شما شک میکنه .
وبا خودش میگه حتمن چراغ سبری نشون دادی که بهتون نگاه میکنه.
یک کلمه داری با شوهرت صحبت میکنی از فامیلها بگو فلانی خیلی هیزه .پرسید از کجا میدونی بگو دخترای فامیل صحبتش بود .یا اینکه بگو چند سری رفته توچشمام.
سلام به همه دوستان خوبی که اصلا نیمدونم کی هستن ولی تنهام نمیذارم....
ممنونم از همتون
بی نهایت عزیز
الان تازه بعد از 4 سال همسرم داره میگه دلیلی نداره بهشون محبت کنی دیگه ولی تا قبل از این انتظار داشت من تمام مدت در حال محبت کردن باشم.
منم به خاطر همسرم اینکار رو کردم.
ویدای عزیز
ممنونم از لحن ظریف و مهربان همیشگیت
آقای baby محترم
بله.حق با شماست.حتما توصیه هاتونو به کار میگیرم.
برادر گرامی آقای کبوتر
امکان قطع رابطه نیست.به هر حال باید با فامیل رفت و امد داشت و شاید این قطه کردن ناگهانی رابطه بیشتر تابلوم کنه.اما سعی میکنم از توصیه های شما استفاده کنم